Sadiq Kahn egy korábbi, a terrortámadásokat relativizáló nyilatkozatát idézi a mém. Sadiq Kahn London muszlim főpolgármestere korábban azt mondta, hogy a nagyvárosok életéhez tartoznak a terrortámadások. A pénteki londoni merénylet után már meg is jelent az első mém ezzel kapcsolatban. A mém előzménye, hogy a városvezető a 2016. szeptember 22-i New York-i robbantások után azt mondta, hogy a terrortámadások a nagyvárosok életének részei, emiatt arra kéri a város polgárait, hogy figyeljenek a rájuk fenyegető veszélyre

Forrás: origo.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@durbincs: hogy te köpött takony lennél, lehet, de inkább csak egy retardált barom vagy! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Ő már csak tudja, hiszen közülük való!
RonaGyuri
ja az origo és az ő birkái mit kacsa a nokedlit! =))
érdekes mikor Orbán Putyin szórakoztatásról van szó hogy odavannak! =))
RonaGyuri
@durbincs: csak tündériek vagytok ahogy ráugrotok minden szarra, amiről azt hiszitek - mert érteni kevesek vagytok - , hogy nektek jó! =))
cikicakk55
"arra kéri a város polgárait, hogy figyeljenek a rájuk fenyegető veszélyre"

Aztán még is,hogy vigyázzanak a rájuk leselkedő veszélyre? Főleg egy metróban. Gondolom ott az emberek sietnek dolgozni,vagy gyerekért,vagy bevásárolni,stb. Még is miről vennék észre,hogy veszélyben vannak.Talán ha nem élnének az országban olyanok,akiknek életük része a robbantás és a bomba gyártás.sajnos ez lehetetlen,így marad a rettegés.
RonaGyuri
@durbincs: hogy te köpött takony lennél, lehet, de inkább csak egy retardált barom vagy! =))
karma1
@1magyar remelem, annyit azert tudsz, hogy dr. Sadiq Khan, a londoni jogasz vegzettsegu polgarmester elsokent allt ki a magyarok es a lengyelek mellett, amikor a Brexit szavazas eldolt.
Es remelem azt is tudod, hogyha annak az 500 ezer embernek haza kell jonnie Magyarorszagra, akkor nektek ezerszer rosszabb lesz, mintha migransok jonnenek az orszagba, mert ezeknek az embereknek (tulnyomo rfeszuknek) mar nincsen magyarorszagi lakasa, kapcsolata.
Akkor tapsikoljal majd, ha megjelennek az utcan a magyar hajlektalanok, minden lepesnel belejuk utkozol majd.
tarlos elvtars a fakockat a 3-as metron terrorcselekmenynek es kozosseg elleni buntettnek minositette...:o((((((
Szoval gondolkodj...
Peller Anikó
@karma1: nem mostanában járhattál Budapesten, bár abban igazad van, csak minden második lépésnél botlasz hajléktalan lepusztult emberekbe.

És teljesen mindegy mit mondott az Alikán, akinek ilyen neve van attól nemis várok mást, mint simogatást. Elég nyomorúságos dolog, hogy csak egy pakisztánit találtak erre a posztra.
volvós
Már csak egy kérdés : Ezt az ember holnap is
London főpolgármestere marad ???
karma1
@Peller Anikó: Maradjunk annyiban, hogy a 2 eve nekem kellett atlepkednem a Falk Miksa utcaban a 45 fokos szogben parkolo autok KOZOTT alvo hajlektalanokon, amikor be akartam szallni a kocsimba. Nem egyedi az eset, mert abban a hazban lakunk, es oda jartunk haza estenkent, es onnan indultunk delelottonkent a varosba.
Szoval ez nem nyert.
Lehet, hogy Sadiq pakisztani, irani, szir, hottentotta, de az elso megnyugtatast tole kaptak a magyar megelhetesi bevandorlok. (Es kapjak azota is tole a tamogatast) . Lehet ezen viccelodni, elcelodni, de meg mindig jobb, mintha az a rendkivul europai kulturaju farage es a teljesen egzaltalt boris johnson Brexit hivok ijesztgetnek a tisztesseges, utleveles bevandorlokat.
Szoval ma ez nem jott ossze egy picit,... Na, nem baj...:o)
Peller Anikó
@karma1: semmi baj, legközelebb egy kicsit jobban igyekszel. :))
karma1
@Peller Anikó: Csak amennyire Te...:o))))
kokopelli
@1magyar: az Orbán is onnan "hátulról származik" és a cigányainak gyüjt a Farkas
Flórin keresztül! ..ha már egy más ország politikusát,akihez a kiábrándultak "emigrál-
tak" (magyarok ,gúnyoljátok, vegyétek elő a saját bevándorolt sajátlábon álló ingyen-
élő füstöseiteket! :--))
Eladott Ország
Az EU azért védtelen mert nem lehet 8 millió négyzetkilométert védeni 570 millió lakossal 350 ezer településen. Gyakorlatilag a terrorista bárhol lecsaphat, ő válassza meg a helyet és az időt semmiféle állam vagy rendőrség nem tud védekezni. Főleg olyan fanatikusok esetén, akik amúgy rászánják az életüket is (még a halál félelem se tartja vissza őket). Mondjuk védik a katonák a metró megállót, de mivel úgyis meg akar halni a terrorista fogja magát amikor elsétál az ember tömegben a katonák mellett felrobbantja a bombát magával, tömeggel és katonákkal együtt. Tehát még a fegyveresek se tartják vissza mert marhára nem számít a rendőr vagy a fegyveres katona. Ilyen ellen gyakorlatilag lehetetlen védekezni. Mindig mindenhol minden embert nem lehet napi 24 órában ellenőrizni. Egy módszer van csak, ha sikerül valami terror szervezet helyi sejtjétől információt szerezni vagy valami besúgó vagy valami technikai eszközzel lehallgatás, kommunikáció ellenőrzése vagy ilyesmi. Persze a terroristák se hülyék mert nem úgy jelzik a dolgokat egymásnak, hogy jól van Ali akkor holnap itt és itt támadunk 15 óra 35 perckor. Hanem valami semleges mondani valót mondanak, ami előre meg van beszélve. Mondjuk egy könyv bemutatóról beszélnek. Ami semleges szövegnek tűnik. Persze az ilyen terror szervezetek sejtjei kis létszámúak így nehéz idegennek beépülni a közelükbe vagy eleve valami magányos elkövető van, aki nem is kommunikál mással. Még csak fegyver se kell neki vagy robbanó anyag, aminek beszerzése nehézkes. Egyszerűen elköt valami járművet majd ötlet szerűen belehajt oda ahol több embert lát egyben és annyi. KIVÉDHETETLEN, akár liberalizmus van akár diktatúra akár illiberalizmus.
wagabund
London polgármestere magasról szarik az egészre. Az állás megvan, oszt jónapot.
1magyar
@karma1: Ha hazajönnek lesz munkaerő itthon. Nem hinném, hogy az utcára kerülnek.
1magyar
@karma1: Az unióban szabad a munkaerőáramlás. Ez nem bevándorlás.A bevándorló unión kívüli országból jön.
karma1
@1magyar: Ne amitsd magad ezzel az orbani dumaval, hogy "a munkaero szabad aramlasa"... Vedd tudomasul, hogy aki Angliaba ment, az az angol koronanak fizeti az adojat, ott el, az angol torvenyek szerinti szocialis haloban reszesul, ami utan a magyaroknak Magyarorszagon csak csopoghet a nyaluk, de sohasem fogjak elerni azt a szintet.
Szerinted az az orvos, aki 6 eve elment dolgozni a legmodernebbul felszerelt korhazba, van szakkepesitese, az vissza fog jonni Magyarorszagra dolgozni egy olyan korhazba, ahol patkany hullik a mennyezetrol, tizedannyi vagy meg kevesebb berert?
Miert altatod magad? Miert hiszi naivul azt a magyar, hogy ezek az emberek "csak dolgozni mentek ki a szabad munkaeroaramlas miatt"? Akkor miert nem "aramlik" a tobbi unios orszagbol a munkaero a magyar munkaeropiacrfa? Miert vannak ordito hianyok bizonyos alapszakmakban?
Es arrol is legyen tudomasod, hogy aki 5-6 eve elment, eladott otthon MINDENET, (lakasat, nyaralojat, ingosagait) az HOVA fog hazajonni??? Hol fog lakni?
Egyebkent a hazatelepedes nem olyan egyszeru, mint azt az atlagpolgar hiszi: honapokba, akar evekbe is kerulhet. mert a magyar allami szervek nincsenek a helyzet magaslatan ugyintezesben.
Akiket orban hazahivott a "gyere haza fiatal" projekten belul, masfel ev alatt nem intezodott el a magyarorszagi statuszuk.
karma1
@1magyar: Szoval meg egyszer: HOVA jonnek haza??? Hol fog lakni 500 ezer ember, csaladostul? Szerinted mindenki megy BAZ megyebe? (Mert ott a legnagyobb a munkanelkuliseg)
Ertsd mar meg, a KIVANDOROLT magyarok elkotyavetyeltek mindenuket, - sokszor aron alul - hogy mielobb elhagyhassak az orszagot, MIT vasaroljanak vissza, es foleg HOL???
1magyar
@karma1: Nem hinném,hogy azért mentek ki, hogy éhbérért dolgozzanak. Gondolom itt egy lakást tudnak venni az évi keresetükből.
1magyar
@1magyar: Van egy unokahúgom kiment kb.10 éve Angliába és most tervezik,hogy hazajönnek.
Vesznek a barátjával egy lakást Bp-en és itthon akar gyereket.
eszegfu
@1magyar: 7:27 A kivétel erősiti a szabályt, vagyis a Te rokonod kivétel -- meg még páran -- mert 10 év után hazajön. Feltételezem, hogy nem volt semmijük, mostanra már összegyüjtöttek valamennyit, hogy M.o-ra visszajöjjenek. Honvágyuk volt, esetleg nem sikerült "beilleszkedniük". @karma1: meg olyanokról beszél, akik már középkoruak, volt egzisztenciájuk, mégis mindenüket eladták, hogy külföldre menjenek dolgozni... közülük talán néhányan jönnek csak vissza... ez bizony nem a klasszikus "munkaerő szabad áramlása". Én is ismerek 2 olyan családot, ahol először a férfi ment külföldre dolgozni, majd 1-2 év után kivitte az egész családját, mindent "felégettek" maguk mögött.:(
karma1
@eszegfu: Koszonom a pontosito kiegeszitest...:o))) Pontosan igy gondoltam.
quadrocopter
Aranyos, a 888.hu meseoldal írását vette át az O(rbán(rigó!
Még valami, ami érdekesebb?
eszegfu
@quadrocopter: "Jelentem": nincs érdekesebb!:) Csak az, hogy a "rettegés" fokát fenntartsuk!:)
Peller Anikó
@Eladott Ország: ezzel nem értek egyet, mert van más módszer is, a németeknél már bevált. A munka szabaddá tesz. Csak az idióta banya nem tudja, hogy az ő kis debil döntése pont oda vezet. A munka világába ami nem vicc. Staat aus.
quadrocopter
@Peller Anikó: A szövetségi munkaügyi ügynökség (BA) számításai szerint a tavaly érkezett mintegy 1,1 millió menedékkérő várhatóan nagyjából 60 százaléka kapja meg a menekültstátuszt vagy a nemzetközi védelem más formáját, vagyis durván 600 ezer ember szerezhet munkavállalásra is feljogosító tartózkodási engedélyt. Ennek a csoportnak a 70 százaléka lehet munkaképes korú, azaz mintegy 350-400 ezer embernek kell helyt állnia a munkaerőpiacon.
www.hirado.hu/2016/09/15/a-menekultek-tobbsege-munkahoz-juthat-nemetorszagban/
Eladott Ország
@quadrocopter: "A német szövetségi munkaügyi ügynökség számításai szerint 15 év alatt 70 százalékra emelkedhet a menekültek foglalkoztatottsági aránya." Feltéve, ha ez bejön, bárcsak igaz lenne. A jelenlegi állás szerint nagy részük képzetlen, az európai társadalomba integrálódni képtelen és nem is akar ez a borzasztó, arról nem is beszélve, hogy addig etetni kvártélyozni kell őket. Nyugat-Európa a munkaerő pótlásával ezen az úton mondható, hogy befürdött.
1magyar
Muszlim polgármester, muszlim miniszterelnök, muszlim európai vezetők ...stb. ez lesz a felállás nemsokára.
Csizmás Kond
...ilyen ha idegen a vezető akinek nem éreke a nép csak a hírnév.
...ha részt akar vállalni a robbantásból miért nem robbantatja fel saját magát ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.