„Fogadjunk, hogy hiányérzeted volt!” – írja a publicista a Publicus friss kutatására reflektálva. Bejegyzését azzal fejezte be: zárul az olló.

Hont András mindenkire lő: az ellenzékre, a Publicus közvéleménykutatóra és a Népszavára

Hont András Magyar Péter és Dobrev Klára népszerűségéről beszélt/Fotó: Facebook/Hont András

Fogadjunk, hogy hiányérzeted volt! – írta Facebook-oldalán Hont András, a Publicus friss közvéleménykutatása kapcsán, mely szerint fej-fej mellett áll a Tisza Párt és a a Dobrev Klára-vezette DK-MSZP-Párbeszéd-Zöldek szövetség.

"De semmi baj, itt a Publicus kutatása a Népszava megbízásából! Zárul az olló"

– tette hozzá Hont.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Ez a nyomorulrlt a cizellált bayerzsótány.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
mindig is egy Orbán-nyalonc volt olyan LMP-s =))
KisTehen
@RonaGyuri: gyurka ... itt mindenki fideszes ... nem tudtad?
Sakk Matt
Ez a nyomorulrlt a cizellált bayerzsótány.
csak úgy....
@Philip Marlowe: téged mennyiért vett meg a fidesz? :) - gondolom ha a @KisTehen: el együtt voltatok eladók, akkor kaptak árengedményt utánnatok , ti buta olcsóságok!
Béla333
Minek kerülgetni a forró kását? Ki kell mondani, hogy ezek a közvélemény kutatónak nevezett cégek csak arra jók, hogy az u.n. kutatásaikkal manipulálják a választókat. Soha senki nem tudja ellenőrizni a "kutatások" hitelességét.
Ugyanúgy nem tudjuk ellenőrizni, ahogy O1G nemzeti konzultációnak csúfolt hazugságait.
Homlokegyenest más eredményt hoznak ki? Na és? Semmiféle következménye nincs az aljaskodásnak!
Még van is egy hallgatólagos megállapodás közöttük, hogy egymás számait nem kritizálják: had hazudjon nyugodtan mindegyik azt, amit akar, amit a megrendelője szeretne látni!
Az egyszem hiteles, nemzetközileg is elismert közvélemény kutatót, a Gallupot kitúrták az országból, így maradtak ezek a hazug manipulátor cégek!
Undorító amit ezek csinálnak, beleröhögve a képünkbe...!!!
KisTehen
@csak úgy...: te agymosott tiszás vagy
Géza
@Philip Marlowe: Amit biztosan tudok, hogy ellenzéket nincs szavazás, kivéve a Mi Hazánkat. Vagy Fidesz, vagy ők, bár a Fidesz már lejáratta magát.
kereső
Én a Medián mérésének hiszek. Miért? Magyarországon a szavazóknak/a társadalomnak nincs stabil erkölcsi és világnézeti értékrendje...nem elvek szerint szavaz, hanem érzelmi alapon...hit szerint. Az a nagy ! tömb, aki eddig azt mondta "nincs kire", vagy éppen közömbös volt, most azt mondja, hogy eddig jól döntöttem...hiszen MP által igazolást nyert , amit a fideSS eddig gyurcsányról - a baloldalról, a liberalizmusról mondott ( ha nem is hittem el mindent eddig, most már elhiszem), sőt igaz az is , hogy "ezek ugyanazok". Meg sem kérdőjelez semmit...mert minden Őt igazolja, az eddigi döntéseit. Ami meg a szavazók ingatagságát jelenti...azt jól igazolja a múlt is...anno a jobbik nagy szavazó bázisát a valamikori mszp-s szavazók adták, kongnitiv disszonancia,,,,,amely most ismét felerősödve jelenik meg. Mert hiába azt mutatják a tények, hogy MP nem is annyira "orbán ellenes", és nem is annyira rendszert akar váltani...csak székcserére áhitozik, akkor is mindent felül ir a "vágy" orbán elzavarása...igaz, hogy a társadalmi berendezkedés az maradni fog...de ehhez az elzavaráshoz első sorban az eddigi pártstruktúrát kell szétverni, elfoglalni a "baloldalt"...mert MP ugyanúgy gyúlöli a balodali gondolkodást, és a liberalizmust, ugyanúgy semminek tekinti az egyetemes emberi jogokat, mint orbán, hanem jobban.
És ez a "politika" ez jelenti a magyar társadalom...mint gondolkodó entitás "halálát".
Azért eléggé figyelmeztető jel kellene legyen, már a jelmondat is " Se nem jobb, se nem bal, Magyar!"- amely igy nagybetúvel irva nem a magyarságot jelenti, hanem egyetlen személyt. A "Tisza meg árad"...az áradó Tisza meg csak rombol, épiteni nem épit semmit.
Na, csak ennyit akartam mondani.
Pálinkás Pál
@Philip Marlowe: fülöpke isten barma..." Befojásolnak ezerrel, ".nem pontos jével írják ,román,..figyelj oda, foly/ j /ton lebuksz, mocsári ork...
sokanvagyunk
Meglásd Öcsém, egyszer eljön érted a Puzsér!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.