A nyílt levél aláírói szemléletes példával támasztották alá a helyzetüket, eszerint jelenleg egy záróvizsga bizottság docens elnökének kevesebb a bére, mint a sikeres záróvizsgájának másnapján pedagógus gyakornokként elhelyezkedő pályakezdőnek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Az oktatásban dolgozók, de mindenki más is a sor végénkullognak. Ők várjanak csak a sorukra! Először a kormányszolgákét kell felemelni jó magasra, hogy ne érzékeljék az inflációt, ami a nép nagy részét szegénysorba taszította. Több ágazat dolgozói és leginkább a legelesettebb rétegekhez tartozók valahogy mindig kimaradnak. Na, jó, vannak akik 4 évente kapnak egy kis krumplit és 10 ezer forintot hogy tudják, merre kell húzniuk (be az x-et), ez pont elég arra, hogy elfogadják a létminimum környékén éldegélést.
Eladott Ország
Magyarországon tudatos cél a társadalom többségének a szegénysége. Maga a rendszer ocsmány. Miközben a gazdagok is 15% szja.-t fizetnek nyugaton, pl. Ausztriában 55% szja.-t kell fizetni a milliárdos jövedelmek után. Ergo Mészáros vagyonának a kb. a fele az államkasszába került volna❗
twitter.com/tamas_tamas/status/1751888417237901597/photo/1
Amíg ők nem buknak, addig nem lesz változás. Orbán uralja az országot, Rogán pedig megteremti ennek a feltételeit. A változáshoz a bukásuk szükséges. Ebből a szempontból valójában mindegy, hogy mozgatják a bábukat. Mert amíg ők vannak, addig ez a hatalmi klientúra fosztja ki ezt a hazát. Minden értelemben.
twitter.com/putyingrad/status/1757163379347648923/photo/1
nemkati
Ezt a kormányt az ellenzék nem tudja megbuktatni. Egyrészt mert nem képes rá, nem tudja a korlátlan közpénzből működtetett fideszes hazug, populista propagandát túlharsogni, másrészt mert a megvezetett vakon hívőket egyszerűen nem lehet az igazság felismerésére rávezetni. Marad a fidesz és a kdnp belső erjedése, ami már elkezdődött. Szerintem már csak ebben lehet bízni, hogy ez fogja megmenteni Magyarországot ettől a velejéig aljas kormánytól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.