Gyanúsítottként hallgatták ki és részletes, beismerő vallomást is tett Balogh József, aki azzal került a lapok címoldalára, hogy összeverte az élettársát – írja a Blikk.

A nyomozás adatai szerint április 28-án a hajnali órákban a fülöpházi lakóhelyén bántalmazta élettársát a képviselő ittas állapotban, minden előzmény nélkül. A bántalmazás következtében a sértett nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket, darabos orrcsonttörést, többszörös járomcsont-törést és egyéb sérüléseket szenvedett.

Hajánál fogva verte a teraszkorlátba élettársa fejét Balogh József

Balogh József először négy-öt alkalommal, a közepest meghaladó erővel, ököllel a nő arcába ütött, majd a hajánál fogva megragadta őt, és egy alkalommal a terasz fából készült korlátjához verte a fejét. Az asszony kiáltásaira Balogh József nevelt fia anyja védelmére kelt.

Az élettársa, S. Terézia az eset után megbocsátott Baloghnak a verésért.

A politikus mentelmi jogát korábban felfüggesztették.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
"Hajánál fogva verte a teraszkorlátba élettársa fejét Balogh József" ez a keresztény fideSS erkölcsű "jóember". Akkor nem a vak komondoron hanem a teraszkorláton esett át a szerencsétlen asszony mikor ez az állat (nem a komondorra gondolok) bántalmazta. Nálam ez öt év.
Emlékszem mikor Fletó azt találta mondani hogy az öregecske feleséget le kell cserélni. Akkor hónapokig hisztizett a fideSS hogy a témát napirenden tartsa, most meg lapítanak a fideSS patkányok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Na így lett részese a vak komondor a képviselő úr családbarát gyakorlatának.
bretagne
Miért van ez még minidg a parlamentben???
qxy
Ugye a blikk néha hajlamos el ferdíteni a híreket.
lehet hogy az élettársa kérte hogy ezt tegye vele.
Na meg lehet hogy amiért ezt kapta, más ember meg is nyúzta volna.
vagy ehhez van hozzá szokva az élettársa.?
hallgatag
Hogy rohadna le mindet keze töböl...aki asszonyra kezet emel...
Be kellene mutatni Vitalij Klitcskónak...csak pár percre...
X-ray
Gyáva férfi az, aki nőre kezet emel.
Dr. Felipe
"Hajánál fogva verte a teraszkorlátba élettársa fejét Balogh József" ez a keresztény fideSS erkölcsű "jóember". Akkor nem a vak komondoron hanem a teraszkorláton esett át a szerencsétlen asszony mikor ez az állat (nem a komondorra gondolok) bántalmazta. Nálam ez öt év.
Emlékszem mikor Fletó azt találta mondani hogy az öregecske feleséget le kell cserélni. Akkor hónapokig hisztizett a fideSS hogy a témát napirenden tartsa, most meg lapítanak a fideSS patkányok.
coyote3
Én meg már elhittem a vak komondor történetét...És ezek papolnak a keresztényi erkölcsről, szeretetről!! Ha kitiltanak, ha nem, leírom. A fideSS aljas patkányok gyülekezete!!!
darwin
@coyote3: Te tudod,én tudom.Mit érünk el vele,ha a sok agymosott meg benyalja még a vak komondort is ezeknek?
Január
Mit keres még ez a fehérje halmaz a képviselők között? Ki képvisel, mert az ország jóérzésűbb felét biztos nem. Ilyen szadista féregnek semmi keresnivalója sincs egy olyan közegben, akikre az ország népének fel kellene néznie.
Már rég ki kellett volna tenni a parlamentből a szűrét!
Uborkakulcs
Szeged-Csillag. Hátára és homlokára feltetoválni, hogy " NŐT VERTEM". Semmiféle védelem... A többi az elítéltek megoldják.
A Tündik bündije
A fideszes keresztényi szeretet jegyében természetesen.

- Hajolj meg Krisztus előtt husi!
- Hogy?
- Hát így. Püff!
jancsik68
Mit vártok az ilyen szentéletű keresztény kormány képviselőitől?Idővel mi is ezt kapjuk tőlűk!!Ez csak a bevezető volt!!Ilyen a fideSS mentalitás.Üss,verj,hazudj s a haza fényre derül!!Majd belőle is szóvivő lesz,mint a bajai cukrászból.Ütni,hazudni,verekedni,csalni ez is tud!!
pbalage
Nemúgyvót! Nemúgyvót! Átesett a virágcserépen, amit ő rakott oda! Úgyvót!
Szvetlana
Azt hiszem, ahhoz hogy kirúgják a parlamentből, módosítani kellene a törvényt. Bár van rá lehetőség, hogy azonnal kirúgják, ha a mentelmi Bizottság felmenti, a bíróság pedig ítélje el, és mint köztörvényes, nem lehet képviselő.
Semmi keresnivalója nincs a magyar közéletben.
Na ilyenkor értek egyet a jobbik javaslatával, miszerint egy képviselő visszahívható legyen , ha kiderül az alkalmatlansága.
coni
Szomorú hogy tömegével szavaztak ilyen emberekre a magyarok. És ők irányítják gyerekeink erkölcsi és vallási nevelését.
Köszönjük kétharmad!
Mobil123
És a nő még ezek után is hozzá ment?? Na akkor az is megérdemli a sorsát! Ez népművészeti korsó meg szembe köphetné magát, és utána lemondhatna a mandátumáról!!!
gabrella
Aki nőt ilyen durván bánt az még férfinak sem alkalmas, nemhogy képviselőnek és polgármesternek!
Az más,hogy a nő is hülye,hogy ezek után kézen fogva jön ki a bíróságról.
nehogymá
az ugy vooolt,hogy megbotlott a vakkomondorba és amiko megbillent akko beleakadt a keze az asszony hajába amit esés közben a teraszkorlátba rántott a fejével együtt
Mobil123
@Horizont: Na ok! Tudom hogy van az a pénz egyes nőknél, na de ha sz@rrá ver a alkesz akkor nincs az a pénz ami rávenne szerintem egy épp elmével rendelkező nőt hogy hozzá menjen utána! (szerintem ! legalább is engem nem!)
mariaberta
Hát ha ehhez a pasihoz hozzámegy a drága, meg is érdemli.
kiskutyauto
Semmi gond, nyugodtan meg lehet rugdosni kicsit egy kétlábonjáró szülőcsatornát, akinek a tűzhely mellett a helye otthon és attól hogy szép, még nem okos... a FizeSS arculatába bőven belefér a hazug- komondoros söpredék is, hiszen az egész egy söpredék-csőcselék atólcettig... hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán
F_Viktor
Jobban járt volna a 2/3 ha a gazdája helyett a vak komondornak ad felhatalmazást, hogy azt a gombot nyomja amit a frakcióvezető bekiabál (mert bekiabálás nélkül nagy bajban lennének ezek a szerencsétlen 20-as IQ-jú analfabéták!).
Szvetlana
A Terikének 3 dolog hiányzott .Az ura pénze, az ura slagja, meg a verése:))
A komondor helyébe én feljelenteném a Józsit. Rágalmazásért.
űrbán
Te Jóska, még egy hétig a gazdád által "vezetett" pöcegödörben tartózkodom, rendezzünk egy búcsúbulit, ott aztán majd véletlenül átesel a süket aranyhalamon, de ne izgulj, volt már aki túlélte a nyílt koponyatörést, a fogaidat meg majd megkeressük együtt :D
hallgatag
@Levendula: Na ha ezt egy igazi biró elolvassa, mentelmi ide, vagy oda, simán 15 évre kivonja a forgalomból ezt a büdös hazug görényt...És a Parlamentben Ö nyomja a gombokat...egy gerinctelen kiskirály...Annyi szesz után még autóba ül, és tök részegen hazaviszi a családját ( már eleve egy vádirat, a beismerö ittas vezetés büntette ), majd amikor az asszony a földön van - fürdés nélkül - ledöglik az ágyba...
Gondolom, a szaros alsógatya már 3 hete rajta volt...Egy rohadék pasi !!!
stone
Új Blikk hír az ügyben:
A vak komondor feljelentést tett rágalmazás, és becsületsértés miatt.
(nem férfi aki egy nőt megver)
Brother Louie
Ilyen hírek után Selmeczi "mitsütszkisszűcs" szóvivő asszony miért nem veri a tam-tam dobot ahogyan szokta?!
soljanka
És ez az ember szavaz rólad,rólam...
Gratulálok a szavazóinak! Mert ők a fő bűnösök,nem ez a gátlástalan, kontroll nélküli löttyed fütyi, aki csak kihasználja a lehetőségeit.

Szavazzatok csak a görényekre!
csikknorisz
"ittas állapotban" Nem mindegy, hogy ittas volt-e, vagy sem? Az nem mentség semmire. Mint mikor Bándy Kata meggyilkolása után rendre azzal akarták mentegetni a gyilkost, hogy be volt piálva, vagy drogozva. Védők, meg a Blikk is, akik Stólbuciból is áldozatot kreáltak. Csak olvassatok vissza pár évet. Véletlenül ez is egy Blikk hír. Direkt hangsúlyozzák, hogy nem az áldozat az áldozat, hanem igazából az elkövető a tudatmódositó szerek áldozata? Aki elszenvedte, az meg így járt, és kész? Az miért van, hogy én, és még rajtam kívül jónéhányan sose verték még szét senki fejét, nem erőszakoltak, öltek meg senkit se ittas állapotban, se máshogy? Pedig "kellett" volna ezek szerint, ha csak a "szer" a bűnös, nem az ember.
leszúrt rittberger
@csikknorisz: Neked valami Blikk-üldözési mániád van szerintem... Ha leírják, hogy ittas állapotban verte össze, az neked azt jelenti, hogy mosdatják? Szerintem pont ellenkezőleg, csak még rosszabb színben tünteti fel az elkövetőt egy ilyen "részlet".

Ja, ha meg nem írnák le, hogy részegen verte, akkor meg azt mondaná valamelyik okos nyilván, hogy "el akarják hallgatni". Semmi sem jó a furmányos igazságosztóknak...
csikknorisz
@leszúrt rittberger: Nincs Blikk-üldözési mániám, a magyar bulvársajtóból a legszínvonalasabb terméknek tartom. (ez mondjuk nem nagy dicséret a többire nézve:) De vannak faszságaik bőven, csak nézz utána az ominózus témáknak, amiket írtam, itt is volt róluk szó bőven. Pusztán párhuzamot vontam blikkcikk és blikkcikkek között. Vagy tilos?
töky
Az hogy kipicsázta az asszonyt egy dolog. Hogy ebbe belekeverte a vak kommondort az is egy dolog. De az hogy ilyen bugyuta hazugsággal próbálta meg etetni a közvéleményt , meg a hatóságot parlamenti képviselőként, az szégyenteljes, egyben nevetséges is. Ha ennyire telik csak neki , mi az anyját keres ez a gyökér a parlamentbe??? Ennél egy kicsit jobbat nem talált a nyomógombok kezeléséhez ez a kis barna felcsuti cigánygyerek, akkor ez mindenki számára lesújtó. Ezek szerint ilyen képességű f@szkalapokból áll a magyar parlament 2/3-a? És még ezek is meg fogják verni 2014-ben a baloldalt? Emberek, akkor költözzünk innen, amíg nem késő...
valakiaki
Az úgy volt hogy a vak korlát nekiment az asszony fejének.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.