Könnyen előfordulhat, hogy a XII. kerületi ellenzéki előválasztásból nem lesz semmi.

Hiába adott második nekifutásra zöld lámpát a XII. kerületi előválasztásnak a Magyar Kétfarkú Kutyapárt (MKKP) taggyűlése, Kovács Gergely szerint lehet mégsem lesz előválasztás. A párt társelnöke erről péntek este beszélt a Partizánban.

Támad a főkutya! Kovács Gergely: „Ha a DK-nak valami nem jó, akkor a Momentum is ezt szajkózza”

Kovács Gergely mindenképpen elindul a Hegyvidék polgármesteri székéért   Fotó: Facebook/MKKP

Kovács már kedden azt mondta a 444-nek, hogy a Demokratikus Koalíció (DK) miatt elképzelhető újabb fordulat az előválasztás kérdésében, bár bízik benne, hogy ez nem így lesz. A fordulat azonban időközben bekövetkezett, hiszen az MKKP és a Momentum alapból kihagyta a DK-t az előválasztási tárgyalásból, mert úgy számoltak, hogy a párt így majd nem tud mit csinálni, és kénytelen lesz elfogadni a feltételeiket.

„Jelenleg azonban a DK azt mondja, hogy ez neki nem jó. És most már a csodálatos Momentum is azt mondja, hogy neki sem jó valószínűleg. Legalábbis ebben a formában, ahogy eddig akartuk" – közölte Kovács Gergely, aki hozzátette, mindenképpen elindul az önkormányzati választáson. Akár lesz előválasztás, akár nem. Azért bízik benne, hogy lesz.

Az eddig ismert előválasztási megállapodás szerint a győztes polgármester-jelölt pártja 8 körzetben indíthat képviselő-jelöltet, a többieknek pedig 4 körzet marad. Kompenzációs listát a választási szabályok szerint csak 8 képviselő-jelölt esetén lehet állítani, így csak az előválasztáson győztes polgármester-jelölt pártjának lenne listája az ellenzéki pártok közül.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
@Sakk Matt: 11.03

Hát ez az! Ha valakitől , valakiktől nem vártam, azok a kutyások. Össze vannak zavarodva, mozgalmi attitűdökkel indultak, ami nagyon ment nekik, sikeresek lettek, és ez a párttá válás irányába hajtotta őket. Nincsenek tapasztalataik, hogyan kell tisztességesnek maradni ott, ahol ez nem szokás.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sakk Matt
"az MKKP és a Momentum alapból kihagyta a DK-t az előválasztási tárgyalásból, mert úgy számoltak, hogy a párt így majd nem tud mit csinálni, és kénytelen lesz elfogadni a feltételeiket."

Ne bassz..és ez nem teccik a g3ci DK-nak?
KisTehen
jól csináljátok, csak így tovább
Maccska
Pisztolypárbaj tíz méterről.
Csak egy maradhat!
Nyírfa
Bosszantó, hogy Gergely is megbotlik.
dr. prédikátor
Kutya ugatás nem hallik az égig!!! Ne ugass hát kutya!!!
Sakk Matt
@Nyírfa: Kár, hogy közben gáncsol is!
Nyírfa
@Sakk Matt: 11.03

Hát ez az! Ha valakitől , valakiktől nem vártam, azok a kutyások. Össze vannak zavarodva, mozgalmi attitűdökkel indultak, ami nagyon ment nekik, sikeresek lettek, és ez a párttá válás irányába hajtotta őket. Nincsenek tapasztalataik, hogyan kell tisztességesnek maradni ott, ahol ez nem szokás.
Maccska
Jó hogy még mindig ezen megy a vita.
Szerencsére nem ezeknek kell kormányozni.
Lemegy egy ciklus mire valamit megoldanak.Vagy majd megoldja az idő.

Kevés hülye szavaz szerencsére ezekre a vitaklubokra.
Géza
Miért nem a füves cigije tekergetésével foglalkozik, amihez ért is?
bence
Hát ! Minden rosszindulat nélkül de biztos , hogy nyaktól felfelé minden stimmel a kutyánál ?! Egy garast sem adnék érte !
Maccska
@bence: miért a többi résztvevő mennyiben különbözik?
Pálinkás Pál
ez egy ritka köcsög, a viccpártjával együtt...
kereső
Na. lehet mindent ráfogni a dk-ra, azt is amikor nem éppen fer módon akarjátk megoldani a dolgokat. . Elbirja...úgyis gyurcsány a hibás mindenért.
Philip Marlowe
Egy országot lehet vezetni jól, rosszul, vagy közepesen, de viccelődve biztos nem!
Tehát ezeket a raszta fűszereseket a helyükön kell kezelni...
Lényegtelenek! Néha kacagunk rajtuk egyet, és ennyi!
jáger laszló
Kutyaharapást szőrével...
vau,vau.vau...
csak ennyi
barátilag
J.L.
Toller Béla
Az meg fel sem merül, hogy esetleg ennek a kettőnek, egészen véletlenül, talán igaza van ? Kovácsnak elvei vannak, egy elve egészen biztosan, ő legokosabb ! Csak még nincs bizonyítva ...
Billibácsi
Lehet ebből még farkatlan kutyapárt is!
namihami
Induláskor az ötleteikkel figyelemfelhívó és fideszbosszantó csapatként kezdték! Most már kezdenek elelempésedni és rohamosan közelítenek a fideszességhez!
Biztos, hogy a tagságuk is ténylegesen ezen az úton képzeli el a célhoz vezető útját? Talán még nem késő?!?!
Maccska
@namihami: valószínűleg nem a fidesz akarja eltakarítani őket,hanem a DK.Természetes reakció.
terlasz
Orbán szerint nincs szükség politikai korrektségre, de mit is várhatnánk egy kutyától, ráadásul a kétfarokkal rendelkezőtől.
balos
@Nyírfa: Nem akarok érteni a politikához,mert ahhoz vaknak süketnek és "üveg zsebűnek" kellett volna születnem,de ami ebben a disznó-ólban ennek ürügyén folyik azt még a Duvalier is megsüvegelné!
Nyírfa
@balos: 08.06

Nincs menekvés, akkor is politizálunk, ha nem akarunk, mert minden gondolatunkkal, szavunkkal és tettünkkel alakítjuk, formáljuk, gazdagítjuk vagy romboljuk az egyéni és a kolllektív létünket. Ez van, batrátom. :)
balos
@Nyírfa: Igaz!Sajnos a rombolás jobban megy,mint az építés!Ezt onnan tudom,hogy akiknek eddig jó munkát kívántam mindenki azzal fogadta,hogy azt még nem találták ki!Tehát amit nem "szeretettel" végzünk az szart sem ér!89 óta úgy látom,hogy a magyar rákfene megfertőzte az ország tehetősebb részét!
Nyírfa
@balos: 18.33

Az a rákfene ott lapított a sarokban, és arra várt, hogy színre lépjen. Emlékszel a Kónya-Pető vitára? Mintha azóta sem lenne vége annak a szörnyű csetepaténak. A rákfene beköltözött a Parlamentbe, az otthonainkba, és fel akarja falni az egész országot. A magyarok kimutatták a foguk fehérjét.
balos
@Nyírfa: Hát inkább patkányok között éltünk és ezek kerültek 89 után a hulladék tetejére!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.