Tovább gyűrűzik Hargitay András, az úszók szövetségi kapitánya és Shane Tusup közti balhé. Hargitay a 24.hu-nak beszélt arról, hogy szerinte mi történt a kanadai úszó vb előtt tartott csapattalálkozón.

A szövetségi kapitány szerint, 

valójában az történt, hogy próbáltam Katinka és Shane figyelmét felhívni arra, hogy mindent meg lehet beszélni. A Farkasokkal táncoló filmmel példálóztam, ahol John Dunbart (Kevin Kostner) először ellenségnek tekintik a sziú indiánok, aztán számos beszélgetés után annyira meg- és elismerik, hogy testvérükké fogadják, sőt, – később – a halált is vállalják érte. Shane erre úgy reagált, hogy ő nem fog nekem letérdelni és megcsókolni a gyűrűmet, mert én az ő szemében egy senki vagyok, nem becsül semmire, nem ismer el engem. Nem volt kiabálás, nem volt indulat benne. Csak simán közölte. Később aztán felálltak és elmentek.

Hargitaynak eléggé rosszul esett, mert azt mondta még a 24.hu-nak, hogy 

Nézze, engem bárhol a világon lesenkizhetnek, mert nyilván sok helyen nem ismernek. De Magyarországon? Az úszósportban? Ráadásul egy külföldi? Szerintem nem.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Tényleg ki az a Shane aki egy nem általa kiképzett sportoló tehetségét felhasználva nagyképűsködik ???
Katinkából egy úszó robotot faragott, akit szerintem jövedelmikútnak tekint.
Szépítheti bárki a dolgokat de a Katinka eredményei bár csodálatosak de inkább versenylóra emlékeztetnek mintsem egy női létre. Mindennek van határ...náluk szerintem csak akkor leszvége amikor már kiég...és akkor indennek vége lesz.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ja megbeszélni úgy Gyárfásosan! =))
levarosbukta
Hargitay te tényleg nem egy senki vagy hanem egy nagy rakás szar! Ezt már a Kiss-ügynél is bebizonyítottad.
RonaGyuri
Ha nem emlékeznétek Gyárfás kapcsán említettem; úgy van mint Ford a T-modell színével (bármilyen legyen csak az a fontos hogy fekete). Ő is nyitott bármely véleményre csak egyezzen meg az övével!
Eladott Ország
Vajon ki lesz az új narancsos MÚSZ elnök?
Csizmás Kond
Tényleg ki az a Shane aki egy nem általa kiképzett sportoló tehetségét felhasználva nagyképűsködik ???
Katinkából egy úszó robotot faragott, akit szerintem jövedelmikútnak tekint.
Szépítheti bárki a dolgokat de a Katinka eredményei bár csodálatosak de inkább versenylóra emlékeztetnek mintsem egy női létre. Mindennek van határ...náluk szerintem csak akkor leszvége amikor már kiég...és akkor indennek vége lesz.
RonaGyuri
Apropó, emlékszik valaki arra fószerre, aki Gyárfásnak volt valami haverja és sok pénzt hajtott fel az úszóknak, s később Rózsa Norberttel is összehozták!
bencemacska
@Csizmás Kond: Ilyen is régen volt, hogy egyetértek veled. Főleg a befejezéssel!
Sajnos!!!
krumpli
Gyárfás egy maffiózó, a balos, jobbos, kormányokról is tud annyit, hogy nem merik megadni rá a kilövési engedélyt... Max ha ő úgy dönt hogy lelép !
Pintér ugyanez, ő az Olajügyek tökéletes ismerője, nem véletlen hogy még mindig belügyminiszter... Bár mostanában keveset hallani róla.. Hargitay csodálatos úszó volt, de vezetőnek alkalmatlan...
RonaGyuri
@bencemacska: igazatok van, tényleg nem csinált semmit; csak egy tehetséges jó versenyzőből, aki ha neki jött ki a lépés figyelemre méltó eredményeket is hozott, a világ egyértelműen és vitathatatlan legjobbját faragta! =))
bencemacska
@RonaGyuri: Tudom, hogy semmi közöm hozzá, de sajnálom a csajt!
Ára lesz ennek a nagy hajtásnak, ki fog égni. Az a kérdés, hogy akkor hogyan viselkedik akkor a férje.
Csak azt kívánom ne váljon valóra az én negatív érzésem!!!
RonaGyuri
@bencemacska: a szórakoztató-ipar már csak ilyen, ha a legjobb akarsz lenni azért tenni kell! =))
Angyalka
@bencemacska: Szerintem Katinka erős csaj,drukkolok Neki.
Rutymorgó
Igazából ez a Shane egy senki , modortalan buta undorító bunkó.
bencemacska
@Rutymorgó: Én is ilyeneket hallok pletyka szinten, nem hivatalosan!
Ha a Shane kinevel egy második, harmadik úszót az alapoktól a Katinka szintjére - és az előzők is élnek - akkor el kell ismerni, addig lutri!
krumpli
Ahogy egy mohamedán, arab országot is csak egy diktátor képes elvezetni / lecsípve a vadhajtásokat / Köszönhetően a Klingonnénak, az Arab Tavasz miatt sz@pni fogunk még évtizedekig !!! Úgy egy embert próbáló sportban is egy , "modortalan buta undorító bunkó." Lesz aki eredményeket fog elérni... Jópofiból senki nem lesz Olimpiai induló...@Rutymorgó:
bencemacska
@krumpli: Nem kettős mérce, ha kemény edzőket és puhány szövetségi kapitányt akartok?!
bencemacska
@RonaGyuri:ma,15:84
Úgy hívták, hogy Zemplényi György, és Gyárfás elődje volt!
Annyi igaz a beírásodból, hogy Gyárfásnak kellett eltakarítani , amit itt hagyott!!!
Javaslom figyelmedbe:
index.hu/belfold/tegnapiujsag/2011/02/14/1997_vademelesi_javaslat_zemplenyi_gyorgy_ellen/
www.blikk.hu/zemplenyi-nem-uszta-meg/8k25kd4
silber13
@Csizmás Kond: + A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Shane Tusup
Személyes adatok
Teljes név Shane Tusup
Születési dátum 1988. április 23. (28 éves)
Születési hely Lafayette, Kalifornia, Egyesült Államok
Állampolgárság amerikai
Versenyzői adatok
Versenyszám vegyes, pillangó, hát
Searchtool.svg Shane Tusup a Vasas úszóedzőjeként.
Shane Tusup (Lafayette, Kalifornia, 1988. április 23. –) amerikai úszó, edző, Magyarországon kétszer, 2013-ban és 2014-ben választották meg az év edzőjének.[1] Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszó férje és edzője, 2013. augusztus 22-én házasodtak össze.[2]
silber13
Hargitay meg döngicsélje el, hol hangzott el a cikk címében is szereplő kérdése Katinkához, és hol senkizte le a férj? Itthon vagy Kanadában? Nem mindegy ám!
krumpli
@Csizmás Kond: Ugye tisztában vagy azzal, hogy az Úszósport nem hableányok versengéséből áll... Katinka egész évben versenyez, NEM edzőtáborozikf@szom a világversenyek előtt...1-hónapig Hawai-Didzsi milliókért... !!! ÉS Közben itthon egész évben ellubickol ... Hanem Ő edzésként veszi fel a pénzdíjas meghívásos, rövidpályás versenyeket ... neki nem kell éppen ezért Edzőtábor... Úgy érkezik minden egyes világversenyre !!! HOGY EDZÉSBEN VAN !
feco fero
Andras! Sajnos itt hon sem vagy mar a regi! Aki pedig a multjabol akar elni az ne oksitsa jelen alkotoit aki hetrol hetre hozzak a nem minden napi eredmenyeket!
Talan az eredmenyek fontosabbak es becsulendobbek, min meg sertodni stb
sziha
Ambator egy kicsit sem tetszik, ami jelenleg ott folyik, azert nehany kerdes felmerul:
1., Ha Shane Tussup mar par eve a Vasasnal edzo, akkor valoszinuleg azt is latja, mi folyik a rendszerben, nem?
2., Amint nem focirol van szo, a kulfoldi ne pofazzon bele. Vagy ki is a szovetsegi kapitany a vilaghiru nezeti tizenegynel?
Teny, hogy ezt azert visszafogottabban kellett volna csinalni, nem csak nekirohanni, mint szijjarto petike a romanoknak, de azert egy (mar nem is annyira) kulso szemlelo jobban latja a dolgokat...
Csizmás Kond
@krumpli: ..mint mondtam akár egy versenyló...zabozzák és hajtják..
A sport amúgy mégha pénzről is szól, ha bizonyos korlátokat túlhalad és átlépi a normális emberi képességet már az embert is károsítja...és ez nemcsak a sportban hanem mindenben így van.
Nagyonsokszor mérgelődünk ha kikap a kedvenc csapatunk viszont az a normális, mert az aki nem lazít csak hajt azt serkentő szerek nélkül nem tudja megtenni, és az már nem sport hanem robotika.
simitata
Ez az egész ügy hasonlít a mai szánalmas politikai agymosás média-módszereihez. Nem tetszik. Katinka teljesítménye szuper. Az viszont amit a Hargitay mond az igaz. Ez az amerikai férj/edző kicsit túljátssza a szerepét, a státusát. Persze tudom, ahol maffiózó módszerrel végzik a fejlesztéseket (röpködnek a milliárdok a VB előkészítésről) ott nehéz normálisan viselkedni.
Makausz Rudolf
@Csizmás Kond:nezd meg Kakinka eredmenyeit,erdmenyesseget Shane vezetesevel.Innen indultak,ide ertek.hargitai es csapatanak,csak egy" sikere"volt,sikerult legyozni Katinkaekat 50-gyorson a Magyar bajnoksagon.
Csizmás Kond
@Makausz Rudolf: Nézd én mindig minden sportoló kiemelkedő sikerét megbámultam, de azt hogy az évekig csak nőjön már arra következte, hogy az befolyásolt eredmény.
...na de ha még élünk majd többet fogunk megtudni...
Lackó50
Az azért érdekes, hogy Hosszú Katinka nevét kicsit többen ismerik és már harmadszor nyeri el az év úszója címet. Tudtommal Hargitai a közelébe se volt ilyen elismeréseknek. Akkor meg mire veri a mellét? Követni akarja a Gyárfás urat? Nem fogta fel, hogy a változásért megy a harc? Ha a volt főnökeinek a példáját követi, akkor semmi nem változik és akkor a harc továbbra is fenn áll. Katinka szerencsére nem az a típus, aki könnyen feladja, amiért harcol. És ebben az országban a FIDESZ már mindenre a saját politikailag megbízható embereit akarja beültetni bármi áron. Katinka is megtehetné, hogy más ország színeiben versenyezne , de ő magyar színekben akarja elképzelni a jövőjét. Eddig ő sokkal többet tett le az asztalra az úszósportban, mint eddig bárki más.
mariaberta
Nyanyák egymásközt,,,,élmény olvasni egymáshoz írt mit is?
Manhattan
@Csizmás Kond: Az az amerikai az elmúlt egy-két évben TÖBBET TETT a MAGYAR úszósport hírnevéért, mint az egész MAGYAR úszószövetség !
Csizmás Kond
@Manhattan: ...hát persze tett mert abból profitált.
wagabund
..."Hargitay Hosszú Katinka férjéről: őt ne senkizze le egy külföldi Magyarországon"...

tehát külföldön szabad?...mondjuk ott Kanadában, az úszó vb-n lehet? az már eléggé külföldnek láccik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.