A miniszterelnök szerint „sürgős” ügyekről van szó.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Hamarosan védelmipénzt fog követelni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Nyírfa: a nök így vannak a pasikkal? pld. vacsit viktor vette le a lábáról...
téged nem taszít ez a holtomiglan-holtodiglan, szavazók és politikusok közötti viszony?
gyurcsány csak egy jó és elrettentö példa...
Nyírfa
@csak úgy...: 18.58

Bocs', már rutinból lájkoltalak, pedig nem érdemled, ugyanis , amit írtál, az a logikai bukfenc iskolapéldája. Nem magyarázom, miért, vagy olyan értelmes, hogy magadtól is tudod. A Gyurcsányfóbiádat pedig innen kezdve a magányügyednek tekintem, nem vitatéma.
csak úgy....
@Nyírfa: ha csak a rendszerváltás elötti gyurcsány és 0rbán anyagi helyzetét veszed figyelembe és veted össze a mai anyagi helyzetükkel, akkor rájössz, hogy ti iszonyatosan át lettetek baxxarintva! - a két csóró vándor deák megetetett benneteket,- közben híztak mint a rosseb!
csak úgy....
@Nyírfa: míg te gyurcsány fóbiát emlegetsz velem kapcsolatban, ne csodálkozz, hogy a fidesz oldalról 0rbán fóbiával vádolnak! - pedíg mi nem azért vagyunk,hogy megvédjük a politikusainkat , ezt már végre minden magyarnak értenie kellene! - különben...?
csak úgy....
@Nyírfa: én nem bántani akarlak, én csak azt szeretném,hogy végre a normális emberek ne a kiszemelt ,szeretett pártjaik szemszögéböl nézzenek végre erre a kurva világra!
www.youtube.com/watch?v=9oTjWd4dylM - különben ez vár ránk...
Nyírfa
@csak úgy...: tegnap, 22.15

Tessék szépen levenni a szemellenzőt. Itt többünknek nincsenek kiszemelt pártjaink, csupán mérlegelünk, hogy a felhozatalból a lehető legjobbat válasszuk ki. Hangsúlyozom: a felhozatalból.
Én szívem szerint a kutyákra szavaznék, ezt is publikáltam már számtalanszor, és azt is leírtam, hogy szakértői kormányban gondolkodom, gondolkodnék, pontosabban, ha lenne rá kilátás, amit üdvözölnék. Hogy még szavazni járok egyáltalán, annak egyetlen oka van: megakadályozni, de legalább gáncsot vetni az orbáni túlhatalomnak.
Hogy Dobrevet alkalmasnak találom miniszterelnöknek, az részben emberi, részben pedig szakmai megítélése a politikusnak. Igen, rokonszenves, akkor is, ha a férje mosolyogva figyeli kényelmesen hátradőlve a kormány ámokfutását. Milliószor jobb vezetője, valódi szolgája lenne Klára az országnak, mint a fideszbanda, de egyre kevesebb remény van arra, hogy ez valóra váljon. Realistának kell lenni, akkor is, ha az embernek elvei, ideái vannak, s jelenleg a legrealistább feltételezés az, hogy a fidesz saját magát ássa el. Úgyhogy, ha már az ellenzéknek nem sürgős, én is várok. Majd lesz valahogy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.