Bevándorláspárti bosszúállók mindent megtesznek Magyarország ellen az új Európai Parlamentben, és erről szól a hétfői brüsszeli meghallgatás is – mondta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Kovács Zoltán: bevándorláspárti bosszúállók támadják Magyarországot

Az uniós tagállamok kormányaiban vannak bevándorláspárti erők, amelyek bosszút akarnak állni Magyarországon – tette hozzá az államtitkár az EU-tagországok miniszteri találkozójára utalva, amelyen finn kezdeményezésre meghallgatják a magyar kormány képviselőjét az alapszerződés hetes cikke szerinti jogállamisági eljárás keretében.

Kovács Zoltán szerint a balliberális migránspárti erők a keresztény értékrend felülírására törekszenek. Brüsszelben már ki se lehet mondani azt, hogy "a kereszténység védelme". Az új ideológia a migránsok támogatása. Jean-Claude Juncker távozó bizottsági elnök nemrég egy interjúban egyenesen azért vonta kérdőre Orbán Viktor miniszterelnököt, mert számára Magyarország és a magyarok érdeke az első.

Magyarország bizalommal tekint az új bizottsági elnökre, Ursula von der Leyenre, de a következő hónapokban, években dől el milyen lesz a viszony – mondta az államtitkár.

Kovács Zoltán emlékeztetett: a májusi európai parlamenti választás után felértékelődött a visegrádi négyek és ezen belül Magyarország szerepe, ez látszik az Európai Bizottság összetételéből és az egyes biztosoknak szánt feladatkörökből. Lengyelország adja az agrárügyekért felelős, Magyarország pedig a bővítéséért felelős biztosjelöltet.

Magyarországnak fontos az EU lehető leggyorsabb bővítése, a Nyugat-Balkán csatlakozása az unióhoz- tette hozzá.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: MTI/Mohai Balázs

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Miért hazudozol te szemétláda? Nem a migránsok miatt vesznek elő benneteket,hanem a demokrácia eltörlése miatt,az EU pénzek lenyúlása miatt, a Haverok,barátok családok pénzelése miatt és a valódi versenykiírások hiánya miatt. Csak is Fideszes pár ember cége nyer el minden jól fizető tendert,ráadásul 3x annyiért mint amennyibe kerülne. A migránskvótát már rég teljesítettétek.Még 2015-ben alá Írta döbrögi és be is hoztatok az éj leple alatt 25000 migránst. Arról már nem tehet a nép,hogy amint azok megkapták a menekült státuszt,egyből megpattantak az országból. Azok sem hülyék,hogy a nyomorból a nyomorba menjenek. Nem Magyarországgal van bajujk,hanem veletek a Fidesz kormánnyal.Ne akarjatok mindent a migránsokra kenni.Már a gyerekek sem hisznek benne.Ideje úgy ellenfelet keresni. Soros is lejárt már. Annyiszor lebuktatok,hogy nem is csoda,hogy végre a farkatokra lépnek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Ugyan,ugyan? Minket bárki megtámadna,észbe se kapna már túl lenne rajtunk keresztbe -
hosszába,mint kés a vajba?
Mirabilis
Mo. ellen egy valami van: a fidesz, ill.orbán.
Jozefina
Magyarországot senki nem támadja a fidesz-kdnp-n kívül senki!!! Ez egy köcsög, aki jobban árt kis hazánknak, mint bármi más amit ő vizionál!!! A klimaváltozás miatt fognak a gyermekeink szenvedni és elpusztulni!!! Talán erről kellene hablatyolnia ennek a féleszű fideszesnek!!!
evacica
Vagy kevesebbet kellett volna inni,vagy a gyógyszert kellett volna bevenni! Ennyi hülyeség másképpen nem jött volna ki a száján! M.o. nagy ellensége a fidesz és Orbán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.