Felmentették a 60 esztendős Wolfgang Albers kölni rendőrfőkapitányt a szilveszteri zaklatások miatt – írja a The Guardian németországi forrásaira hivatkozva. A lap hozzátette, hogy később erősíthetik meg hivatalosan Albers lemondásának tényét.

Korábbi kiszivárgott rendőrségi jelentések szerint a hatóságok kezelhetetlennek találták a város vasútállomása környékén kialakult helyzetet, a tömeges zaklatásokat.

A Belügyminisztérium szerint menekültstátuszt kérelmezők is vannak az eddig letartóztatott 32 ember között, szám szerint 18-an, őket ugyanakkor nem szexuális zaklatással, hanem más bűncselekményekkel gyanúsítják.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perfekt
Új hír! A német ultrák Köln városában visszavágót ,ígérnek a migránsoknak a szilveszteri garázdálkodásokért--holnap 14 órakor!Ajjaj--nagy a baj!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
perfekt
Új hír! A német ultrák Köln városában visszavágót ,ígérnek a migránsoknak a szilveszteri garázdálkodásokért--holnap 14 órakor!Ajjaj--nagy a baj!
human
Helyes, hogy lemondott.
Erről az egészről az jut eszembe, mikor 2006-ban a rendőrség bebizonyította, hogy vezetőik felkészületlenek voltak tömeges zavargások megfékezésére. Ez történt Kölnben is.
wagabund
...Belebukott a kölni rendőrkapitány a tömeges erőszakba...

csak most, és csak ő?...az ottani rendőrök mintha nem állnának a helyzet magaslatán...

persze van egy sorozat, amiben néhány nyomzó állandóan győztes autós üldözéseket mutat be...a nép meg tátott szájjal tapsikol...húúúú milyen jó rendőreink vannak...
...akik a migránsoskat nagy ívben kerülik...nehogymáá belefussanak néhány álarcos migráns úr pofonjába...
lampa laz
@wagabund: az utolsó mondatodhoz: nálunk is vannak indiai gyökerekkel rendelkezők, akiket nagy ívben kerülnek a rend őrei...
wagabund
@lampa laz: jogos a felszólamlásod...nálad a pont!
perfekt
@wagabund: Szia ma 20:30 re Azt ígérik--"belépés díjtalan, kilépés bizonytalan"!.Én ismerem az ultrák vadságát,.És bele kalkulálom--a migránsok esetleg kiképzett hadait, ez nem babazsúr lesz.Nagy kérdés a rendőrség--ami a hírek szerint maga alatt van?!
wagabund
@perfekt: hát nem babazsúr(lesz) az biztos...a rendőrség meg azt teszi, amit engednek, vagy amire utasítják őket...most a köldöküket nézik, mert a vezetők nem kaptak értelmezhető utasítást.. gumibotozni, gumilövdékezni(még) nem mernek... de nemsokára... persze már későn.

nem akarok károgni, de ahhoz meg kell halnia néhány védtelen iskoláslánynak, vagy munkából hazafelé tartó nőnek, hogy merkelre dőljön ez az egész pöcegödör?
Peller Anikó
Oooops, az ultrák tán attól tartanak, hogy a migráncsok elveszik a munká lyukat?

Bár az is elképzelhető, hogy tényleg csak a puncusokat féltik (jogosan). No, csak dőljön az a pöce.
perfekt
@Peller Anikó: Szia.Néha a biztosat is félteni kell.Főleg a fúrt utakat :)
perfekt
@wagabund: Szép napot.A falnál vannak a rendőrök.Én úgy gondolom,a rendőrség a két tábor közé áll-és az ultrákat,fékezi majd.Ez még nagyobb ellenállásra készteti ,majd a "bennszülötteket"-és sajnos nem csak vízió, amint a halál jelenlétét említed,sajnos sanszos.
Merkel már szilveszterkor bukott--minden más,legkisebb-de főleg migrációs esemény még segíti a buktát.
gazdag dezső
Merkelt már régebben likvidálni kellett volna,és akkor nem lenne ez a probléma.Csakhogy őt valahonnan azért pénzelik,hogy támogassa a bevándorlást.A saját népe hazája ellen van !A történelemben már volt nekik sok ilyen olyan dolog amit nagyon elhibáztak. Hitler ?
gazdag dezső
Hát így mennek a dolgok máshol,de nálunk Pintér Úr helyzete stabil egészen addig amíg végelgyengülésben nem hal meg ,már Ő marad !Ő bizony nem mond le,és nem leváltható ! Örökös belügyminiszter!
36
Nem véletlenül a legrendezettebb és leggazdagabb országokba(Németország, Svédország) irányították a csőcseléket, legnagyobb létszámban. Tudja a háttérhatalom, ha ezek az országok, instabillá válnak, bomlik az egész EU. Szerintem, már fel is bomlott. Polgárháborút akarnak. Ezért gyakorlatozik a Svájci hadsereg már évek óta, előre látva a bajt. Nekünk is minél gyorsabban, valahogy sokkal több katonát kell kiállítanunk.
Peller Anikó
@gazdag dezső: én nem gondolnám, hogy ekkora összeesküvés lenne a háttérben (ami ugye nem kizárható), de a mergel személyiségével, esetlegesen filantróp neveltetésével (papi család) könnyen magyarázható az elmebetegsége. Békeidőben nőtt fel, valószínűleg nem katonásdit játszott hanem babázott, mígnem tökéletesen alaktalanmatlan lett egy ilyen vészhelyzet kezelésére.

Most már kapaszkodna, de olyan bűnt követett el amit Európában senkinek sem lenne szabad megbocsátani, amit tett az hazaárulás, Európa elveszejtése. Előtte már csak Hitler áll a rangsorban, ennél nagyobb bűnt már csak ő követett el.
gazdag dezső
Peller Anikó-nak! Sajnos igen !Arról van szó ,hogy valójában nagyon csúnya titkos megállapodás van a bevándorlási ügyekben .Ezt már nagyon komoly,és jól értesült szakértők is jelezték! A politika nagyon szövevényes,és aligha lehet sokszor felismerni ,hogy mi miért is van. Merkelt már a Németek sem akarják,és csak a titkos támogatóknak akik egyáltalán segítették a poziciójába juttatni,azok támogatják,segítik,de remélhetőleg rövidesen megbukik.Igaza van abban hogy ettől nagyobb bűnt az elmúlt néhány száz évben Európa ellen csak Hitler tett ,amit most Merkel asszony.
libellle
@Peller Anikó: Meggyözödésem, hogy te nem tudsz gondolkodni! Ezt már többszörösen bizonyitottad.
libellle
@gazdag dezső: Hátha valaki akkor TE bizonyára tudsz mindent neked a csakkk ur mondta el ezeket vagy a tekkkk.
gazdag dezső
@libellle: Nem szeretnék veled vitatkozni ! Nem hiszem,hogy értelme volna .Vannak még akik betegesen a bevándorlók támogatását segítik! Hát azoknak köszönheti majd Európa a vesztét.Én nyilvános előadáson nemzetközileg is elismert szakembertől hallottam amit írtam,de ez neked úgyis mindegy.Vigyél haza magadnak is pár Iszlamistát ,de nekünk nem kell! Csak a magad nevében a Te pénzedre támogasd őket.
Szókrakész
@Peller Anikó: Ő az állítólagos apja.
Peller Anikó
@gazdag dezső: az természetes, hogy ezerféle megállapodás legyen az apolitikában. A kérdés csak az, hogy ezekért mekkora árat kell fizetni. Amit a mekergel most tesz azért nagyon nagy árat kell fizetni. Valóban nem mindig a közösség érdekeit tartják szem előtt, mert mindig vannak érdekcsoportok akiknek saját érdekei fontosabbak mint a tied. A mergel inkább fizet a töröknek az adófizetők pénzéből, hogy mentse a bőrét, sőt még az euróba is képes lenne felvetetni őket a hordalék barátai miatt. A betegesekkel meg nincs mit tenni, amíg a saját lányukat nem állják körbe a csimpáncok addig mantrálják amit szoktak. De lehet még utána is.
libellle
@Peller Anikó: Nem hiszem, hogy rád a német adófizetök témája valamennyire is tartozik. Esetleg annyira, hogy te is részesült ebböl, holott nem érdemled meg.
libellle
@gazdag dezső: dezsöke az én pénzemböl is vannak finansierozva ugyhogy semmi pánik. A nemzetközileg elismert szakemberek tudása bizonyára megközelitette a tiedet.
gazdag dezső
@libellle: Szakadjál le rólam ! Nem vagyok kíváncsi a véleményedre sem !Én legalább a valódi nevemet is le merem írni veled szemben !De veled nem akarok vitatkozni mert nagyon szint alatt vagy !
Peller Anikó
@gazdag dezső: had élvezzen a kis bigott, mindig másról beszél, nem is érti miről van szó. De most legalább megtudtad hogy kiket finansiezolod.
libellle
@Peller Anikó: dumme vieh, csak igy egyszerüen

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.