Hollik István helyét Menczer Tamás veszi át a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatói székében. Azt viszont még nem tudni, Menczer Tamás államtitkári feladatait ki kapja meg.

Kirúgták Hollik Istvánt, Menczer Tamás váltja a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatójának székében – Jól jártunk a cserével?

Fotó: Hollik István Facebook-oldala

Menczer Tamás váltja Hollik Istvánt a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatói posztján – derült ki Hollik István hivatalos Facebook-oldaláról. Azt is hozzátette, hogy továbbra is aktívan fog dolgozni képviselőként.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára, Menczer Tamás is megerősítette a hírt közösségi oldalán.

Nagy megtiszteltetés, hogy Miniszterelnök úr felkérését elfogadva a jövőben Európa legerősebb és legsikeresebb politikai közösségének, a Fidesz–KDNP-nek a kommunikációs igazgatójaként dolgozhatok

– fogalmazott Menczer Tamás.

„A régi baloldal (Gyurcsány úr és a többiek) és az új baloldal (árulók, politikai kalandorok) a jövőben is számíthatnak rám. A harcot emelt fővel és egyenes háttal meg fogjuk vívni, és a közösségünk erejének köszönhetően meg is fogjuk nyerni” – zárta bejegyzését Menczer Tamás.

Azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy ki veszi át Menczertől az államtitkári feladatokat.

Forrás: index.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
@Billibácsi: Az egyik egy halom szar a másik egy vödör fos.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Mert ugye, ez az új már ránézésre is értelmesebbnek látszik? Persze, közte és a Hollik között valóban nem könnyű a döntés!
Eladott Ország
"Az egyik tizenkilenc, a másik egy híján húsz."
Eladott Ország
ma, 07:50 ♦ Bocs a fenti már vót'. "Egyik kutya, másik eb."
Toller Béla
Menzer tutti nyerő...amint gombfociról van szó...egyébként zokni ! A hol a likról egy szót se többet ! Nehogy mááá valami zsíros kis állásba pottyanjon...tökéletesen idióta !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.