Ott sürögnek-forognak körülötte, még a közvélemény-kutatásukat is neki mutatják meg először

Egyre több jobbikos legyeskedik Magyar Péter körül – írja a mandiner.hu. A lap szerint a párt számos tagja adta jelét annak, hogy támogatja a Tisza Párt elnökét.

Úgy tudják, Beleznay Zsuzsanna, Terézváros jobbikos alpolgármestere büszkén számolt be róla, hogy Magyar Péter a március 15-i tüntetés után aláírta a „Stop 5000” nevet viselő, kamarai hozzájárulás eltörlését célzó jobbikos petíciót. Ezen kívül Beleznay sokszor lájkolja Magyar posztjait, cserébe a politikai babérokra törő férfi engedi, hogy a rendezvényén a jobbikosok aláírásokat gyűjtsenek.

Ez lesz a TISZA veszte? Egyre több jobbikos telepszik rájuk

A Jobbik emberei már Magyar Péter körül sürögnek/Fotó: Facebook/Jobbik

Ezen kívül Sas Zoltán, a parlament nemzetbiztonsági bizottságának jobbikos elnöke már Magyar színre lépésének kezdetén találkozott a férfival, hogy Magyar nemzetbiztonsági kockázatáról tárgyaljanak.

Szarka Barbara, aki korábban Jakab Péter volt Jobbik-elnök mellett korteskedett, majd Jobbik-jelöltként is indult, most megosztotta a Tisza Párt programjának egy részét és gratulált a Tisza Párt EP képviselő-jelöltjeihez.

Ráadásul a Jobbikhoz köthető Iránytű Intézet legutóbbi kutatását Magyar Péter már azelőtt ismertette, hogy azt nyilvánosságra hozták volna.

Forrás: mandiner.hu

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
A propaganda újabb állomása. Nem sikerült a dollárbaloldalozás most összejobbikozzák.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Horizont
A propaganda újabb állomása. Nem sikerült a dollárbaloldalozás most összejobbikozzák.
Pegero
Ez az gyerekek! Jól csináljátok! :-))))
Cherry
@Pegero: Takarodó haza ott ugass,,,,
Cherry
@Pegero: Mit tudsz te arab. mész a wc be sirni te senkiházi,, olyan becstelen vagy mint a fidesz mocskok,,otthon kivágnák a nyelved de itt OV seggében lehet ,,te agyi nyomorék
Horizont
@Őrnagy: A KDNP-nek hány tagja is van??? Te független nagyon liberális.
Géza
Beszédes, hogy kik is keresik Magyarral a kapcsolatot. Ez bizony mind az ellenzék. Egyetlen normális, gerinces ember nincs közöttük, csak a selejt. Mára már tisztán látható, hogy a nagy lufi fújónak kezd kifogyni a levegője. Még egy hónap és a Magyar jelenség a nulla felé fog konvergálni!
CsipkeRózsa
Mi a baj a Jobbikkal? Nem ők a Mi Hazánk párt.
Pegero
@CsipkeRózsa: A TISZA kérészéletű (tiszavirág‑életű) párt! Sok jövőt nem jósolok nekik!
Pegero
@Maccska: Én már elolvastam, GYALÁZAT a fickó!
Géza
Magyar egy nulla. Amit képvisel, annak semmi köze a magyarsághoz. Ahogy politizál, az inkább balkáni disco. Erkölcs meg annyi van benne, mint egy liberálisban, vagyis semmi!
KisTehen
B+ a tisza egy szélsőjobbos párttá válik?

HAHAHAHAHA
csak úgy....
a menczer tominak ugyanott herpeszes a szája mint a daginak ! :) - gyözödjetek meg róla magatok és vonjatok le következtetéseket ! ;)
www.youtube.com/watch?v=n8GMwfmiQ-M
CsipkeRózsa
@Pegero: Én is jósolhatok, mégpedig sikeres jövőt látok a pártjuknak. A kanyargó Tisza minden kanyarban szavazókat gyűjt.
Pegero
@CsipkeRózsa: Varga Judit kiabálva kérte: "Engedj el" – Magyar Péter megkapta a nyakába a kormány atombombáját, nyilvános immár, mi is történt azon a bizonyos estén a veszekedő felek között. Ennek a gyalázatos, aljas trógernek tapsoltok???
CsipkeRózsa
@Pegero: Kinek az elmondását olvashatjuk? A Mandinert nem szabad elolvasni sem.
Pegero
@CsipkeRózsa: A Mandiner a HVG-től vette át a jegyzőkönyv anyagát, márpedig a HVG nem kimondottan a Fidesz sajtóorgánuma! Nem csak elfogult vagy, hanem buta is!
CsipkeRózsa
Kíváncsi lennék, itt a hozzászólók közül hányan nem balhéztak még össze a feleségükkel, oda-vissza?
csak úgy....
Péter Magyar
Igen, ez még mindig az a hamisított jelentés, aminek a 90 %-a hazugság és amit bűncselekménnyel szivárogtattak ki. De hát ez a propagandistáknál és bűnözőknél mit se számít, ugye Szalai Zoli? Mondjuk az igaz, hogy ő megütött és én őt soha. És az is, hogy a rendőr bűncselekményt követett el, amikor nem engedett a gyerekeimhez.
Ezodabasz
@Géza: ma, 15:47 Mutass már egyetlen normális, gerinces embert a fideSS-ben! Van ilyen? Mára már tisztán látható, hogy te is egy gerinctelen egysejtű vagy!
Géza
Még a múlt héten is ment a vak komondorozás. Szóval, ha Magyar veri a feleségét, akkor van vita a családban. Ha Fideszes, akkor megy évekig a felemlegetés.
Ezért a kettős mércéért és a hazudozásaikért undorodom ettől a típustól.
Mint mondtam már, ezek a liberális-kommunisták nem magyarok! Minden szinten meg kell szabadulni tőlük, karanténba kell vágni őket, egy pillanatnyi teret se kaphassanak. Amikor ezeknek alkalma nyílt rá, azonnal magyarokat gyilkoltak!
jáger laszló
Tisza nem LNZki képződmény,hanem látens fidexes!!
Ez máris látszódik!
csak ennyi
barátilag
J.L.
koszpeko
@Géza: Ti fidkányok, mióta emlegetitek a pucskisérletnél történteket?
Géza
@koszpeko: Ti libkányok mióta szólhattok egy emberhez?
koszpeko
@Géza: Ha emberhez szólunk akkor egymással beszélgetünk, nem hozzátok gerinctelen kétszínű fidkányokhoz.
balos
Még nem találkoztam olyannal,aki jobbikos ként a munkához is annyit értett volna,mint a nemzethy szarlapátoláshoz!Biztos van ilyen,de annak még van gerince!Kb 100ezerből egy!Elég sokk!
verőce21
A saját maguk által elcseszett életükkel van bajuk, és a kormányra fogják...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.