Az Irish Times vicces összeállítást közölt arról, hogy az amerikai republikánus elnökjelölt Trump hogyan vélekedik az Eb-re kijutott országokról – írja a hvg.hu.

A kamuidézeteket az ír lap munkatársai találták ki, és szerintük Szlovákiáról például azt mondaná az amerikai jelölt, hogy 

szereti a szlovákokat, mert a miniszterelnökük kitiltotta a muszlimokat, ezért ő lett "Európa Trumpja".

A németeket Merkel nem túl erotikus külsejével azonosítja, míg az oroszokat Putyin alapján "zseninek" nevezi.

Az ál-Trump Magyarországot sem hagyja ki, természetesen Orbán Viktor volt a céltábla:

"Valaki azt mondta, hogy a magyar miniszterelnök azt hiszi, ő Trump. Meg kell, hogy mondjam, ehhez több kell, mint hogy kirúgja a muszlimokat. Jó nő a felesége? Nem? Hát akkor ő nem Trump!"

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

terlasz
@Horizont: Nem tűnik ő olyan szerencsétlennek, mert Anikó asszonynak voltak olyan kijelentései, mintha ő irányítaná a férjét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@justhpeter: Haaaat, tudod, ha Ceau szepseges elenajat nezzuk, a majdnem seggig ero homlokaval es az akademiai tagsagaval, akkor azert ebben tamaskodnek.
alijevnek legalabb csinos a felesege, de abban neki is, meg az anikonak is oriasi szerepe van, hogy a ferjeikkel igy elszaladhatott a lo.
En mast mondanek azert aniko asszonyrol: inkabb a "zsak es a foltja" mondast alkalmaznam, de ebben a "viccelodos " esetben nem nagyon jon ki jol , viccnek sem jo, es eroltetett a dolog. Nem mindenkinek van egyebkent sem Kelet-Europabol importalt ex-model felesege. (Na jo, alijevnek asszem szinten model volt a neje azelott)
Sámannus
Majd rendezünk béka menetet ott is, mint Brüsszelbe!
cikicakk55
@justhpeter: Azért Orbán felesége nem olyan ártatlan,mint Kósa Édesanyja. Anikó asszonynak is van jó sok cége és elég sok stikliben benne van Ő is,amit a férjecskéjével közösen csináltak. Például a szőlő Tokajon mind az Anikó asszonyé és az uniós támogatás is ment oda szépen. Szegény Kósa anyuka,meg 82 évesen tudta meg,ha egyáltalán tudja,hogy sertéstelepet tart fenn. Egy nyugdíjas óvónőnek gondolom más álma sincs. Orbán felesége meg nem azért ellenszenves,mert csúnya vagy szép. Olyan,amilyennek a génjei alakították,arról senki sem tehet. Azt,hogy mit csinál, viszont már az Ő sara,abból meg bőven jutott neki is. Persze nem annyira bűnös mint a férje,de az életfogytiglan neki is benézhet.
Nessy
@1magyar: Na, azért "bunkóságért" nálunk sem kell a szomszédba menni!
Ahogy Merkelről beszélnek némelyek, ahogy a T. ház tiszteletreméltó férfiai időnként előadják magukat az ellenzéki képviselőnőkkel szembe, az is megérne egy misét.
Nessy
@Horizont: A különbség annyi, hogy ez egy kamu cikk, volt, Nálunk viszont a megjegyzések valósak! :-( De lelkesen tudnak "tiszteletet" követelni maguknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.