Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön telefonon beszélt Martin Schulzcal, az Európai Parlament (EP) elnökével, akit arról tájékoztatott, hogy nem tervezi a halálbüntetés bevezetését, "egy vita van róla".

Ezt Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter közölte csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Orbán szavai hatalmas indulatokat váltottak ki az EU-ban, nemcsak Martin Schulztól, az Európai Parlament elnökétől kapott telefont az ügyben, de Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság vezetője is kikelt az ötletre és harcot ígért, ha Magyarország bevezeti a halálbüntetést.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Orbán tudatosan szembemegy Brüsszellel, és megpróbál a hazai szélsőjobb kottájából játszani. Ez az aljasságnak már a legmélyebb bugyra, de nem lehet véletlen. Orbán jól tudja, nem csak a politikai hatalma van veszélyben...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
A Tatárjárás, Török vész, és a sáskajárás nem tett annyi kárt ennek az országnak, mint Orbán úr nyilatkozatai.
Már várom, hogy Bálványoson megint mekkora méteres baromságot fog mondani.
Vizual
Ez a megalkuvó és gyáva ember bátorsága. Én nem csodálkozom rajta. Nem vártam mást. Az okait is tudhatjuk. Ezért szemét dolog amit csinál. Hamisan játszik, már 30 éve.
Vizual
De talán mint minden amit törvénybe írt le a FIDESZ visszanyalt mint a fagyi. A tűzzel játszik, mint Csauszesku vagy hogy írják. hehe. Eszembe jutott, hogy van neki is Parnasszusa, csak tatarozni kell. hehe.
nezelodo
Tetszik ez a bolhacirkusz! Amikor Orbán hitet tett a halálbüntetés mellett, felzúgott a helyeslő papagájkommandó húrrája. Amint az EU illetékesei nehezményezték az eszement ötletet, rögtön tagadásba csapott át, amint a vezér (páva) kitáncikált a saját (szokása szerint lopott) ötlete mögül.
Desischado
@bakegya: @mate03: Igazatok van. Mate, az a baj, hogy senki nem vágta még úgy pofán, hogy elmenjen a kedve a hazudozástól, hogy más egyébről ne is beszéljek! Ritka gerinctelen egy parazita!
bakegya
@nyanya001: emlékeztek az esküvőn eltüntetett telefon utáni hadjáratra?-aztán Váradi elgázolása...nem kell azhoz kriminál-pszico-ped elemzés sem,hogy a mozaikokat össze legyen képes valaki rakni-

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.