Puzsér Róberthez is eljutott a híre, hogy Novák Katalinék lemondása után a Megafon alaposan rákapcsolt, és propagandistái több (akkor még "csak" 20) tízmillió forintot költöttek el a közösségi médiában.

Puzsér Róbert kiátkozta a Fidesz propagandistáit
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A közpénzszivattyúzás minősített esete a publicist ingerküszöbét is megugrotta, és a megafonosokat, valamint az általuk elvert milliókat listázó fotóval, valamint ezzel az üzenettel fejezte ki nemtetszését a Facebookon:

Aljas nyolcas (The hateful eight).

A Megafon heti költése szombaton már 30 millió forintnál járt.

Forrás: Facebook

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
Robi! Szerintem jelöljétek Demszky Gábort főpolgármesternek, álljon be mögé a telje JUDAPESTI baloldal! No, csak azért mondom, mert vidéken az a módi, öreg SZADESZ hobó! Jelszó: január február, itt a nyár...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@FLETÓ: Nekem? Miért nekem? Valamit nagyon nem értesz, abból amit irtam. Ugye te vagy az egyik, aki mostanság putyin rajongó. Miközben nem veszed észre, hogy putyin sztálint követi- aki a saját népét gyilkolta, és neki teljesen mindegy volt az is, hogy életette-e őt, vagy sem- csupáncsak sokszor azért, mert úri kedve úgy tartotta. Putyin ezen az úton halad...nagyon, nagyon szépen. Ja, hogy ennek a felismeréséhez nem az origóból kéne csak tájékozódni, hanem máshonnan is.
Oroszországban még ma is léteznek "gulágok", ahogyan kinában, és é-koreában is "átnevelő táborok", csak másképp hivják őket.
FLETÓ
@kereső: Legyek Zelenszkij rajongó / támogató? Aki a saját népét módszeresen küldi a vágóhídra??? S ehhez a nyugat EU, NATO még pénzt is ad!!! Ajjajjajjjj!
kereső
@FLETÓ: Hogy jön ide Zelenszkij? Mi köze van neki ehhez. Inkább azt kélrdezd meg magadtól, miért is tapsoltok olyan kitörő örömmel annak, amikor a magyar országgyúlés elnöke-a harmadik közjogi méltóság- magyar emberek százezreiról/millióiról, mint "idegenszivű, nem magyar hordákról" beszél, amikor azokról értekezik, akik nem a fidesz szavazói, és nem orbán hivők. Na, ez a mai "náci" beszéd. És nem, nem érted a problémát. Még igy sem. Befejeztem...
kereső
@FLETÓ: Igen elolvastam. Putyin úgy kerül a "képbe", hogy ottan aki ki meri nyitni a száját, vagy éppen csak egy szál virágot helyez el egy áldozat fényképe előtt, az máris börtönben találja magát- a hétvégén ilyen módon több mint 400 oroszt tartóztattak le, mert egy mécsest, egy szál virágot vittek Navalnij fényképéhez.

És akkor Ukrajna, meg a ti mumusotok Zelenszkij elnök.
Először is kevered a gizikét a gőzekével. Sztálin "békeidőben" végeztetett ki, záratott a gulágra orosz/szovjet embereket millió számra.
Az ukránok meg most szabadságharcot vivnak- amelynek az élén az a Zelenszkij államelnök áll, akit 2019.ben nagy többséggel választottak meg az ukránok. És ti ezért most gyilkosnak tartjátok. Akkor gyilkos volt Kossuth, gyilkosok voltak a 13 aradon kivégzett tábornokok, gyilkos volt Batthyány Lajos, az első felelős magyar kormány miniszterelnöke, amikor hadba hivta a magyarokat a habsburg császári csapatok, az orosz cári csapatok ellen.

Ti Ukrajnát oroszország részének tekintitek- az oroszok nyomán, én meg nem- a harcoló ukránok, meg szabadságharcosok, mert nem óhajtanak orosz uralom alatt élni. szóval mi a helyzet, amikor vigan, és büszkeségtől dagadó kebellel énekled: " Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a regimentje"...hm???Hány náció is harcolt a magyar szabadságért akkor?

Ha 1989-ben nincs az 1985-ös glasztnyoszt, nincs Gorbacsov- akit már putyinék gyúlölnek- akkor ugyanott lett volna Magyarország, ahol most az ukránok. Talán gondolkodni is kéne egy kicsit, és tanulni a történelemből.

És én csak siratom, azokat a hősöket, akiket ebben a putyin által elinditott nagy orosz álomban megölnek, mert hazaszeretetből dicsóségesre vizsgáznak nap-mint nap.
És amikor Zelenszkij kiállását úgy értékelitek, hogy követelőzik,azt a népe miatt teszi_ és nem magáért.
Na, erről ennyit...
FLETÓ
@kereső: Ez neked szabadságharc?! Abból az országból ezrével szöknek el a fiatal férfiak külföldre, hogy mentsék az életüket a biztos haláltól!
A többség által megválasztott Zelenszkij meg vásárra viszi a népe bőrét, csak hogy kiszolgálja nyugati hűbérurai igényeit! Milyen ország az, ahol a termőföldek jórésze idegen kézben van???
Nem beszélve a 240 milliárd eurós támogatásról, amit A MI PÉNZÜNKBŐL kaptak - csak hogy a ti szavaitokkal éljek! Mire ment az? 80-at elloptak, 80-ból fegyvert vásároltak. A maradék 80-at meg ugye újjáépítésre fordítják majd, ugye?! Mert annak híre hamva sincs...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.