Szerdán megérkezett az az írásos garancia, amelyet az Európai Bizottságtól várt Magyarország, ezért a tanárok, az óvópedagógusok, valamint – nemzeti

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Akkor gyorsan ki kell találni valami új kifogást?
Persze, a bérlisták majd...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Akkor gyorsan ki kell találni valami új kifogást?
Persze, a bérlisták majd...
Horizont
Milyen érdekes amikor maguknak emelnek a parlamentben minden oldal, nem várnak semmilyen garanciára.
Horizont
@KisTehen: @Maccska: @Őrnagy: Na mi van elélveztetek fidkányok???
csak úgy....
csak nem brüsszelnek kell fizetnie a tanárokat és óvónöket,miközben a fidesz lop és a maradékot focira költi? :) brüsszel,hagyd végre magad megállítani ...
Horizont
@KisTehen: Perverz disznó anyádra élvezel te szerencsétlen.
Giovanni Alba
Szerdán megérkezett az az írásos garancia, amelyet az Európai Bizottságtól várt Magyarország, ezért a tanárok, az óvópedagógusok, valamint – nemzeti forrásból – a szakképzésben oktatók is biztosra vehetik, hogy január 1-jétől 32,2 százalékkal emelkedik a bérük – mondta az MTI-nek a Miniszterelnökséget vezető miniszter.
Gulyás Gergely hangsúlyozta: mindezt ráadásul a jövő évben is jelentős béremelés követi.
Emlékeztetett: Magyarország azt vállalta, hogy a diplomás átlagbér 80 százalékára emeli a pedagógusbéreket, két ütemben.
Az idei évben elérjük a 71,8 százalékot, jövőre pedig egy további, mintegy 21 százalékos emeléssel a diplomás átlagbér 80 százalékát, és ezt utána fenn is fogjuk tartani – közölte.
Gulyás Gergely elmondta, az operatív programban szereplő összeg áll rendelkezésre, azaz 530 millió euró érkezik az idei évre az Európai Bizottságtól.
Amivel Brüsszel a béremeléshez hozzájárul, az összesen, 2030-ig számolva, a béremelés 12 százaléka – jegyezte meg.
Ezt az összeget tehát a Magyarországnak járó uniós forrásokból kapjuk meg, a maradék 88 százalékot pedig a nemzeti költségvetés biztosítja – mondta, hozzátéve: az Európai Bizottságtól érkező pénzek az idei és a jövő évben jelentős segítséget jelentenek.
A most végrehajtott béremelés összesen mintegy 140 ezer embert érint – közölte Gulyás Gergely.
Nekem nem tiszta ez az egész magyarázkodás. Azt mondja, küldik a lovettát, majd, és ez a béremelés 12%-a, tehát enélkül is emelhettek volna, mert már idáig is megvolt a tervezett emelés 88%-a.
De én nem vagyok gulyás, majd jön a marha és felvilágosít.
csak úgy....
@Horizont: ne foglalkozz vele,ez a kis gyogyós takony csak shikarista egy elmebeteg!
csak úgy....
@Giovanni Alba: gergö egy meleg ember akit csak azért tartanak,hogy ígérjen a népnek...
csak úgy....
@Őrnagy: ugye te egy liberális diliházban tengeted az elmebeteg,maradék létedet?
vacsi
"Szerdán megérkezett az az írásos garancia, amelyet az Európai Bizottságtól várt Magyarország, ezért a tanárok, az óvópedagógusok, valamint – nemzeti forrásból – a szakképzésben oktatók is biztosra vehetik, hogy január 1-jétől 32,2 százalékkal emelkedik a bérük"
Ez OK! És a pénz is megérkezett hozzá?! És félre is tették erre a célra - vagy máris elköltötték valami másra? Mert ugye, "írásos garanciából" nem lehet fizetésemelést adni, ahhoz pénz is kell!
Horizont
@vacsi: Isten bizony ilyen komment után, nem értem azokat a kommentjeidet, amikor arról írsz neked milyen jó orbán és a rendszere??? Hogy is van ez??
Giovanni Alba
@Őrnagy: ma, 17:03
Bármennyire is csábító, nem veszem át alpári stílustalanságodat, és nem szólítalak őr-gyagyásnak.
Azt viszont meg kell jegyezzem, hogy meg kellene ismételned az általános iskola harmadik osztályát, hátha segítene a megértésben. Gulyás azt mondja, megérkezett a garancialevél és ezen felbuzdulva már lehet ígérni a tanároknak és a szakoktatóknak 32,2% béremelést már január elsejétől, és tovább is. Azt is mondja ez a gulyás, hogy jön majd az EU-s pénz, és ez az emelés 12%-át fedezi. Ebből a példabeszédben szereplő harmadikos is ki tudja számolni, hogy az emelés 88%-át a költségvetésből kell hozzátenni.
Én azt kérdem, mibű? Most vagy eddig is megvolt ez a fedezet, csak éppen elkeveredett és most került elő, vagy pedig üzemi méretű süketelés esete forog fenn.
Ha még mindig nem érted nehéz felfogású "kisfiam", akkor kérdezz egy ötödikest. A székelési -undorító- szokásaidról meg otthon adjál számot, hátha még meg is dicsérnek, hogy végre már nem az asztalon véged a dolgod.
Megjegyezném még, hogy mielőtt válaszadásra adnád a fejed, alaposan sikáld ki a szádat és töröld ki a csipát a szemedből. A közönségességed egyáltalán nem "menő", sokkalta inkább csak szánalmas erőlködés.
Giovanni Alba
@Őrnagy: ma, 17:39
Amit te művelsz, az nem vita. Istállótrágya hajigálása inkább. A minősítgetésed a tehetetlenségedet mutatja, észérveid nincsenek, marad a mocskolódás. Azt, hogy nagynéha válaszolok, ne keverd azzal, hogy emberszámba vennélek.
De mondd, hány libáért vetted az ezüstcsillagos váll-lapot az Ecserin? Garanciát adott rá az a sukár csávó?
csak úgy....
@Őrnagy: jobb ha itt eszetlenkedsz a téli hidegben ,legalább nem kóborolsz el és nem fagysz meg valahol, te gogyósók gyogyósa!
namihami
@Őrnagy: 16.21: ""Nyugtával dicsérd...""
Cherry
@Őrnagy: Te szerencsétlen OV seggnyaló,, gondolkozz ugyan nincs mivel ,,úszits a szemét fidesz oldalon és OV profilján te agymosott nulla , Takarodó mit akarsz itt ??hát nem látod hogy sz@rba sem vesznek, mint a zsiros elmebeteg cigányod???
Cherry
Gulyásnak is a feje már mint egy pacal, mind hizik a nép pénzén, az nem lenne nagy baj, de hazudik a szemét fidesz csürhe ez a legnagyobb baj és lopnak urizálnak, alja kis meleg OV csicska,, és mikor volt köze az EU nak a magyar bérekhez, aljas sz@remberek??? elhiteteik ezt a maszlagot a sok agyhalott hivővel, mert normális ember átlátja ezt a sok hazudozást aljas patkányok
csak úgy....
@Cherry: fogadjunk,hogy nem bírod gondolkodásra serkenteni az ál @Őrnagy: ot! :) ök már csak ilyenek...
Cherry
@csak úgy...: Nem is akratam mert tudom nincs agya...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.