Sok szempontból igaz lehet, hogy újra elkezdődött a hidegháború – hívta fel rá a figyelmet Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő az ECHO TV Napi aktuális című műsorában, aki Velkovics Vilmos műsorvezetőnek arra reagált, hogy az Egyesült Államok kilépett a nukleáris leszerelést garantáló egyezményből. Az egyetemi tanár a mostani világpolitikai történések kapcsán úgy véli, nagyon érdemes figyelni arra, mi fog történni a Balkánon, hiszen szerinte a volt jugoszláv válság nem ért véget és nincs kizárva, hogy születendőben van a nagy muszlim állam Európa területén. Az USA megkezdte az INF-egyezményből való kivonulás folyamatát, és felfüggesztette ebből a közepes és rövid hatótávolságú nukleáris eszközök felszámolásáról szóló szerződésből eredő kötelezettségvállalásait. A washingtoni bejelentésre válaszul Vlagyimir Putyin orosz elnök elrendelte a közepes hatótávolságú hiperszonikus fegyver kifejlesztését. Nógrádi György alapdilemmának nevezte, hogy az oroszok és az amerikaiak...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Orbán jó barátja, Erdogán be is jelentette, hogy a muszlim államnak ő lesz a vezetője! Azért vigasztal az a tudat, ha 150 évi oszmán uralom alatt sem lettünk muszlimok. Megőriztük a vallásunkat, a nyelvünket, a kulturánkat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Gyuri-bácsi neked mér az a csöppnyi is elment! =))
RonaGyuri
@durbincs: mi van retardált szőröstalpú bunkó már megint nem bírsz magaddal??? =))
polar450
"2017. ÁPRILIS 22.
- Amit a Fidesz kedvenc migránsszakértője mond, az a Fidesz szerint "híresztelés" - hoppá!
- ÚJSÁGÍRÓ. 2015. 10. 21. 11:23

Sokat hallani mostanában Magyarország ismert, és ha mondhatjuk így, egyik biztonságpolitikai szakértőjéről, Nógrádi Györgyről. Az Index portrécikket készített vele, amelyből kiderül, hogy Nógrádi tudományos munkásságát minden kétséget kizárólag lehetetlen azzal vádolni, hogy létezne. Ugyanígy azokat a külföldi egyetemeket, ahol Nógrádi tiszteletbeli vagy valós pozíciókat tölt be, szintén nem érheti a létezés vádja. Semmiképpen nem lehet ugyanakkor kizárni, hogy Nógrádi jelenleg is felügyelő bizottsági tisztséget tölt be a főváros egyik cégénél. _ hoppá!

- Íme 5 dolog, amit eddig biztosan nem tudott Nógrádi Györgyről:

Hiába azonosították az 1956-os intézet munkatársai, Nógrádi saját bevallása szerint SEM dolgozott ügynökként Raguza fedőnéven.
Hiába állítja az intézet, Nógrádi korábban elmondta, hogy nem dolgozott a tikosszolgálatnak és nem ők küldték az NSZK-ba sem.
Az NSZK-ban az 1956-os intézet állításaival ellentétben NEM azért járt, hogy aggodalmát hangoztassa Nagy Imre újratemetésével kapcsolatban.
Az NSZK-ban azért járt, mert hét különböző konferencián vett részt, ám ilyen alkalmakkor csupán néhány napig volt távol, a kérdéses hetekben pedig nem hagyta el az országot.
Erről saját maga beszélt, de – valószínűleg illendőségből – nem nevezte nevén a konferenciákat. Sőt, Rainer M. Jánosnak, az intézet vezetőjének saját bevallása szerint iratokkal igazolta ezt.
Reméljük, ön is jól szórakozott, és az esti kocsmázás során újra remekül teljesít majd a “Meglepő tények Nógrádi György Biztonságpolitikai szakértőről” nevű ismert magyar ivós játékban.

Hoppááááááá!
Commenter
@durbincs: الحيوانات السيئة إذهبْ إلى الجحيم، طفل.
Nessy
Orbán jó barátja, Erdogán be is jelentette, hogy a muszlim államnak ő lesz a vezetője! Azért vigasztal az a tudat, ha 150 évi oszmán uralom alatt sem lettünk muszlimok. Megőriztük a vallásunkat, a nyelvünket, a kulturánkat.
polar450
@durbincs: Te tolod ide a hamis és hazug szennyoldalak cikkeit, baz+!
Én csak korrigálom!
Eriksson
@polar450: Én most már roppant boldog vagyok, hogy mindezt megtudtam Nógrádi úrról. De ezután is szívesen fogom hallgatni előadásait, érdekeseket tud mondani.
Sámannus
Ennek a palinak csak a magyar idők jut vagy még az sem. Ezután mit kezd vele? Elég orbán hátsójának a nézése és már gerjed is, mint régen a néprádió.
Commenter
@durbincs: látni alapvető gondjai vannak. Kérje meg Nógrádit hogy segítsen.
polar450
@durbincs: elmebeteg vagy csicska, a választ mindig megkapod a pofádra, mert a hülyéket ütni kell!
polar450
@Eriksson: A szintednek elég is, amit összemesél a "ki tudja, mikor és hol végzett és mitől szakértő" egyed!
Commenter
@Nessy: Itt nem Erdogan és a többi diktátor muzulmán vezető is elég baj. Náluk is nagyobb baj azonban, hogy az muzulmánokat, az iszlám vallású menekülteket az olyanok, mint Nógrádi összemossák egy olyan terrorszervezettel mint az Iszlám Állam. Ez olyan mintha Spanyolországot mosnák össze az ETA-val.
A törököket pedig csak sajnálni lehet azért hogy Erdogan az elnökük.
tulipan
@polar450: A mese nem a valóság, csak azoknak,akik ezt AKARJÁK HINNI!
tulipan
@DURBINCs: elmebeteg vagy csicska, a választ mindig megkapod a pofádra, mert a hülyéket ütni kell!
Eriksson
@polar450: Az én "szintem" olyan, amilyen, de a tiedből többre nem fussa, mint ekézni a nálad sokkal, de sokkal okosabb embereket.
RonaGyuri
ad Nógrádi mester szakértelme!
Buta, tudatlan és tájékozatlan

Gyuri bácsi eklatáns példa az M1 „szakértői” korlátoltsága bizonyítékaként

Az elmúlt esti műsorban a derék Nógrádi mester osztotta az észt a mindig szép és okos Titanillan lekendezése közepette. Valamiért elérkezettnek érezte az időt, hogy odamondjon a regnáló spanyol kormánynak. Ahogy szokásom mondani ez akár szíve/szívük joga is lehetne. Azonban ez vén hülye olyat talált mondani, hogy a fal adja a másikat. Tudta közölni, hogy a „senki által meg nem választott”, mármint a spanyol kormány.
Nos el kell keserítenem a mestert, de sehol a világon nincs divatban a kormányt választani. Sőt a Miniszterelnököket sem szokták. Csupán szavaznak róla és esetleg a programjáról! =))
Kivéve, ha un. bizalmatlansági indítványról van szó, ahol – a legtöbb helyen – szokás megnevezni a z indítvány sikere setére megjelölni a váltó személyt! Ami akár nevethető valamiféle választásnak!
Nos a dolog úgy áll, hogy ez történt a spanyoloknál! =))
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaló,félfarokyni szaros pofájú Sügér! mi van retardált szőröstalpú bunkó román, már megint nem bírsz magaddal, ott a Ploesti báybakwcóban, 0aí 10 emeletnyi mélységban??? Mi van? tán csak nem elsinkófálták a családtagjaid, az ottani "juttatássaidat". hogy most egyszerre letagadod a romány-voltodat???
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaló,félfaroknyi szaros pofájú Sügér! mi van Te retardált szőröstalpú bunkó román, már megint nem bírsz magaddal, ott a Ploesti bányakecódban, a 10 emeletnyi mélységből okádod ide a baromaságaidat? menjél fel te a Büdös barlangba, hisz te legalább tudud mi az, ahol kántálhatod Bakondi-vakrémületben a butaságait.
Te csö-pőgsz ide különitményes ? és nem jégcsap retek? mert te 1 bűtös Herélt Kappan avgy
desiro
gondola.hu, durbincs által. Naponta próbálok több cikket idetolni, de a derék moderátor elvtárs nem engedi.
Ez az idióta meg minden sz@rt ide okádhat, ki érti ezt?
desiro
A nógrádi ennyi pénzért, akár hülye is lehet!.
1magyar
Ez a céljuk a megvett uniós vezetőknek.
Nessy
@desiro: Kár, hogy már nincsenek eunuchok! Egyik másik "szakértő" remek lenne a stellungra!
solidedge
Nógrádit a Fidesz pénzeli, hogy riogassa a választókat a migránsokkal. Becsülettel végzi is a dolgát.
kokopelli
@RonaGyuri: ...én a TV-ben láttam párszor,és olyan agymenései voltak a nyugatról,
amin én magam betegre röhögtem! Eszembe jutott egy mondás (lefordítva): "Ha valamivel
nem tudsz megbírkózni,légy a szakértője!" Jósolni (szakérteni) a határontúli újságok olvasá-
sával is lehet!!" (50%,hogy bejön a szakvélemény) !!!
arcmás
Nógrádi, a Fidesz biztonságában élő szagértő - aki persze csak addig van biztonságban, amíg azt mondja, amit Orbánék hallani akarnak.
Szánalmas !!!

Az iszlám csak egy valakik miatt terjedhet bárhol a világon - a kereszténység miatt !!!
A kereszténységnek nincs igazi élő mondanivalója a világ számára, az emberek számára.
A legtöbbet vették el, és veszik el továbbra is az emberektől: A hitet, a reményt, a szeretetet.
Az elégedetlen, úttalan, kilátástalan, reményvesztett embernél nincs befolyásolhatóbb - bármilyen radikalizmus által.
És majd a politikusok védik meg a kereszténységet (pl. az iszlám terjedésétől)?
Ez nonszensz, ember!

A magyar kereszténység eladta magát.
A világ pénzét megkapják, vagy legalábbis annyit, mint még soha már száz valahány év óta, és mi az eredmény?
Nőtt a hívők száma?
Ugyanolyan üresek a templomok, mint a stadionok.
arcmás
Durbincs, te mennyire vagy értelmes?

Annyira igen, hogy érzékeld a személyemben, hogy világok pusztítója vagyok?
A beírásaim, csak törés-képzet.
A múlt... elmúlt. hagyjuk a francba!
Mi abban a korban élünk, amikor vége lesz a világnak.
Angyalok és démonok - ez a frontvonal.
Az emberek meg a frontvonalba rekedve...

Tudod, mi, akik mindent tudunk, mit tudunk?
Még a jó kérdést sem tudod feltenni, te szerencsétlen!
kokopelli
@Mirabilis: Ki is haverkodik az Erdogánnal?El is hiszem,hogy miért.Az Erdogán már megalapí-
totta a "presidentális" államát,amely a Zorbánnak is célja!! A parlament nála csak egy cserkésztábor
maradt!
kokopelli
@desiro: (febr.7., 7:30)
...ő csak az avatárját adja hozzá! Az a gyanum,hogy a szerkesztő egész nap azon az "álnéven! kommentel !
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata Shikákááá, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos náci senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata Shikákááá, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos náci senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.