A menekültek gyorsabb és biztonságosabb befogadását szorgalmazta Ferenc pápa az olaszországi Cesena és Bologna városában vasárnapi látogatásán, amelynek egyik állomása egy menekülttábor volt. “Sokan nem ismernek benneteket és ezért félnek. Úgy gondolják, helyesen látnak és joguk van ítélkezni, és ezt keménységgel és ridegen tehetik meg, de csak az lát jól, aki közelről és irgalmassággal tekint rátok”

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nem véletlen, hogy Őfenesége annyira dörgölődzik a reformátusokhoz
justhpeter
Orbán és a magukat kereszténynek mondó követői - kdnp-vel az élen - nem tekinthetők Ferenc Pápával egy súlycsoportba tartozónak. Orbán és követői silány minőségű, gyalázatos álkeresztények.
peterkelemen
Orbán és az őt támogató ALJAS egyházaknak semmi sem szent csak az amit ők képviselnek azaz a gyűlöletkeltés, lopás, csalás és népnyúzás.
Pálinkás Pál
Á látom már itt a gyengeelméjű hármasfogat!!! Tudjátok nem kereszténynek hanem értelmes,gondolkodni tudó embernek kell lenni ahhoz hogy az ember ne gyüjtse be a szemetet maga köré!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.