Az Irish Times vicces összeállítást közölt arról, hogy az amerikai republikánus elnökjelölt Trump hogyan vélekedik az Eb-re kijutott országokról – írja a hvg.hu.

A kamuidézeteket az ír lap munkatársai találták ki, és szerintük Szlovákiáról például azt mondaná az amerikai jelölt, hogy 

szereti a szlovákokat, mert a miniszterelnökük kitiltotta a muszlimokat, ezért ő lett "Európa Trumpja".

A németeket Merkel nem túl erotikus külsejével azonosítja, míg az oroszokat Putyin alapján "zseninek" nevezi.

Az ál-Trump Magyarországot sem hagyja ki, természetesen Orbán Viktor volt a céltábla:

"Valaki azt mondta, hogy a magyar miniszterelnök azt hiszi, ő Trump. Meg kell, hogy mondjam, ehhez több kell, mint hogy kirúgja a muszlimokat. Jó nő a felesége? Nem? Hát akkor ő nem Trump!"

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

terlasz
@Horizont: Nem tűnik ő olyan szerencsétlennek, mert Anikó asszonynak voltak olyan kijelentései, mintha ő irányítaná a férjét.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
pedig nagyon szép és okos, mint amilyen daliás a férje! =))
perfekt
Már a cím is zavaros!...élcelődk az ír újság--nem újság író.?
RonaGyuri
@Horizont: ez nem feltétlenül igaz. Sőt, a hasonló diktátorl esetén, a történelmi példák épp az ellenkezőjét mutatjál
justhpeter
Nem tennék megjegyzést Orbán feleségére. Részint mert számomra ő nem közszereplő, részint azért mert nem tehet arról, amit a férje csinál.
RonaGyuri
@justhpeter: honnan tudod? Ezeknek a diktátoroknak a nejeiről is viszonylag hamar ki szokott derülni ...
jolibaba
Milyen lehet egy feleség, emellett az ember mellett? Még ha világszép lett volna, akkor is kikészült ilyen élet mellett. Persze itt is a pénz beszél, a kuttttya ugat a feleség meg rogyadozik.
cs.n.
Trumpot kb. annyira érdekelheti a foci EB, mint a választóit. De lapos poénnak elmegy.
Borsodi
Egy feleség nagyban tudja befolyásolni a férjét ha akarja, a férj nem látja mi folyik körülötte,
mert nem akarja, az asszony dolga volna le állítani , felnyitni a szemét.
Mobil123
Nem szeretem a Orbánt (sőt!!) de a feleségét nem kell bántani a külseje miatt.
Rabahun
Nehogy már egy ír tapló mondja meg hogy ki a jó nő. Én jártam Írországban, ha már értékelnem kell azt mondom a legtöbb ír nőnél jobban néz ki, de magyar viszonylatban sincs semmi szégyellni valója. Kíváncsi lennék a cikkíró külsejére, anyja vagy párja külsejére is, vajon ők hogy néznek ki?
bakegya
CINKOSOK-az vitathatatlan.Az a temérdek szántó és többek közt a szomszédomban az a hatalmas szőlőbirtok nem igazán szükségszerű velejárója egy jogvégzettnek,még ha egy birkapásztorlányka is volt.
bence
Ez a nő a felesége ??? Én meg azt hittem hogy az anyja !
bence
@justhpeter: ! Hidd el , hogy nagyon is tehet !
qrfly
@justhpeter: az urban legend szerint : DEHOGYNEM !!!
levarosbukta
@Mobil123: Nem is bántanánk ha testi fogyatékos lenne, azzal nem lehetne mit kezdeni. De egy jó fodrász, egy sminkes és egy öltöztető még ebből a kis szürke verébből is egy a szemnek is kellemes hölgyet varázsolna. Egyszerűen igénytelen, mert pénze lenne rá.
Villon
Mindenesetre elég ízléstelen. De ezen kívül mi is a poén?
karma1
orbant nem szeretem, aniko asszony sem dobogos nalam, (foleg, hogy boven asszisztal a kedves ferjuranak), de ez eleg gyenge poenra sikerult, raadasul csak szemelyeskedes. Azzal egyutt aniko asszonynak erosen el kellene gondolkodnia hogy elmenjen egy "Ten years younger" (Tiz evvel fiatalabb) fiatalitokurara, mert penze az van ra - sajnos, igenye semmi...
terlasz
@Horizont: Nem tűnik ő olyan szerencsétlennek, mert Anikó asszonynak voltak olyan kijelentései, mintha ő irányítaná a férjét.
Szókrakész
@karma1: Csoda hogy Viktor mellett múmia lett?
Desischado
@Horizont: Ne sajnáld, ő sem különb! Megérdemlik egymást. Undorító egy pár!
B. LA
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Sziszifusz
@terlasz: 23:44
Nem minden az aminek látszik.
Szerintem Orbánné külső megjelenítése mesterkélt, azt kívánja sugallni a hívek felé, hogy is egy lestrapált sokgyermekes édesanya. Nem egy cicababa, hanem egy átlagos asszony aki a külsejére nem sokat de a családjára annál többet áldoz .
papa.49
Senki nem ismeri a valós életüket, így véleményt se lehet mondani róla, mindenesetre inkább túlságosan visszafogottnak néz ki, a való életben egy ilyen megjelenésű nőt ÉSZRE SE VESZNEK LEGTÖBBEN...Mindenek mellett azért emlékszem én mikor ,,rosszidők,, jártak a hazugovicsra sokszor jelent meg a felesége feltűnően nagy karimájú tök sötét napszemcsiben, vajon miért is!!! Egyébként meg pont megérdemlik egymást!!!
szaboria1
A kis csaló titokban csatlakozott a tanárokhoz a kis kockás ingével. Tegnap is az volt rajta a rádióban.
bence
@Horizont: ! Ő választotta ! Senki nem kényszeríti , hogy mellette maradjon ! Miért nem hagyja ott a francba ?! Elég sokat tudhat ahhoz , hogy ártani merjen neki .
bence
@B. LA: ! Mi köze ehhez Desischadonak ?! Miért személyeskedsz ?! Na és neked ! Van már párod ?! Mi nem tetszett a véleményében ? Az igazság ? Akkor ne látogasd ezt az oldalt !
Pöpec
@szaboria1: Csupán amortizálni akarja a jelképet, elvenni az élét, jelentékteleníteni, hogy az nem jelent semmit. Kiszámított politikusi aljasság.
volvós
@bence: 09:41
ez a B.LA...a beszólása alapján biztos egynemü kapcsolatban él...
vagyis magából indul ki, hagyni kell szerencsétlent ! :-))))))
silber13
@orange: Ezt nem értem...Mire, kire vonatkozna?
bence
@Horizont: ! Az utolsó mondatod igaz ! De attól még nem kellene eltűrnie , hogy cselédként kezelje ! Márpedig köztudott , hogy úgy bánik vele ! Ám , hogy ezt eltűri , minden bizonnyal ezt érdemli !
Mobil123
@levarosbukta: Tehát ha egy kiló vakolat lenne rajta , több százezres ruha stb akkor jobb lenne? Pl. mint Vajna nagysága??
Nem hiszem .
A véleményem nem változott .
bence
@Horizont: ! Az ilyen esetekre csak azt tudom javasolni , hogy NE tűrjék !
Eriksson
@Mobil123: Ezen én is elgondolkodtam. Ha úgy lenne ahogy írod, akkor meg az volna a nagyérdemű kifogása, hogy páváskodik a dáma, vagy dámáskodik a páva. De nem csoda, mert van neki mibül.
Mobil123
@Eriksson: Pontosan . Ha gallyazni kell akkor a tettei miatt legyen és ne a külseje miatt.
36
Na, ja. Mondja az ír, hogy Orbán kirúgta a muszlimokat. Az az ír, aki eleve nem fogad be muszlimokat.
levarosbukta
@Mobil123: Azért a kiló vakolat és a szolid smink között azért van egy kis különbség. Egy korához illő modern festett frizura sem ártana. Attól még nem nézne úgy ki mint egy feslettkurva, és ettől a mosónőhatástól ezerszer jobb lenne.
süsüasárkány
Itt csordul ki a víz a pohárból.
Ez a politika legaljasabb területe.
Egy NŐRŐL, több gyermekes ÉDESANYÁRÓL ilyen megszólalás aljas dolog.
Függetlenül attól, hogy ki a férje.
Szégyeljék magukat.
ila51
Hagyják már , van neki elég baja...
Desischado
@B. LA: Közöd?! Mi van, talán te is nyalogány vagy, hogy ennyire véded őket?

@silber13: @bence: Nagyon köszönöm, hogy kiálltatok mellettem, de nem kell foglalkozni vele, tuti, hogy fideszes nyalonc!

@volvós: Pussz!
volvós
@Desischado: 00:25

B.LA, tehát Béla ( Pride )... lehet még kgbéla is,
esetleg végbéla :-) de tény, hogy a beszólásáért
a modi biztositékát is kiverte !
wagabund
@36: 11.41...nem Orbán felesége, hanem az utolsó mondatod a lényeg...
babp1982
Jó nő a felesége? Nem jó nő Angéla Merkel nem miért kell itt a komentelőknek megsértődni Lévai Anikó helyett? Sértödjön meg ő! Egyébkènt a sértődős firkálónak kérdezném, hogy felháborodtak e amikor ellenzéki hölgyeket útszéli módon sèrtegettek? Nem? Akkor nézzenek már tükörbe!
babp1982
Ja mami kimaradt bizony az asszony sem maradt ki a szabadrablásból akármennyire is visszahúzódó tessék csak emlèkezni az első “Geci,, kurmány tevékenységère és most is egyre több ingatlan biznisz van a füle mögött apucit meg nem akarja vagy nem tudja jobb belátásra téríteni és ez a gyerekeim is látszik pl récsölke nyilatkozatainak!
1magyar
Ez nagy bunkóság a lap részéről, senki nem tehet róla milyennek születik (de egyébként meg szerintem jól néz ki) legfeljebb szabatja magát egy általa elképzelt szépségnek.
A "műmacák" meddig szépek?
karma1
@justhpeter: Haaaat, tudod, ha Ceau szepseges elenajat nezzuk, a majdnem seggig ero homlokaval es az akademiai tagsagaval, akkor azert ebben tamaskodnek.
alijevnek legalabb csinos a felesege, de abban neki is, meg az anikonak is oriasi szerepe van, hogy a ferjeikkel igy elszaladhatott a lo.
En mast mondanek azert aniko asszonyrol: inkabb a "zsak es a foltja" mondast alkalmaznam, de ebben a "viccelodos " esetben nem nagyon jon ki jol , viccnek sem jo, es eroltetett a dolog. Nem mindenkinek van egyebkent sem Kelet-Europabol importalt ex-model felesege. (Na jo, alijevnek asszem szinten model volt a neje azelott)
Sámannus
Majd rendezünk béka menetet ott is, mint Brüsszelbe!
cikicakk55
@justhpeter: Azért Orbán felesége nem olyan ártatlan,mint Kósa Édesanyja. Anikó asszonynak is van jó sok cége és elég sok stikliben benne van Ő is,amit a férjecskéjével közösen csináltak. Például a szőlő Tokajon mind az Anikó asszonyé és az uniós támogatás is ment oda szépen. Szegény Kósa anyuka,meg 82 évesen tudta meg,ha egyáltalán tudja,hogy sertéstelepet tart fenn. Egy nyugdíjas óvónőnek gondolom más álma sincs. Orbán felesége meg nem azért ellenszenves,mert csúnya vagy szép. Olyan,amilyennek a génjei alakították,arról senki sem tehet. Azt,hogy mit csinál, viszont már az Ő sara,abból meg bőven jutott neki is. Persze nem annyira bűnös mint a férje,de az életfogytiglan neki is benézhet.
Nessy
@1magyar: Na, azért "bunkóságért" nálunk sem kell a szomszédba menni!
Ahogy Merkelről beszélnek némelyek, ahogy a T. ház tiszteletreméltó férfiai időnként előadják magukat az ellenzéki képviselőnőkkel szembe, az is megérne egy misét.
Nessy
@Horizont: A különbség annyi, hogy ez egy kamu cikk, volt, Nálunk viszont a megjegyzések valósak! :-( De lelkesen tudnak "tiszteletet" követelni maguknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.