Magyar nőt vert meg brutálisan szomáliai szomszédja Londonban a nő gyermeke szeme láttára, miután a nő számon kérte, hogy 8 éves fiuk megrugdosta a gyerekét – írta az origo.hu hírportál a TV2 Tények műsorára hivatkozva.

Azt kiabálták a nőnek, hogy "Allah nevében foglak megölni, ha nem takarodsz a házam elől".

A kerítésbe verték bele a nő fejét, akinek állítása szerint halálfélelme volt – írta az origo.hu.

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Warlord
@human: Fetrengek a röhögéstől az agyatlanokon, akik szerint ez az egész történet a "migránsokról" szól. Érdekelne, hogy hétfőn a csuti zsírgeci beszélni mer-e majd az igazi problémákról.

A farkasok mióta tudnak bringázni?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
farkas
Szegény asszony. Cseréljen lakást Gyurcsánnyal vagy Alföldivel.
farkas
@F_Viktor: Hogy jön ide Habony vagy Rákóczi?
Warlord
És azt miért nem olvassuk, hogy a szavazatokért kapott dák tetvek hány nőt erőszakoltak meg magyarországon, hogy hány embert raboltak ki, hány házba törtek be, hány magyarországon született, magyar család életét tették tönkre? Tessék megnézni a statisztikákat!
Szókrakész
A medinai korán szerint, ki is nyírhatná.
Örüljön a nő, hogy túlélte.
Warlord
@farkas: Te pedig cserélj lakást Kádárral.
simmering73
Hát ez az izgalmas hír még a Király utcai robbantást is alulmúlta.
farkas
@Warlord: adhatok én is tanácsot Önnek ha akarja.
Warlord
@farkas: Adjál bazdmeg. Várom, te fideszbérenc.
farkas
Maga biztosan toleráns, idegenszerető liberális úriember. Örülök neki.
F_Viktor
@farkas: Irod:
"Hogy jön ide Habony vagy Rákóczi?"

Ugy, hogy ezek hazudtak mar ennel nagyobbat is.
Warlord
A cikk az origótól származik. Khhmm... kié az origó? Milyen bringás társaságé lett a propeller?
Tisztelt szerkesztők! Akkor az orbáni demokrácia jegyében jön az ötödik kitiltásom?
farkas
@F_Viktor: Gondolod nem igaz az egész? Meg a többi migránsos hír sem? Semmi nem igaz?
division
@farkas: Vannak emberek, akik olyan szinten migráns pártiak meg Fidesz gyűlölők, hogy képtelenek elhinni a valóságot. Na miattuk kell a népszavazás.
human
Ha az Origo írta azért nem árt egy kicsit még tájékozódni máshonnan is.
division
@human: Amikor meg a népszabadság ír valamit, akkor is ugyanezt kell tenni.
human
@division: Egyáltalán nem. De ha így gondolod, akkor gondold így. Csak, hogy kedveskedjek neked. Én például az amerikai népszavával is hasonló óvatossággal járok el.
farkas
Valahol tisztelem az őszinte migráns pártiakat, mert tuti, hogy a zöme emberséges gondolkodó, de úgy összekeverték a menedékkérőlkkel a kerítés szaggatókat, hogy csak. Nem szabad őket egyforma bánásmódban részesíteni. Ez olyan, mintha Alföldi Robihoz becsönget éjjel valaki (15 ember), hogy x.y. vagyok, menekülök a szomszéd országból, éhezem, fázom, segítsen. Ő segít. De ajkkor is boldog, ha éjjel ráverik az ajtót, beugranak az abllakon, őt kiküldik a konyhába aludni és közben a női hozzátartozóit megerőszakolják, mert ez a kultúrájuk része? Aki nem érzi a két verzio közt a különbséget, az szedjen gyógyszereket, mert bajban van.
F_Viktor
@farkas: Irod:
"Semmi nem igaz?"

Mivel a kozpenzek 100 millioival tamogatott kormany-hu mediakban fellelheto migracs-hirek fele sem olvashato nyugati hirekben, vagy azok a hirek ferditve, meghamisitva jelennek meg, ezrt kimondhatjuk, hogy fele sem igazak ezek a "hirek".
Perwool
@division: Olyan hazug Világban élünk, hogy az igazságot sem hisszük el.

Érvényes, és győznek a kormány által ajánlott nemek.A migránsok kívül maradnak - miért is?
Mert nem Brüsszel, hanem Orbán dönt a bevándorlásról? Az EU-ban hazánkat a miniszterelnök képviseli, aki már többször ismertette Magyarország álláspontját, kapott is ezért Orbán hideget is meleget is.Az EU-t pedig semmire nem kötelezi a népszavazás. Én is azt hittem, hogy a bevándorlók betelepítése ellen szavazunk.
A nép szavazza meg az országgyűlés intézkedési jogát, ami az EU esetében nem jogszerű, nem végrehajtható."Varga Mihálynak is tetszik a több százezer vendégmunkás behozatala" -
index.hu/gazdasag/bankesbiztositas/2016/07/06/varga_mihalynak_is_tetszik_a_negymillio_vendegmunkas_behozatala/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201609
Warlord
@human: Fetrengek a röhögéstől az agyatlanokon, akik szerint ez az egész történet a "migránsokról" szól. Érdekelne, hogy hétfőn a csuti zsírgeci beszélni mer-e majd az igazi problémákról.

A farkasok mióta tudnak bringázni?
farkas
@F_Viktor: Tanulmányoztad? Milyen sajtóból? Gondolom liberálisból. Az igaz- Neked.
division
@Perwool: Az a baj, hogy a terrorista szó egybe mosódott a menekült szóval. Mindenesetre azt nem lenne szabad letagadni, hogy ők teljesen más kultúrát képviselnek, ami nem egyeztethető össze a mi kultúránkkal. Egy bizonyos népcsoportot sem tudtunk idáig elfogadni, és elég veszélyesek is olykor.
division
@Warlord: Természetesen nem a migránsokról szólna, ha ez nem hangzott volna el: "Allah nevében foglak megölni" Allah nevében már a hazai menekülttáborokon belül is voltak verekedések.
human
@Warlord: Orbánnak úgy kellett ez az egész mint egy falat kenyér. Mondjuk ezt a népszavazást rendesen elszámolta. Szerintem azt hitte, hogy sikerül annyira behülyíteni az embereket, hogy rekordszámban mennek el szavazni. OK holnap még bármi megtörténhet. Sőt lehet, hogy az igenek győznek és lemond a kormány :)
Warlord
@division: Ok. Légyszi, add meg a cikk eredeti forrását. Az angolt. Amíg a cikk az origótól van addig pont olyan hiteles, mint az m1 vagy az mti, vagy bármi, ami úgy kezdődik hogy nemzeti.
Eddig három ilyen cikknek jártam utána, amiről kiderült, kamu, csak hergelés, és itt be is bizonyítottam. Igaz, három különböző néven, mert valahogy mindíg ki lettem tiltva...
Perwool
@division: Én egy percig sem mondtam, hogy nincs migráns ügy! Van, de ezt a drága semmire nem való népszavazást ellenzem. 2014-ben teljes felhatalmazást kapott a jelenlegi kormány. Nem beszélve arról, hogy ezt a " migráns ügyet"a parlamentben is meg tudták volna oldani. A Jobbik be állt a Fidesz mögé. Tudjuk mit tervez Orbán a népszavazás után? Mire hatalmazzuk fel? Nem mert nem mondta meg. Kijelentette a népszavazás után megmondja. Szavazunk, de nem tudjuk mire.
Egyébként, látszatintézkedések helyett el kéne menni mondjuk 150-200 ezer katonával és kinyírni egy hét alatt az IS-t! Megszűnne a terrorhullám, meg a menekülthullám is kezelhetővé válna.Lehetne visszapakolni a már itt lévőket is!
lampa laz
Itthon is vannak ilyen "jó" szomszédok, csak annak nincs semmi jelentősége a holnapi népszavazásra.
Warlord
@farkas: Bringástetü! A szövegedről mindenki felismer, komcsi geci!
division
@Perwool: Na igen, az IS - t el kellene tüntetni örökre.
Warlord
Tisztelt fórumtársak! A segítségeteket kérem. Szerettem volna utánajárni a hírnek, de angol oldalon nem találom. Angolul találtam cikket, de az magyar oldalakra hivatkozik. A lányom Nottingham-ben él, ő sem hallott róla, ill nem talált híreket ez ügyben.
Hátha nektek sikerül. Köszi.
karma1
@Warlord: Rendkivul erdekes hir: ugyebar tudjuk, hogy a szomszed 8 eves fia verte meg a holgy fiat, es a szomaliai meg a keritesbe verte bele a magyar no fejet.
Csak eppen ennek a nonek, meg a gyerekenek nincsen neve, eletkora, lakcime, foglalkozasa, szoval ez egy rendkivul szarul ossszetakolt remhir.

Ilyen hireket latva most mar bevallom, hogy en miattam valik a Pitt-Jolie paros, mert en leptem felre a Pitt-tel...

Ez a ket hir ennyire valosagos... Lehet utanajarni...:o)))
karma1
@Warlord: Ezt talaltam osszese n Neked, ahol egy szomaliai dilis no vert az utcan FERFIT...:o)))) Szo nincs sehol sem errol a hirrol...

Amikor le akartam jatszani a mellekelt videot, azt kozolte a felirat, hogy nem tudok rakapcsolodni a netszolgaltatora,... (Nem az enyemre, felreertesek elkerulese vegett )

A hirbol annyi az igaz, hogy talaltak egy csajt, aki hajlando volt az arcat adni valamihez, ami nem igaz. Ugy biztosan nem , ahogy ez a hir lehozta...
Warlord
@karma1: Angol oldalakon nincs nyoma ilyen hírnek, pedig keressük szorgalmasan. Azért köszönöm.
karma1
@Warlord: Nagy nehezen sikerult megneznem a hirt... Erdekes volt, ahogy a kerites ket oldalan allo menekulteket mutattak, egyik reszen a bicskei allomasnal, meg a sinek kozott, aztan a kovetkezo kepen meg GOROG rendorok utottek a menekulteket, baratilag...
Ugy latszik, a szennyteve a megvert kisfiut mar nem tudta bemutatni, (10000 %, hogy "szemelyisegi jogokra" hivatkoztak volna, ha erre egy oknyomozo riporter TENYLEG rakerdez!), mert a kisfiunak eleg nehezen lehetett volna megmagyarazni, hogy most a TV-nek keszul egy riport, azert kell ot "kidekoralni"...Anyuka meg szemrebbenes nelkul vallalta a szerepet... Hangsulyoztak, hogy a holgy 18 eve el Angliaban - vagyis NEM orban miatt ment elm, hanem az unio adta lehetosegekkel elt csupan,...

Annyira gyerekes, annyira atlatszo, plane oktober 2-a elott egy ilyen hir, hogy az mar szanalmas...
koszpeko
@farkas: Na mi van,küllő agy?
Nevet változtattál újra?
Ez már hányadik nicked?
A gyáva patkány jobban illene hozzád.
karma1
@Warlord: Te ugyesebb vagy, mint en, mert en nem talaltam a magyar cikkre utalosat... Csak a fentebbit, ahol egy szomaliai bige pufol az utcan ferfit...:o))))
Warlord
@karma1: azt sem én találtam, hanem a lányom...
Warlord
Tisztelt fórumtársak. Ebből ismét kitiltás lesz. Tehát ennyit az origo-tv2-propeller valóságtartalmáról.
karma1
@Warlord: Tiszta hulye vagyok! Hat elfelejtettem AZT a linket elkuldeni Neked... :o((( Hiaba, vasanapi ejtozes van meg most reggel...:o))))
karma1
@Warlord: www.youtube.com/watch?v=dfe_wFxqH2A

Monnyuk a nok ott azert verik a ferfiakat, ahogy elnezem, mert szet akarjak valasztani oket, asszem...
koszpeko
@Warlord: Ez a hsz.-od fogja kísérni ahányszor csak beböfög valamit.
Elmentem egy mappába és ahol meglátom a pofájába kapja.
Megengeded?
Warlord
@karma1: Qrva jó! Valami ilyen történne orbánnal is, ha véletlenül kimerészkedne a nép közé...
karma1
@Warlord: Igaz, itt meg Harlemben ugykodnek a nok, tehat a szomaliai illetosegnek a vilagon semmi ertelme... Ott szinte mindenki feketeboru...:o)
Warlord
@koszpeko: Persze. De már teljesen eltűnt. Ahol meglátom a nickjét, beolvasok neki, és eltűnik. Már alig lehet fellelni a kis buzit.
karma1
@koszpeko: freewolf??? Bar ez a biciklizo farkas egy kicsit keptelenseg, dehat neki minden megy, a Propi meg mindent megenged a sajat trolljainak... Nehogyma bajuk legyen...:o))
koszpeko
@Warlord: Addig nem nyugszom amíg ki nem takarodik innen végleg a mocskos szarcsimbók.
Warlord
@koszpeko: És van még ott, ahonnan ez jött...:-)
farkas
@koszpeko: kicsoda Ön? Honnan veszi a pimaszságát, hogy így szólít? Szégyelélje magát toleráns befogadó demokrata liberális :-)
farkas
@Warlord: Ön kissé szemtelen, sértegető. Kérem ne szólítson többet.
koszpeko
@farkas: Warlord után szabadon:
"@Bringás: Te mit gusztustalankodsz itt, hazug tetü? Sorolom: gyáva vagy, mert mert nem mersz eljönni, pedig tudod a címem. Hazug vagy, mert azt mondtad a páncélosoknál tiszt voltál. Soha nem voltál. Ellenben munkásőr és III/III-as igen. Kölcsönkapott pénzt nem adtál vissza. Nőt öngyilkosságba kergettél. Beteg embereken röhögsz. Legközelebb az elérhetőségeidet is felrakom. Te ocsmány, önálló gondolatoktól mentes féreg. Takarodj vissza a csuti zsírdisznó valagába."
Warlord
@farkas: A kitépett beleiddel kötlek a transporter után, ami a gazdádat viszi Grazba. Még egy próbálkozás és jönnek a személyes adataid.
karma1
@Warlord: @koszpeko: Behalok! Valtoztatni akar a stilusan, es most ugy beszel, mint Fulig Jimmy, amikor a Boldogsag Szigetek uralkodoja egy darabig Vadsuhanc helyett...:o))))) Isten bizony!...:o)))))
Just look my avatar
Akárhányszor kikeresztelkedsz offside, farkas, vagy hívjanak bárhogy, csak egy a lényeg!

" A kerékpáros akkor is bekaphatja", bizony!
Warlord
@karma1: Szerintem pedig mint Cefi, a Vízfejű Drót... (ha már a klasszikue szerzőnél járunk... :-)) )
koszpeko
@karma1: Szerinted ez olvas Rejtő Jenőt?
Ha megkérdezed tőle ki volt azt fogja mondani,hogy fityfaszos államtitkár :D
Just look my avatar
@karma1: Cím: "Bolontsák sziggetek, Almira, Királyi vár, trónterem félelemelet balra."
karma1
@koszpeko: Nagy valoszinuseggel o nem , de en igen, es nagyon elkezdtem vihogni ezen a stiluson... Ha emlexel meg, akkor a spu00 magazott mindenkit, es neki is kb ilyen stilusa volt, de ebbol most kilog a lolab nagyon-nagyon...:o))))
karma1
@Just look my avatar: Bizony, bizony...:o)))) Es ott a legnagyobb bunti, hogy ejfelkor felvinni a varfokara, es felpofozni...:o)))) Lehet, hogy nem vagyok pontos, de mar nagyon keso van...:o)))
Warlord
@Just look my avatar: Én kis viràg vagyok. Írta Troppauer Hümér verse.
Just look my avatar
@karma1: Neked Kedves, minden el van nézve! :D
Just look my avatar
@Warlord: "Ez a kapitány csak kavargatja a málnaszőrt, az meg csak úgy habza!"
karma1
@Just look my avatar: Ugye azert nem baj, hogy a mai szerklin nem vettem reszt??? Pedig a kihallgatozas nagyon fontos...:o)))) Es a nehai Mr. Gould cipoje sem szorit mar,( mert mindjart megyek az agyba...:o))) Ejjel fel egy van...:o)))) Kosziiiii...:o)))))
Warlord
@Just look my avatar: Ja. Meg a Nyolcemeletes Drugics. A Wágner úrral, a kékszakállúval.
Just look my avatar
@Warlord: És a gőzös oldalán nagy fekete betűkkel az áll, hogy - Na mi újság Wágner úr?
karma1
@Just look my avatar: Mondd azt, hogy 20 dollar, azt elhiszem, annyit mar lattam, de 2000??? mondja Wagner ur...:o)))
Just look my avatar
@karma1: ..., annyi pénz nincs is csak a számtanpéldában!
Warlord
@Just look my avatar: Pedig az a Radzeer volt. Mi menjúnk lőni felcsutot a PACIOCI hajóján az ANDRÉ DE RÉMITŐN...
huKKK
@Warlord: Ezért kár volt összenyomkodni azt a drága billentyûzetet.
F_Viktor
@farkas: Írod:
"Milyen sajtóból? Gondolom liberálisból. Az igaz- Neked."

Szétszedték Orbánt a New York Times újságírói:
propeller.hu/itthon/3246140-szetszedtek-orbant-new-york-times-ujsagiroi

A NAPI 1,1 millió példányszámban (vasárnaponként 1,6 millió!) kiadott The New York Times is számodra konzervatív ballibsi napilap, mert kritizálni meri az eszét vesztett diktátorodat?
Tudom, egyszerűbb ha nem kell gondolkodnod, a fityeszes hazugság-eleségen is el tudsz éldegélni...
farkas
Szeretem a liberálisokat, mert annyira liberálisak és toleránsok- a bűnözőkkel, a terroristákkal stb.- kivéve másként gondolkodó honfitársaikat :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.