A Bors szerint az Operettszínház művésznője, Vágó Bernadett azért nem léphetett fel, mert azt hitték, Vágó István lánya.

Mindezt miért? A lap azt írja, ez kapcsolatban lehet azzal, hogy a volt kvízmester nem tagadja baloldali elkötelezettségét.

"A minap mesélték, hogy nemkívánatos vendég egy vidéki városban, mert nehogy már a Vágó lánya itt fellépjen! Vágó Bernadett mindössze távoli névrokonom nekem, semmi vérségi kapcsolat nincs közöttünk. Nyugodtan engedjék őt a világukat jelentő deszkákra" – írta ki Facebook-falára Vágó István.

"Meg vagyok döbbenve, hogy a művészetbe ennyire beleeszi magát a politika. Nincs kétségem, hogy ez úgy történt, ahogy Vágó István mondja" – mondta el a Borsnak a művésznő.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szöszmösz
Szégyenlem, hogy magyar vagyok és ennyi primitív bunkó, tahó között élek. Még akkor is bunkóság lenne, ha valóban rokona lenne.
Büntetni kellene azokat is akit szeretettel gondolnak Vágóra, a televiziós műsor vezetőre, aki sok kellemes percet szerzett a műsorait nézőknek!?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szöszmösz
Szégyenlem, hogy magyar vagyok és ennyi primitív bunkó, tahó között élek. Még akkor is bunkóság lenne, ha valóban rokona lenne.
Büntetni kellene azokat is akit szeretettel gondolnak Vágóra, a televiziós műsor vezetőre, aki sok kellemes percet szerzett a műsorait nézőknek!?
whatthefuck
Nekem hiányzik Vágó István a képernyőről. Az emberek legalább szívhattak valami kis múlandó műveltséget a koponyáikba, a ma kelendő éjjel nappal butítás helyett!
silber13
Ki kellett volna írni a evét a városnak, a színháznak és a döntést hozó bunkóknak! Azt hittem, nincs ennyire korlátolt hülye országunkban, de már látom, hogy van! Sőt, rengeteg van.
nezelodo
Ha benyalt volna a fijjuknak, most akár ő is lehetne az Übersovszki, vagy ott ülhetne a bölcsek tanácsában, vagy antikommunista lehetne mint a Pozsgay, és társai. Akkor a névrokonára sem vetülne árnyék.
evacica
Jellemző a mai viszonyokra , ez Magyarország! A hülyeség a pitiánerség hazája, s ennek a szellemnek akarja Orbán a tiszteletet ? Normális országban ilyen nem történhet meg! Na de ilyen országról álmodott 25 éve Orbán, nem kell erre büszkének lenni, inkább szégyelleni kell!
töky
Elbunkósodik ez az ország. Primitív ázsiai bunkók leszünk köszönhetően ennek a hatalmon lévő tudatlan, csürhének. Akiknél nem számít más, csak az hogy minél jobban szolgálják ki ezt a tetű rendszert, amit orbánizmusnak lehet hívni már most. ( ötven év múlva biztosan így fogja nevezni a történelem és sokkal mélyebben fogja elítélni, mint a most agyonócsárolt Kádárizmust, aminek számtalan értékét tagadják ezek a primitív barmok. A nácizmussal fogják egyenértékűnek tekinteni, csak azért nem olyan mértékben, mert ez a rendszer csak Magyarországra korlátozódik és nincsenek olyan számban halottai.) Hamarosan már azok a majmok és félni, rettegni fognak ettől a rendszertől, akik ma istenítik és kiszolgálják ezt a söpredéket.
human
Emlékeztek még az elhíresült egri esetre. Székhelyi József fellépését lemondták, mert zsidó. Hangfelvétel rögzítette ezt is és azt is, hogy felvetették egy kulturális feketelista ötletét, hogy többször ne kerüljenek olyan "kellemetlen" helyzetbe, hogy nemkívánatos művészeket hívnak meg városi rendezvényre.
cenzuraregiszter.blog.hu/2012/05/08/feketelista_egerben_2012_majus_8
varrólány
Mintha nem volna mindegy ki hova tartozik, elsősorban az lenne lényeges milyen ember az illető vagy miben tehetséges , de itt már pártoktól személyektől függ az elbírálás szinte minden tekintetben.
dr. prédikátor
Ebben a kurvaországban nem a tudás és a művészet számit! Jól tudjon nyalni, vagy éppen henteregni a díványon.Az a lényeg!!!Sose gondoltam volna hogy ennyi barom van az országban!!!Kár hogy nem nevezték meg a helyet ahonnan kitiltották!!!
töky
@dr. prédikátor: dehogynem gondoltad volna. Biztosan tudod.
karma1
Nem Vago Istvan miatt csinaltak ezt a gusztustalan, szemelyeskedo lepest, hanem csak a sajat bunkosagukrol allitottak ki a szegenysegi bizonyitvanyt, valamint bebizonyitottak, hogy ok Magyarorszagon a protekcionizmus ellovasai,...
Cicamama55
Ugye, ugye?! Hiába az érték, ha nem megfelelő /színű/ a mellé társított név...Újabban a név számít, az értékek nem érdekesek! Próbáljon meg valaki a névtelenségből kirobbanva híres lenni napjainkban kis hazánkban! Csak hátszéllel lehet vitorlát bontani, széllel szemben p...i sem lehet! A narancssárga riasztás állandósult Magyarország felett...
nemzeti_nyugdíjas
Ez a kormány rendesen megosztotta az embereket. A haszonélvezők pedig a napos oldalon jól elvannak. Jön még kutyára dér!
Tulipánfa
Orbán taktikája bevált. Amíg a megosztott társadalom magával van elfoglalva, addig nyugodtan csinálhatja gazemberségeit. Nagy bajban lesz, ha majd a beetettek is rádöbbennek erre a gyalázatos viselkedésre. Remélem hamarosan.
csa-csa
na és ha a lánya lenne akkor mi van?
a Verebes lánya is színésznő! Őt is le kell tiltani?
Hiába! EZ MAGYARORSZÁG! és SOHA!!! nem lesz jobb!
balintj
kamu, azért nem írták ki a város nevét.
kizárni persze nem lehet, mert sok a hülye valóban (hovatartozástól függetlenül)
mégis gyanús egy pöttyet, hogy a bors annyira diszkrét, hogy a város nevét sem említi
@silber13:
Kamcsatka
@Tulipánfa: Egy darabig én is azt hittem, de szerintem a zombik sohasem fognak rájönni.
bretagne
@nezelodo: Erről jut eszembe: hová tűnt Übersovszky???
bretagne
@human: Borzasztó, hogy ilyen országban élünk!
human
@bretagne: Ha többségében nem gyűlölködő vagy közömbös ember lenne a magyar nem is így lenne. De ez van és amíg Orbánék szabad utat kapnak így is lesz.
Omambijik
Vágó valamikor zseniális játékmester volt. A kereskedelmi tévékben prostituálta magát. Győzikézett, celebezett, és mindennek tetejébe nyilvánossá tette a többség számára gyűlöletes politikai beállítottságát. El kellett takarodnia!
postamester
@Omambijik: tegnap 22:27
Mi van ??? Ilyen késön megengedék az ápolók,
hogy a gép környékére vonszold a löttyedt
testedet??? Vagy nem kaptad meg az esti gyógyszert ??
Már annyira hiányzott, hogy telefröcsögd a nyáladdal a
képernyönket ...
Dr plágium
Szégyen, hogy ilyen szempontok alapján hínak művészeket fellépni !
silber13
@Omambijik: 22: 28-re : Neked sem kötelező itt lenni és Pavlov kutyáját utánozni! Ha tudod, miről van szó! :-)))
pictor
Evelin biztos felléphetett volna egyből.:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.