A Blikk információi szerint Farkasházy Tivadar végrehajtást kért Andy Vajna kaszinómágnás és filmproducer ellen.

Vajna az év elején vesztett pert Farkasházyval szemben, ennek a pernek a költségeit kellene megfizetnie. A számla végösszege 202 ezer forint.

Egyébként Vajna perelte be Farkasházyt, mert az azt állította róla egy interjúban, hogy

Vajna úgy beszél, mintha minden dolga rendben lenne Amerikában, s nem véletlenül nem megy vissza.

Mivel a pert Vajna elvesztette, a perköltséget neki kell rendeznie. Farkasházy ügyvédje, Magyar Gábor azt mesélte a Blikknek, hogy

Amikor Vajna személyesen eljött a tárgyalásra, kiderült, hogy nincs magyarországi lakóhelye. Ilyen esetekben a másik fél perköltség-biztosítékot szokott kérni, hogy pernyertesség esetén ne kelljen futnia a pénze után. Én is ezt tettem. Erre megsértődött, hogy feltételezem róla, nem fizetne, mert ő ezt mellényzsebből kifizeti. Ezért visszavontam az indítványomat. Ehhez képest azóta sem rendezte a számlát...

A lapnak Vajnával is sikerült beszélni, aki együttműködőnek bizonyult:

Személy szerint semmilyen hivatalos értesítést nem kaptam az ügyvédemtől. De utánanézek, és természetesen azonnal rendezem.

- nyilatkozta a kaszinómágnás.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Főlökött
Írtó halkan kérdezem, egy 'C' típusú átvilágításon hogy felelt meg a szentem, ha még lakhelye sincs az országban? Tehát 'lakóhely nélküli'-ként van nyílvántartva.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sünike
Malacka fizesd ki a Teddyt! Tudod neki több van a fejében, mint amennyi pénzt elloptál életedben valaha! Ne aggódj, ez után se kell adóznod, Röfikém!
pbalage
@sünike: most nem ér rá, mert éppen azt nézi hogy honnan lehet 202 ezer forintot lopni.
wagabund
jééézusom...Magyar ekkora balek? egy ilyen rutinos, nagytudású, mindent megtapasztalt ügyvéd elhitte a vajna igéretét?
na, Magyar sem lesz az ügyvédem..
Dr plágium
Timike majd ad kölcsön, jó magas kamattal :)
eszegfu
Már bocsánat! Milyen "hivatalos értesitésre" vár az ügyvédjétől?! Tudta, hogy a pert elvesztette, fizetnie kell... azóta fél év eltelt és 1x sem jutott eszébe felhivni az ügyvédjét?!
Főlökött
Írtó halkan kérdezem, egy 'C' típusú átvilágításon hogy felelt meg a szentem, ha még lakhelye sincs az országban? Tehát 'lakóhely nélküli'-ként van nyílvántartva.
nezelodo
@alterego56: Dehogynem! Dakota-magyar, lehet, hogy azért nem "tudja", hogy költsége volt a makulátlansága "bizonyításának". Ja, hogy nem sikerült, mert pöttyös káder odaát? Ráadásul még laknia sincs hol! (Ha valami kárt csinál, hova küldik a számlát?) Nekünk azért megfelel a filmkassza kezelésére, őrzésére. Na meg Orbán barátja, tolla, madara.
eszegfu
@nezelodo: 11:29 Bocs., hogy közbeszólók... Alterego56 az ügyvédre értette -- szerintem -- hogy nem Magyar György, hanem Magyar Gábor.
Fradigege
Wirtschaft a'la biboldó. Itt már azért is perelnek a befingasz a liftbe.
volvós
@wagabund: 10:36

Ez a Dr. Magyar György sztárügyvéd FIA !!!
volvós
@Dr plágium: 11:04

Igazad van, ennek a 3,14-chának az " órabére " több...:-)))
szaboria1
@Főlökött: Te elhitted, hogy átvilágították?
szaboria1
@wagabund: Nem tévedsz egy kicsit ugyanis megnyerték a pert tehát jó ügyvéd.
Rózsika Hatházi
@Főlökött: Hajléktalan. Gyűjtsünk neki! :)))
wagabund
@szaboria1: nem tévedek...csak én végigolvastam a cikket...
...amelyből kiderült, hogy ki nyert, ki vesztett, és Magyar mit nézett be...aki persze jó ügyvéd.
A hibát ott követte el, hogy hitt az ellenfélnek, aki ismert világfi...vagy mi...

...tulajdonképpen szóra sem érdemes ez a lepkefingnyi ügy, de inkább a vajna (be nem tartott)igéretéről van szó...

képzelheted, ha már ez is hír...
wagabund
Ez a (fiatal)Magyar nem az a Magyar..Magyar Gábor szintén nem kispályás...mint tudjuk, ő hajtja a kártérítési pereket(is) a zunijóban a börtönlakóknak, és más unijós ügyeket (is)
nagyon jól tudom, hogy nem az "öregről" van szó...
Szeparepa-
200 ezer Vajna napi kajapénze kb... mondjuk a behajtó elmegy a Gundelba ahol ebédel és elveszi az ebédet, elviszi Tedy-nek... ez pl jó ötlet nem?
Desischado
Jellemtelen, gerinctelen a hörcsög! De hát fizetni azt nem szert, ez köztudott! Az adókkal mi van, azt nem akarja kifizetni?
kkalman
Vicc ez az ország. Egy köztörvényes bűnöző kezeli a filmipar kasszáját, bitorolja a kaszinókat, és mindez mellett csak csövezik nálunk. És ez a geci, Orbán barátja.
Főlökött
@szaboria1: Igen elhittem az átvilágítást, mivel utána sugárzó arccal nyilatkozgatott :)
szaboria1
@Főlökött: Mint kiderült még lakcíme sincs itt. Lázár bejelentett és kész.
Főlökött
@szaboria1: Nem értetted mire utaltam :) Annyira átvilágították, hogy már sugárzóvá vált...

Ugyanolyan átvilágítás, mint a röntgen, mely egy bizonyos 'átvilágítás'-i mennyiség után, már káros, élettanilag veszélyes ténykedés.
karma1
@szaboria1: Abban igazad van, hogy jo ugyved mert megnyerte a pert Teddynek, de az, hogy visszavonta ezt a "muszaj" kite'telt, sajnos, bejott a legnagyobb baj a szamara.

andy egy pitianer, kisstilu tolvaj, oriasi pofaval. Igenis Magyarnak gyanakodnia kellett volna, hogy andy NEM fog fizetni, mert a penzkiadas nem tartozik a kedvenc foglalatossagai koze, sot...
Mar akkor gyanakodnia kellett volna, amikor kiderult, hogy andynak nincs (???) ma.o.-i lakcime (sic!)
Ilyenkor az alperest a rendorseg be szokta zarni elozetesbe, valamint elveszik az utlevelet, nehogy kulfoldre tavozzek...Arra hivatkoznak, hogy az alperes fellelhetosege nem biztositott...
wagabund
@kkalman: 06.30...madarat tolláról, embert barátjáról.
eszegfu
@karma1: 4:47 Bizony én is "lépre mentem" volna, nemcsak Magyar Gábor! Ugyanis egy mindenki által ismert, O.V. barátjaként emlegetett ember kijelenti, hogy természetesen fizet, én is elhittem volna. Nem gondoltam volna, hogy átver!:(((
karma1
@eszegfu: Na, en biztos, hogy nem mentem volna bele, es ezt most nem azert mondom, hogy fenyezzem magam, de ha egy olyan emberrol van szo (andy vajnara gondolok), akirol 100 %-ig tudom, hogy volt mar buncselekmenye is , es most is alperes (az amerikai adocsalasara gondolok), akkor nincs az a penz, hogy hagyjak egy olyan tamadasi feluletet magamon, ahol bele lehet kotni az eljarasi pontokba. andy vajna a birosag elott CSAK andy vajna, es azert van ott, mert valamiben elmarasztaltak. Csak a kesz, megdonthetetlen tenyeket tekintheti a birosag, az ugyved, az ugyesz, MINDENKI ebben az esetben, es semmi koze a Teddy-vajna meccsnek ahhoz, hogy ki-kinek a jobaratja,! Mert akkor azert itelt a birosag Teddy javara, mert Gyurcsany a baratja? Vagy mert baloldali, liberalis erzelmu? SENKINEK nem szabad semmit sem elhinni becsszora - ez itt aztan vegleg be is bizonyosodott, sajnos.
Ilyenkor a birosag bizony eloveheti Magyart, es megkerdezheti, hogy miert nem tartotta be a kotelezo utat a torvenykezesben, mert ha betartja, akkor mar regen behajthatttak volna vajnan a 202 ezret.
Azt viszont en furcsallom, hogy a birosag nem kerdezett ra, hogy ugyan, vajna hol csovezik?
eszegfu
@karma1: Tudom, hogy igazad van! De valahogy nekem még mindig többet jelent egy igéret, mint egy papir...pedig ezt már sajnos el kell felejtenem! Az viszont tényleg érdekes lehet... a biróságon való megjelenéskor az első, hogy a birónak át kell adni az igazolványainkat azonositásra... vajon miért nem "akadtak" fenn, hogy nincs állandó lakcime?!
magyarbakancs
"Farkasházy Tivadar végrehajtást kért Andy Vajna ellen."
A Magyar államnak meg kikel lenne tiltani a film ügyi megbízottat.
Mivel adó csalásért körözik az USA-ban.
Csizmás Kond
...egy kormánybiztosnak nem kell magyarországi lakóhellyel rendelkeznie ?...gondolom azért a lakhatási költségeket felvette.
karma1
@eszegfu: Nem biztos am, hogy igazam van, ez csak az en velemenyem.. De megertelek Teged is, mert valoszinu olyan erkolcsos, becsuletes csaladbol szarmazol, ahol az adott szonak erteke volt. Nem akarlak megbantani, mert Te aztan igazan nem erdemelned meg, de a mai vilagban a csalok pont az ilyen emberekre vadasznak, es amikor Te szova tenned, hogy az illeto becsapott, mert nem ezt igerte, akkor megkerdeznenek, hogy hany eves vagy, kedves nenem? 26! Es meg hiszel a mesekben? (Plagi a Markostol).
Sajnos, a mai vilag mar kozel sem az, amiben mi nevelkedtunk, masok az ertekek, mast jelent a becsulet es az adott szo. Sajnos, en olyat is lattam, aki ugyanabban nott fol, mint en, nagyon jo ember is volt, aztan ugy 50 eves kora tajan elkezdett rossziranyba megvaltozni, es mar nem is lehet rajta segiteni, teljesen elvesztette sajat magat.
eszegfu
@karma1: 10:15 Sajnos, nem tudok mit hozzátenni... Tényleg ilyen "kutyavilágban" élünk!
eszegfu
@Csizmás Kond: 10:10 Hát, irtó érdekes... Próbáltam rákeresni a lakcimkártyára, hogy kötelező vagy sem... Tulajdonképpen csak az a definició van: "...célja a polgár tájékoztatása annak érdekében, hogy azokat a Ptk-ban előirt kötelezettségének teljesitéséhez közhitelesen igazolja..." Kötelezővé csak a leadását irja elő, ha valaki elköltözik tartós időre M.o-ról. Az igénylésére vonatkozóan az egész, mintha feltételes módban lenne, nem olvasható ki belőle a kötelezettség. Ha bevezetik az e-okmányt, akkor ezen a plasztik-kártyán viszont már minden rajta lesz... gondolom én.
Csizmás Kond
@eszegfu: ...mert akkor mi szerint adtak belőpőt a parlamentbe ?
eszegfu
@Csizmás Kond: Talán "pofára"... az is lehet, hogy elég a szem. igazolvány. Hidd el, egyetlen "irodalomban" (még az okmányirodai tájékoztatóban sem!) sem értelmezhető a kötelezettség a lakcimkártya kiváltására. Mintha ez csak akkor lenne érdekes, ha pl. bankszámlát akarsz nyitni, vagy hitelt felvenni. Az is lehet, hogy a fedél nélküliek miatt van... ha kötelező lenne, nekik mit irnának?
Csizmás Kond
@eszegfu: lakcímkártya nélkül nem utalhatnak ki hivatalos állami fizetést...márpedig egy állambiztos nem feketén kapja a millióit...
eszegfu
@Csizmás Kond: Igazad van... valóban ugy általában a fizetéshez igazolni kell a lakcimedet.
Ugyhogy nem értem... passzolom... kérem a köv. 10 eFt-os kérdést.:)))
eszegfu
@Csizmás Kond: Kiestem... ezt a kérdést sem tudom megválaszolni!
Csizmás Kond
@eszegfu: ...a baj az, hogy én sem tudom behajtani a nyereményemet...:))
eszegfu
@Csizmás Kond: Ne szomorkodj... igérem (mint Vajna) megkapod a nyereményt!:)))
Lepényleső
Nemzeti,akinek lakóhelye sincs a hazában? - de kormánybiztos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.