EP-képviselőkkel beszéltünk azért, hogy kiderüljön, mennyire szorongatják a magyar kormányt az unió felől. A válaszok egybecsengőek: nem az EU dolga Magyarország belügyeinek irányítása.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Nem szeretnék senkit elkeseríteni de 2018-ban is Orbán nyeri a választást.
Mivel minden pálya felé lejt.
Csak is egy népharag tudná öt el zavarni választás útján leválthatatlan.
minden hol az ö emberei ülnek ügyészség,bíróság,és a többi.
ez a rendszer be betonozta magát. Matekozhatunk,össze foghatunk, akkor is oda lejt a pálya.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Kar varni akar Brusszelbol, akar mashonnan, kivulrol a Megvaltot... Ez a magyarok teljes belugye, amiben senki mas nem donthet, csak a magyarok.
De nem erzik a felelosseget - mindig is atyaskodtak felettuk - pedig nem erre van szuksege a modern polgaroknak.
Ezt vessek jol eszbe, mielott elindulnak a szavazohelyisegbe...
Pálinkás Pál
@karma1: Sokan nem fogunk elindulni a szavazóhelyiségbe..ami ennek a töketlen ellenzéknek a hibája...nincs kire szavazni...Vagy te tudsz olyan ellenzéki alakulatot mondani ..mert két sarkalatos pont van...a migráns kérdés..és a határon túliak szavazati joga...és amíg e kettő közül bármelyiket is támogatja valamelyik csapat...addig borítékolható a duce hatalma...
Hellcat
Nem bizony. Nem nekik kell megbuktatni hanem nekünk, viszont ők tudnak segíteni, és jó lenne ha tennének már valamit a csúti geci ámokfutására való reagálásként.
nezelodo
Azt álmodtam, hatalmas tüntetés volt, a Rákay Filip számolta a tömeget miközben mindenfelől hallatszott a követelés, hogy az országnak egy szerény, a közadakozásban jeleskedő nagyon okos, gazdasági sikereket egymásra halmozó vezetőre van szüksége. Ezért a tömeg közfelkiáltással újraválasztotta Mészáros Lőrinc Miniszterelnök Urunkat...
Csak az a fránya, irdatlanul csörgő vekker ne rontotta volna el az ország fényes jövőjét!
qxy
Na. a lényeg nem meg buktatni kell hanem , PÉLDÁT STATUÁLNI . Falhoz állítani, mindenét el venni és tűz. Ha nem ezt tesszük, akkor aki utána jön, ugyan így szidjuk, és ő szarik ránk.Hogy ki jönne? lehet bárki. de figyelmeztetni kell így jár aki csal.Ha meg van, minden fasza lesz.
Na. Ezt is meg oldottam.
Első lépés, a rend és igazság védelmi szervek meg buktatása akik lehetővé tették ennek a rendszernek a kialakulását. Ha ez meg van, Magától jön a többi.
karma1
@Pálinkás Pál: Neked is elmondom, de mar parszor levezettem itt matematikailag - nem akarom magam ujra ismetelni:
Azert kell elmenni szavazni - AKAR ERVENYTELENUL IS !!! (ha nem tudsz oszinte szivvel senkire sem szavazni), mert az osszeszamolaskor MINDEN SZAVAZAT SZAMIT az eredmeny kialakulasaban, a szazalekos elosztasban.
Ha van 8 millio szavazokepes polgar, es abbol csak 2 millio megy el szavazni, mert a tobbi egyaltalan nem akarja felemelni a segget a fotelbol meg erre az esemenyre sem, akkor a szigoru partfegyelmu fideszesek azert el fognak menni mind a masfel millioan - ki azert, mert meg van felemlitve, ki meg tulfizetve mutyizassal -, marad kb. 500 ezer masokra szavazo, amibol mondjuk a nagyobb ellenzeki partokra szavaznak 400 ezren, 100 ezer szavazat pedig ervenytelen.
Ekkor a fidesz 75 %-ot kap, az ellenzeki partokra 20 % szavaz (mszp, jobbik, dk, lmp, egyutt, pm, moma, momentum, stb...) 5 % pedig ervenytelen.

Ha viszont elmegy mondjuk 6.5 millio ember szavazni, es ebbol a fideszre leadja a sajat tabora a szavazatot, 1.5 milliot, az osszes ellenzeki partra szavaz 4 millio ember, es 1 millio szavazat ervenytelen lesz, akkor a fidesznek csak 24 %-ot kapna, az ellenzek 62 % kapna, es a maradek 14 % pedig ervenytelen lenne...
Igy mar mindjart egeszen maskepp nez ki a kep: amig az elso figuracioban 3/4-es tobbsege van a fidesz szavazatoknak, addig a masodik lepesben meg az 1/4-es tamogatottsagot sem erik el, es az ellenzekben majdnem megvan a ketharmad, igaz, szanaszet oszolva, de ez ebben a felallasban nem is annyira fontos, csak az, hogy orban elveszti a szamszaki tobbseget.
Ha megnezed, akkor a fidesznek a kdnp nelkul nem lenne 2/3-a, ugyhogy erdemes elmenni szavazni: ez lesz az utolso lehetoseg, hogy a sajat akaratodnak hangot adj, ha utalod orbant. (Marpedig utalod, ebben nem ketelkedem).
Ezutan mar csak a ve'res polgarhaboru lesz a kovetkezo lepes. Csak azt ne felejtsd el, hogy a nep fegyvertelen, orban pedig jol felfegyverzett!
Pálinkás Pál
@karma1: nem jól számolsz...mert mondjuk elmegy mindenki szavazni,mert kötelező lenne,lenne 4 millió érvénytelen szavazat,ami nem számítana sehová,ergo ugyanúgy meglenne a fidesz győzelem..mert sehol a világon nem számolják be az érvénytelen szavazatokat semelyik oldalra..talán inkább olyan programot kéne hirdetni,ami kimozdítja az embereket..tudod az elméletedből..ami amellett hogy hibás...még az a mintegy 4 millió ember is hiányzik,akinek hányingere van az összes pártból...
Jozefina
A bizonytalanok nagy táborát igenis meg kell mozdítani és elmagyarázni, hogy mindegy kire szavaznak, csak ne a fidesz-kdnp-re!!! Jelen pillanatban teljesen mindegyy aztán majd kialakul!!!
Csak el kell menni szavazni!!!
magyarbakancs
Nem szeretnék senkit elkeseríteni de 2018-ban is Orbán nyeri a választást.
Mivel minden pálya felé lejt.
Csak is egy népharag tudná öt el zavarni választás útján leválthatatlan.
minden hol az ö emberei ülnek ügyészség,bíróság,és a többi.
ez a rendszer be betonozta magát. Matekozhatunk,össze foghatunk, akkor is oda lejt a pálya.
karma1
@Pálinkás Pál: Akkor meg mindig nem erted: eloszor is 4 milliot mondtam a rengeteg ellenzeki kispartra elosztva, akik nem fognak ossze, tehat a jeloltjeik sem jutnak semmire sem.
Az szamit, hogy hany emberbol jon ossze a szavazoi letszam. Mert MINDEN szavazat, ami beerkezik az urnakba, az beleszamit a vegeredmenybe. Ez sima matek es szazalekszamitas: a kozvelemenykutatok ezzel zsonglorkodnek most is, ha megnezel akarmilyen tablazatot, ott a 100 % van felosztva: eloszor a nagy partok, (fidesz, mszp, jobbik, dk, lmp es ettol lefele, mindegyik mellett ott van, hogy hany % a tamogatottsaga a partnak, es a legvegen ott all egy nagyon magas szam, a 42 %-os senkire sem szavazo'k, azok, akik semmilyen korulmenyek kozott nem mennenek el szavazni, de nem is tudnak, hogy kire szavazzanak.
Tulajdonkeppen ezt a 42 %-ot akar el is lehetne teljesen hagyni most a szamitasbol, HA nem mennek el szavazni, akkor bizony a fidesz nyer. De ha a fidesz kivetelevel osszeadod az osszes maradek kispartot, akkor mar le lehet gyozni a fideszt, igaz, nagyon kis szazalekkal. De ha ezt a 42 %-ot aktivizalni lehetne, akkor is valtozna az osszkep.
Hidd el, hogy az elmeletem jo, (egyebkent sem az enyem, hanem masok talaltak ki, jo statisztikusok, nem orban seggnyaloi).
Ha otthon elnek, akkor hidd el, nekem is hanyingerem lenne a toketlen ellenzeki partokbol, de akkor is volna egy olyan part, amit a tobbinel kevesbbe utalnek: hat akkor arra szavaznek!
Ha valamit utalunk, es nem tudjuk kikuszobolni az eletunkbol, azert azzal kell valamit kezdenunk. Ebben az esetben pont errol van szo: tegyenek a magyarok annyit magukert - megeroszakolva az utalkozo magatartasukat - hogy egyszer az eletben reszesei lehessenek egy dontesnek.
A szavazas utani napon mar semmit sem tudnak majd tenni, marad a radikalis megoldas, amit orban rohogve le fog verni: ez az agyament siman vele fog lovetni a tomegbe - efelol senkinek se legyen semmi ketelye sem, mert annyira fel a bunei megtorlasatol.
karma1
@Pálinkás Pál: Meg egy dolog, Palikam: van orszag -Ausztralia- ahol buntetojogi kovetkezmenyei vannak annak, ha nem mesz el szavazni, mert ott KOTELEZO a szavazas. (Borton vagy penzbuntetes jar a szavazas elmulasztasa miatt, illetve ha nem tudod igazolni a tavolleted okat).

De ennek is megvan a hatulutoje: nincs olyan kormany Auziban, amelyik hatarozottan tudna kormanyozni, mert mindig olyan az arany, hogy 49-51, vagy 47-53 % egyik vagy masik part javara,...
Mas: nekem teljesen mindegy, hogy Te elmesz-e szavazni, vagy sem, mert nekem nem lesz sem rosszabb, sem jobb, a sajat egzisztenciamat itt elsosorban a munkammal, a kozossegi eletben kifejtett tevekenysegemmel vivtam ki magamnak, rajtam mar nem tud utni kozvetlenul orban vagy a sleppje. Tolem penzt sem vesz el, a rokonaimat, barataimat segitem innen, amivel tudom: penzzel, gyogyszerrel, vagy amire szukseguk van. De Neked es meg rajtad kivul majdnem 10 millio magyarnak otthon kell elnie, es Toeletek veszi el ado formajaban a penzt, es mentalis terrorral a jovo generacioktol a jovojuket.
En pacifista vagyok, nem vagyok a harc es az ole's hive: az eroszak nem old meg semmit.
Innen kivulrol nezve ugy latom, hogy mara mar semmilyen mas eszkoze nem maradt a magyar embernek, csak a jovo evi szavazas. Ha ezt az egyetlen bekes lehetoseget barmilyen indokkal kihagyja valaki, akkor kesobb nincs joga sirni-rini, hogy mit tett vele ez az orban...
Ez egy tortenelmi pillanat, amivel elni kell - ugyanis "penztartol valo tavozas utan reklamacionak helye nincs"...:o))))
Pálinkás Pál
@karma1: No igen...persze azt mindketten tudjuk hogy ezt a mocsok csútit demokratikusan nem lehet eltávolítani...előbb utóbb csak keresztbe tesz valaki olyannak aki keresztbe lenyeli...de változatlanul fennáll az ,hogy egyetlen ellenzéki párt sem fed le olyan tömeget,amivel választásokat lehet nyerni...és amíg ilyen migráns,határon túli műmagyar politikát folytatnak,addig nem is fognak!ezek sajnos tények...
JAJMÁR
Miért is lépne az eu, ha a magyar népnek így jó? Ezt legutóbb is láthatták, hogy jó, hiszen volt egy tüntetés a jogállamiság és a demokrácia csorbítása miatt, ahol a fél országnak, de legalább a főváros felének ott kellett volna lennie, de alig volt pár -egy?- ezer érdeklődő! A tömeg tudott volna üzenni a világnak, hogy mit akar? De nem. Az ellenzék elkezdte, a média sulykolta.
Azon moralizáltak, az egyébként semmivel sem különbek, hogy szabad-e utcára menniük a jobbik mellett? Hát úgy kell nekünk! Ülünk és nézünk, mint a moziban... mások meg segítsenek rajtunk, "szolidaritásból"? de hát a vak nénit se vezetik az úton szolidaritásból, ha nem akar átmenni!
karma1
@Pálinkás Pál: Tudom, Palikam, tudom, hogy igy van, ahogy irod! En csak azt latom, hogy szep lassan beszivarogtak a kozelet minden teruletere (es persze a vezeto beosztasokba, nem a takaritono es nem a mindenes szaki bacsi poziciojaba), atvettek az uralmat a szabad sajto folott, szabad kezet adtak a titkosszolgalatoknak minden teren, karakter-gyilkolnak, vesztegetnek, korrumpalnak, az egesz BTK-t oda-vissza kimereitik...
Azert mondtam, hogy kivulrol azt latom, hogy mar csak a szavazas maradt egyedul bekes eszkoz az emberek kezeben, semmi mas.
Persze, valoszinu, hogy Te kozelrol tudsz mast is, sokkal tobbet, es bar a profeta veszelne Beloled, amikor azt mondod, hogy nem artana, ha valaki olyannak az erdekkorebe taposna bele, aki siman keresztbe lenyeli, AZONNAL... Vagy valami olyan elkeseredett ember kapna fol egy puskat, aki ugy erzi, hogy mar nincs mit veszitenie. (Megjegyzem: egyre tobb ilyen ember akadhat ma mar otthon).
Ha otthon lennek, nagy valoszinuseggel a Ketfarku Kutyapartra szavaznek, - nem polgarpukkasztasbol vagy jopofizasbol, de ha komolyan megnezed oket, akkor szinte minden kriteriumnak megfelelnek: fiatalok, soha nem kompromittaltak magukat semmilyen botranyban, van szakmajuk, amiben dolgoznak, amit tesznek, azt a kozossegert teszik, nem gyalazkodnak senkire sem, az utolso fillerig elszamoltak mindig az adomanyokkal, vannak olyan "passzivistaik" is, akik barmikor nagyon komoly munkat vegezhetnek akar politikuskent is, nem korruptak, es par eve botranymentesen mukodnek. (Es ami nem mellekes: nagyon sok fiatalt meg tudnak mozgatni!), szemelyukben kikezdhetetlenek.
A vicces az, hogy meg orban is szamol veluk, kulonben nem kuldene rajuk minden akciojukban tobbszoros tuleroben levo rendoroket. (3-4 aktivistara kikuld egy teljes TEK kommandot, amikor azok jardat festenek)
Ha ramesz az oldalukra, meglatod, hogy ok nem dumalnak, hanem TESZNEK.(gyaloghidat javitanak meg, pl.)
karma1
@JAJMÁR: Van errefele egy nagyon jo mondas: le lehet vinni a lovat a patakhoz inni, de nem ihatsz helyette...Ha a lo akarmilyen szomjas, de magatol nem iszik, akkor a dusvizu patak partjan fog megdogleni.
Hiaba van annyi morgolodo ember ma Magyarorszagon: jovo aprilisban lesz egy - az utolso - lehetosege, hogy kinyilvanitsa a velemenyet - ha addig nem fogja ezt megtenni, akkor ott fog elpusztulni a nemzet orban alatt...
Senki se varjon egy 28 orszagbol allo szovetsegtol azt, hogy majd megoldja helyette a sajat hazifeladatat.
Az persze mar egeszen mas kerdes lenne, hogyha lett volna egy olyan tokos ellenzek, aki MINDEN korrupcios uggyel - amit polt mindig sikeresen kiherelt - azonnal rohant volna a nemzetkozi fuggetlen birosagra, es kert volna jogorvoslatot. ott is lassan mukodnek Isten malmai, de legalabb egy partatlan valaki nyilvanitotta volna ki a velemenyet, aminek lett volna nemzetkozi visszhangja is...Es egy ido mulva eleguk lett volna belolunk, es mar sokkal elobb megprobaltak volna leallitani a neonaci orbant. Igy mar sok mindenre keso van. polt a hazi sullyeszto, buncselekmeny-eltitkolo, elkeno, szarhazi...
wagabund
.".nem az EU dolga Magyarország belügyeinek irányítása."

akkormeg az a néhány hazaáruló miért megy feljelenteni az országát ? tízmilliós nagyságrendű a jövedelmük havonta, mégis árulják?
JAJMÁR
@karma1: Így igaz! De legalább lenne egy "tökös" nép, ha már ellenzék nincs.
qxy
Nem akarok senkit elkeseríteni, de a szavazás egy etetés. senki nem számolja, senki nem jegyzi, ez előre meg van minden rendezve.Csak kurva jó pénz szerzés a politikusoknak mert ezzel el lehet számolni. és tiszta pénz. Az nyer, akinek több pénze van és kinek van több?? Na igen Orbán. és lehet duzzogni meg egymást szidni hogy te akartad és a nép vitázik amíg a politikusok leszarnak mindent a lényeg, jöjjön a pénz. Olyan mint az x faktor vagy bármi más. . A betelefonálók is szavazhatnak. A faszát. aki be telefonál az jó kis bevétel és osztoznak rajta.Hogy ki kap több szavazatot? az ami a forgató könyvben meg van írva. Hogy valaki nyer is egy be telefonáló? az bele fér. és már el is van hitetve hogy te szavaztál.Nagyon sokat el kotyognak az illetékesek ha buliba vannak részegek és nagynak akarnak látszani. mocskos banda mind.
karma1
@qxy: Me'g igy is lehet - orban elmebajaban es zavart fejeben akarmi megtortenhet - legfeljebb cinikusan boldog karacsonyt kivan...
(Itt tenne meg ezt egy ME, ugy rugnak ki a szeket alola, hogy a fal adna a masikat. Lenne egy oraja arra, hogy besoporje a kutyaja meg a gyereke fotojat az iroasztalarol, aztan sohase juthatna meg csak a kozelebe sem a politikanak...)
qxy
@karma1: Tudod, én sittre vágnám és keményen dolgozzon meg minden betevő falatért egész életében Lölővel együtt na de Gyurcsányt is vigye magával
karma1
@qxy: Draga Baratom, Te mi a turot tudsz elkepzelni, hogy orban barmit is tudna csinalni?
Azert GYurcsanyt ne vedd egy kalap ala orbannal, mert azert ok ketten eg es fold...
Gyurcsany megszivta, mert nem olyan eszkozokkel politizal, mint a csuti elmeroggyant...Soha nem is fog.
Es ne felejtsd el, Gyurcsanynak szakmaja van, amiben barmikor el tud helyezkedni, es aki nem fel a munkatol.
En inkabb a habonyt, rogant, kovert, kosat, nemethsziszit zarnam egy cellaba vele, mert azok aztan megerdemlik...
qxy
@karma1: Ugye Ők nem szeretik egymást? De ha olyan buli van ahol ez is meg az is ott van, olyan barátok hogy hu. Nem szeretem, nem is tisztelem egyiket sem mert hazug disznók.
karma1
@qxy: Hat jol megleptel! Biztos, hogy ugyanazt az adast nezed? Biztos, hogy Gyurcsany "osszeborul" a fidesszel meg orbannal, ha az erdeke ugy kivanja???
Asszem, tevedsz, nem kicsit,...
qxy
@karma1: Tudod, most olyan rendezvényekről írtam ahova a sajtó nem megy be .Vannak olyan gyűlések, akárhol, ami " soká tart" és a sok léhűtő, azon agyal, Valahova el kellene menni ahol berúghatok, vannak nők, le rántanak, zabálok, mert tele van a faszom mindennel. Na kérlek vannak ilyen helyek Nem lát senki, nem hall senki azt csinálsz amit akarsz, és holnap nem lesz ebből hír. Na ilyen rendezvényeket csináltam és jötek a sok okos szemét politikus és útálják egymást ellenségek és ha itt vannak,??? .- áááá Szerbusz barátom. Jók voltunk. Te is. barátom. gyere itt vannak a kurvák hozom a piát. Azt te ott állsz, , mi van? hát ezek mi van? nem értem. együtt nevetve és barátom barátom?? De a tévébe nem ez van.
Na én erről a műsorról beszélek.
karma1
@qxy: Hat ez olyan messze all Gyurcsanytol, mint muszlimtol a disznohus - ez egeszen biztos... orban semmilyen tarsasagban nem jelenne meg vele, mert nem tudhatja, hogy mikor mossa vele fol legkozelebb a padlot...:o)))
qxy
@karma1: Tudod amikor egymásnak mutogatták a képeket a telefonjukon nevetve,, nem ezt láttam.Ja igen ezt nem mindenki láthatta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.