Mintegy 220 migráns fulladt a tengerbe Líbia partjai előtt az utóbbi napokban – közölte az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR) csütörtökön a túlélők beszámolóira hivatkozva.

Kétszáznál több migráns fulladt a tengerbe

Az UNHCR szerint mindössze öt túlélője volt egy kedden történt hajószerencsétlenségnek. A vízi járművel száz migráns tartott Európa felé. Aznap egy gumicsónak is elsüllyedt 130 emberrel a fedélzetén. Ebben a tragédiában 70-en vesztették életüket.

Szerdán egy újabb csónak utasait mentették ki a Földközi-tengeren. A megmenekült migránsok arról számoltak be, hogy több mint 50 társuk tűnt el a tengeren – tette hozzá az UNHCR.

(MTI/ATV)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com, illusztráció

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Gumicsonak 130 emberrel? Atyauristen, az ilyen embercsempeszeket kene helyben fobeloni.
Pálinkás Pál
És most bánatosnak kéne lennem,?? Ezeket legalább már nem az Európaiaknak kell eltartani!!!Úgy látom a természet dolgozik az impotens unió helyett!!
ittott
és? senki sem mondta, hogy indulás. ennyit a kockázatról. van, és kész.
Eriksson
Lehet, ha az embercsempészek felvilágosítanának a menekülteket a kockázatokról és mellékhatásokról, sokkal kevesebben indulnának útnak. Viszont akkor ugrott a bevétel nagy része.
Tehát ennek felelőssége nem azoké akik nem mentik ki az embereket a vízből, hanem azoké akik belehajtják őket.
tulipan
Honnan a jó francól tudják ilyen pontosan, hogy hányan voltak?? A túlélők,minden bizonnyal túloznak, akár még önvédelemből is!!!
tulipan
@Eriksson: Hooogyosne, akkor hogy zsebelnék ki belőlük, az egész családjuk, akár 10 évi keresetét? Igy viszont, aki eljut ide, annak családilag, egy életre meg van oldva, munka nélkül, a jövedelme, hiszen ezek, a segéyelből, öntik Afrikába az Eurót! Ha nem sikerül, Allah akaratából, akkor próbálkoznak, a további családtagok!!!
Eriksson
@tulipan: Ez van. Viszont abból az adott családból nincs még egy aki próbálkozhatna, pénz hiányában. Mert ha olyan sok pénzük lenne, nem kellene eljönniük otthonról.
Nessy
Az embercsempészek elfogása, és megbüntetése fáradságos feladat!
Aki meg vízbe fullad, annak pechje van. Legalább ezzel a cselekedetükkel örömet szereznek keresztény embertársaiknak!
Már nem éltek hiába.
Yoda69
@Pálinkás Pál: Remelem soha nem kerulsz ilyen helyzetbe, hogy megismerd mit erezhettek at ezek az emberek.
Pálinkás Pál
@Yoda69: Eszem ágában sincs gumicsónakkal elindulni kontinenst megszállni,úgyhogy nagy valószínűséggel nem fogok!!!
Nessy
@Yoda69: valahol őket is meg lehet érteni, azt hiszem. Aki a háborút csak számítógépes játékban ismeri, aki katasztrófát, éhezést, nyomort csak a filmekben lát, annak ezek az emberek csak játékfigurák. Vízbe fúltak? Game ower! Ennyi.
Yoda69
@Pálinkás Pál: Az 56-os magyarok is ezt gondoltak a forradalom elott 1 evvel. Aztan megis tobb szazezren hagytak el a hazat a kommunista terror miatt.
Miert vagy benne olyan biztos hogy nem kell majd menekulnod orban miatt? Most a civilek gerincet torik el, holnap a Palinkasok gerince kovetkezik. Itt senki nem all ki senkiert, igy mindenkivel le tud szamolni a bolsevik diktatura.
Pálinkás Pál
@Yoda69: Megint lukat rúgtál...ha akarom,gondolok egyet és elköltözök a világ valami nyugodtabb részére...főleg ha valami aljasság készül...abban viszont egyetértünk,ilyen impotens nép mint a miénk ,igen ritka...a csúti annyi mindenkin átgázolt már..és az ellenzék még mindig csak a felvonulásoknál tart!!
Yoda69
@Pálinkás Pál: Most meg elkoltozhetsz, viszont ha orban kileptett minket az Uniobol, es lezarja a hatarakat, akkor mar nem lesz olyan egyszeru kulfoldre menni. Emlekszel meg a komcsi erara? Amikor mindenkinek volt piros utlevele a komcsim orszagokba. Es egy kek a tobbibe. Nos kek utlevelet nem volt ecceru dolog szerezni, hogy a valuta keretrol mar ne is beszuljunk. A mai fiatalok mindezt nem is tudjak, es csak remelni merem, hogy nem kell megtudniuk.
Pálinkás Pál
@Yoda69: szerintem nem kell...-orbán bukni fog..nem is kicsit!! és a környetzetéből fogja valaki nyakát törni!!
toroczkai pártalapítása sem jön jól neki...a radikálisabb nemzethyeket elszipkázza a fidesztől...
volvós
Csak azt a percet várom, hogy a Propellerre
visszatérjenek a keménykezű MODERÁTOROK !!!
kripton
@Yoda69: Sunyi és aljas libsi módszer összehasonlítani az '56-os magyar menekülteket, ezekkel a mocskokkal.

Nekünk 1956-ban az Amerika Hangja és a Szabad Európa rádió buzdító-uszító adásai alapján minden alapunk megvolt arra a bizodalonra, hogy a Nyugat az USA-val az élen segítségükre siet. Ma már persze tudható, hogy ez esze ágában sem volt. De legalább annyi tisztesség volt bennük, hogy a véres megtorlás elől menekülőket befogadták. Összesen mintegy negyedmilliót, akikből az idegenek honosításától még ma is elzárkózó Svájc több mint tinegyezernek(!!!) adott otthont. A későbbi elnök Nixon alelnöki tisztében Bécsbe utazott, hogy ott irányítsa az amerikai segítséget.
Ezek a szutykok semmilyen szabadságharcban nem véreztek (igen kevés kivéllel mindenféle harctól mentes helyről jönnek), százerres nagyságrendben tódulnak ingyenélni.
Az arányok pedig döbbenetesek. Negyedmillió szovjet tankok elé biztatott-hitegetett azonos kultúrkörű '56-os magyar a nagyjából háromszázmilliós gazdag és Nyugathoz vs. nagyjából ugyanannyi jöttment idegen kultúrájú, primitív, agresszív, követelőző élősködó a tízmilliós közel sem olyan gazdag Magyarországhoz.

Menekült az, aki KÖZVETLENÜL háború sújtotta. vagy biztonságát fenyegető területről érkezik, a beléptetőpontokon jelentkezik, a hatóságokkal együttműködve, magát azonosítva és a regisztrációnak alávetve lép az országba, a menekülttáborokban maradva megvárja amíg döntés születik a befogadása helyéről. Telepített akadályon átmászó, terményt rabló, környezetet telepiszkító, törvényeket, szabályokat, szokásokat semmibe vevő, ordibáló, követ dobáló, kisfiúkat, nőket, pónilovakat(!!!) erőszakoló, követelőző primitív, állati színvonalú horda nem menekültekből, hanem kontinensfoglalókból áll!
Tehát Magyarországra menekült nem érkezhet, mert minden szomszédos országban béke van. Az ideáramlók egytől egyig erőszakos gazdasági bevándorlók. Ilyen mértékben pedig már agresszorok.
Peller Anikó
@kripton: Micsoda sunyi aljas tetű módszer összehasonlítani az '56-os magyar menekülteket, ezekkel a kutyabaszókkal.

Teljesen igazad van. Eldobált papírokkal százezrével betörni az országba, követelőzve, öklöt rázva majd a tömegbe taposva és van aki még ezeket védi igaz csiperke?
Yoda69
@kripton: Olvasd el megegyszer amit irtam es amire irtam mielott libsizel meg sunyizol te szerencsetlen. Ha nem tudsz szoveget ertelmezni, akkor ulj vissza altalanos iskola 5. osztalyaba.
kripton
@Yoda69: Nem csak sunyi és aljas libsi vagy, hanem seggfej is! Az állításom megáll. Összehasonlítottad az '56-os magyarokat a hoozánk az Európába özönlő szennyáradattal, és így azokat "menekült" státuszba helyezted. Szarházi!
ferii
@Yoda69: Nem kell elindulni,nőket erőszakoló,késelő,gyilkos álmigránsként európába.Otthon sem dolgoztak,itt sem fognak,csak nagy pofával követelik,hogy az adófizetők eltartsák őket
wpym
Fogy az ipari hulladék. lol

Ezek a beszélő állatok a cápák legszebb emlékei lesznek. lol
volvós
@division: örülök neki...:-)) mert ami itt van, mindkét részről,
az már katasztrófa...
verőce21
Ezekkel legalább nem lesz gondja Európának.
Remélem utolsó jó cselekedetükként még busásan eladták otthon a kunyhóikat, útiköltségre. Jó ára van "háborús övezetekben" az ingatlanoknak. Csak az érthetetlen, a tágas Afrikából miért akartak eljönni Európába egy szűk panellakásba? :)
division
@volvós: Pontosan. Én mindenkit kitiltanék innen aki alpári stílust használ. Azért szép számmal megfogyatkoznának az ellenzék hívei is, kormánypárti részről max. 1-2 tűnne el, mivel mi kevesebben vagyunk itt:-)
wagabund
..".Kétszáznál több migráns fulladt a tengerbe"...

így már érthető, miért jelentek meg a cápák ezeken a helyeken, ahol sosem éltek.

(rádióhír)
Peller Anikó
am. Háromszáznál kevesebb betolakodó migrács fulladt a tengerbe.
Nessy
Mielőtt nagyon büszkék leszünk, bizony 56-ban, miután megnyíltak a börtönök, nem kevés köztörvényes bűnöző ment ki, és mondta, hogy ő mártír. Aztán mikor ott sem bírt magával, ment a sittre!
cipicirip
@Yoda69: Hogy a @@-ba lehet összehasonlítani az '56-os kivándorlást ezzel, ami itt folyik, és nem csak létszámban!
tulipan
Ezen csak az segítehetne, ha az elkapott embercsempészekre életfogyt.-okat rónának ki, hiszen igy megszünne az a szállítói hálózat! Szerintem nyugodtan meg is tehetnék, hoszen, csak a jó Ég tudja, hogy ezer embert öl meg, illetve veszélyezett egy-egy ilyen csempész nem is szólva arról, hogy hányat tesz totál tönkre a hazug igérgetésekkel, miközben kizsebeli őket!!
tulipan
@durbincs: Mi van Te agyatlan narancsos, Herélt hülyegyerek?? Már megint szolgálatba léptél a propaganda értelmetlenségeiddel???
tulipan
Ezen csak az segítehetne, ha az elkapott embercsempészekre életfogyt.-okat rónának ki, hiszen igy megszünne az a szállítói hálózat! Szerintem nyugodtan meg is tehetnék, hoszen, csak a jó Ég tudja, hogy ezer embert öl meg, illetve veszélyezett egy-egy ilyen csempész nem is szólva arról, hogy hányat tesz totál tönkre a hazug igérgetésekkel, miközben kizsebeli őket!!
tulipan
@durbincs: Köszi a bemutatkozó tippet, ez mind rád ÉRVÉNYES!Csak nem tükör elé álltál???
Hüye Herélt volt minivisli mérés ma is! persze a maga répácskája lett a legkiesebb ?
hiába ilyen az élet ,lápi homlokú visszafajzott Neander-völgyi-törpe vajzat vagy???
apja -anyja csak sírnak ha vannak egaltalán és nem talát gyerek vagy! Mivel a 4 elemi óta ahol elhasaltáL végleg !
ennyit a buta eszedről a marék szotyiról ! Én inkébb valami más magra gondolnék!!!
TE kis agyatlan vákumfoliázott rettenet klón-rém!
A magyarság vasökle lesújt, szétveri a kobakodat, mint holmi akárhonnan-jött ment, kis szeger !:
tulipan
@durbincs: Köszi a bemutatkozó tippet, ez mind rád ÉRVÉNYES!Csak nem tükör elé álltál???
Hüye Herélt volt minivisli mérés ma is! persze a maga répácskája lett a legkiesebb ?
hiába ilyen az élet ,lápi homlokú visszafajzott Neander-völgyi-törpe vajzat vagy???
apja -anyja csak sírnak ha vannak egaltalán és nem talát gyerek vagy! Mivel a 4 elemi óta ahol elhasaltáL végleg !
ennyit a buta eszedről a marék szotyiról ! Én inkébb valami más magra gondolnék!!!
TE kis agyatlan vákumfoliázott rettenet klón-rém!
A magyarság vasökle lesújt, szétveri a kobakodat, mint holmi akárhonnan-jött ment, kis szeger !:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.