Nem sejthette Magyarország, hogy ma különleges napra ébred: végre mostantól hazánk fiai intézményesített formában is imádhatják Putyin elvtárs korszakalkotó munkásságát, ugyanis megalakult a Vlagyimir Putyin Baráti Kör.

Íme a tökéletes hír, ami felér száz rezsicsökkentéssel is:

A Honfoglalás 2000 Egyesület és a Nemzeti Szociáldemokraták több tagja megalakította a Vlagyimir Putyin Baráti Kört. A szerveződés célja: megismertetni az orosz elnök páratlanul eredményes munkáját, melyet az orosz nép felemelkedése, s hazája megerősödése érdekében kifejtett.

További cél, hogy a magyar társadalom kiadványok és előadások révén jobban megismerje az orosz nép értékteremtő kultúráját írók, költők, zenészek, képző- és színházművészek stb.) valamint a tudomány terén elért eredményeiket, melyek gazdagítják az egyetemes emberiséget, szemben a dekadens Nyugat hanyatló világával.

Putyin a legtöbbet tette a világbéke megőrzése érdekében: mérvadó körök (ideértve a nyugati világot is) napjaink legtekintélyesebb, s a világ legbefolyásosabb államférfijaként tartja számon.

Az orosz elnök példát mutat a kis népeknek, országoknak is – köztük Magyarországnak –, hogy miként kell visszaszerezni, megőrizni az évszázadok során felhalmozott értékeket, ezért intézményes keretek között, szervezett formában kell népszerűsíteni Putyin elnököt.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Feltételezem jobboldalról jött ez a nemes kezdeményezés. Éljen a megbonthatatlan orosz-magyar barátság. Várom a Kim Dzsong Un Baráti (ökör)Kör megalakulását is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
"Az orosz elnök példát mutat a kis népeknek, országoknak is – köztük Magyarországnak –, hogy miként kell visszaszerezni, megőrizni az évszázadok során felhalmozott értékeket."

A két díszes társaság nem is sejti, hogy mekkora igazságot sikerült belenyomorgatniuk ebbe a két sorba.
Csizmás Kond
...minden nép egyforma...csak néha vannak erőszakos vagy szaktalan vezetői.
Lepényleső
Remélem Szibériába is követik vadászatra,aztán hátha megtetszik nekik a vidék,s kicsalják
vezéreiket is.
simmering73
Feltételezem jobboldalról jött ez a nemes kezdeményezés. Éljen a megbonthatatlan orosz-magyar barátság. Várom a Kim Dzsong Un Baráti (ökör)Kör megalakulását is.
Clavigo
ezt a "honfoglalás" nevű izében legalább akkora kretének lehetnek,,mint a cöf-ben..,,
verum
Hja kérem, időben kell tudni helyezkedni.
Eu-s pénzzel tömve a zseb, most lehet Putyint imádni.
papa.49
Nem igazán sokáig tartott a ,,ruszkik haza,, alig 25 évig)))))))))))
papa.49
@nyanya001: ,,Sajnos a tartalom nem elérhető,, milyen érdekes))))))))
Desischado
Megőrülök, mi a jó isten lesz még itt?! Itt mindenkinek elment az esze?! Tisztelet a kivételnek!
Fradigege
A ruszkit az ősök úgy hívták, hogy: MUSZKA! Felcsútot nem borította el a muszka. Ezért tartunk itt. szlávok. A lengyelek is megvetik.
Yoda69
Gratulalok a fideSSeseknek es kulon orbanviktornak. Ezt is sikerult elerniuk. Igy legalabb nem tagadhatjak kommunista multukat.
aremy
@Desischado: nem mindenkinek csak az ss esknek igaz elég sokan vannak.
Rejtö Jenö
Putin ehezteti nepet? Te el vagy tevedve Kerekgyarto! A Russkik vannak olyan eletszinvonalon, mint a Nemetek. A Nemeteknel, hogy tudjad pontosan a mai Statistika szerint 840.000 hajlektalan van es 13 Millio nemet el a szegenyseg szinvonalan. Halbvany fingod nincsen Putinrol. Ne a multon ragodjal, mert azon ragodnak a zsidok is holott el mult mar 70 ev!!!
karma1
@Rejtö Jenö: Je, elokeultel mar megint kopkodni? Nem te alapitottad veletlenul ezt a s@ggnyalo tarsulatot?
Kozeledik marcius 15-e, valahogy ki kell hizelegni, hogy ne kelljen megfizetni PAKS II. elso torlesztoreszletet...
Rejtö Jenö
@karma1: Eppen az orosz kormany az aki nem nyal senkinek. Ha USrael es USA parti vagy ülj fel a gepre es tüzzel a faszba!
karma1
@Rejtö Jenö: Kedves Kulturalt P.Howard! Jelentem, en mar elhuztam a f@szba, nem vartam meg az On kedves invitalasat, mivel volt korulottem nehany akkora bunko, mint On... Mar csak normalis emberek, normalis, sot, KIVALO korulmenyek vesznek korbe, mig On bele fog fulladni a Kedves Vezetoje altal felhalmozott sz@rkupacba!.. Legyen szep napja, forgassa az orosz szotarat, hamarosan szuksege lesz ra!
Clavigo
@karma1: :) :) :) Hát van türelmed az ilyen fél művelt nemzeti kreténekhez.,,:) :) :) :) :)
karma1
@Clavigo: Te, ha en itt most felulnek a gepre, akkor csak hazafele mehetnek, ez meg most akar engem elkuldeni a f@szba! Ha tudna, hogy itt mar mindenki el van utazva, csak nem tud rola...:o)))))))
karma1
@Clavigo: Az semmi, de raadasul o sem otthonrol ir, inkabb nemet nyelvteruletrol, dehat itt meg asszem nem kotelezo bejelentett lakcimemnek lenni, vagy igen???
karma1
@Clavigo: Ne mondd, hogy Te nem kaptal volna rohogogorcsot, ha a vilag legutolso lakott teruletetol 40 perc autoutra laknal, es ezt javasoljak Neked? Utanunk mar csak a Deli Sark van... A terkepen is alig vagyunk rajta, tenyleg, hova a f#szba mennek INNEN???...:o)))))
Clavigo
@karma1: Nem,,még nincs bejelentett lakcím..:) :) :) Csak óvatosan az ötletekkel... :) :) :) :)
karma1
@Clavigo: Hahaha! Akkor nemcsak en, de az a rengeteg roman bertollnok is elhuzhat a redvasba, hihi...:o)))))
Clavigo
@karma1: A legújabb felcsutisztáni világtérképeken nincs rajta Új-Zéland...A felsőcsutkai stadion és kegyes Urunk kerti rötyije,,ami fontos lehet egy nemzetileg képzett tahónak.
karma1
@Clavigo: Mar csak a futhetoseg miatt is,...:o)))
karma1
@Clavigo: Nezd csak meg jobban a felcsutisztani terkepet, mert azon legalabb az eszaki szigetnek rajta koll lenni, mer odament a kosalala AC/DC-t nezni tavaly,... Ha nem vo't terkepe, akko' hogyan?
Clavigo
@karma1: Ezt ne is említsd...Besárgulok,,hogy a debreceni görény kiruccant arra a koncertre..Magunk között,:) :),erre én is szívesen áldoztam volna közpénzt,,ha hozzá férnék.:) :) Marad a DVD..:) :) :) :) :)
papa.49
@Clavigo: Na de miért nem eset le a repcsi???
libellle
@karma1: rejtö jenönek ne irjál, mert ez egy psycho -(path) olvasod, hogy hogy ir. Olyanokat irt nekem, hogy már itt megmutattam az ügyvédemnek. Ilyen sértések itt nállunk komoly büntetést vonnak maguk után. Kitalálta, hogy ö a BKA-ban ül. Nem tudom leforditani magyarra streikol a forditom. A német belügyminiszteriumhoz tartozik ez a hivatal. Az ügyvédem azt mondta, hogy az irkálását olvasva az elmeosztály zárt osztályán lehet egy ilyen. Nállunk mindenkinek kell egy bejelentett lakcimének lenni.( Kötelezö) Nem tudom, hogy hol gazemberkedik ez psycho. Ne is válaszolj neki
Desischado
@karma1: Bravó, remekül megfeleltél ennek az agyhalott nyaloncnak! (tapsol)
aremy
@karma1: sajnos 92 ben HOFI megmondta hogy azért nem kéne el felejteni oroszul mert oda kerülünk fogságba és ezért tesz is a kedves vezetőnk.
karma1
@libellle: Koszonom, megfogadom a tanacsod, bar a verlazito dumaja masokat is sert, es en nem szeretem, ha a tobbi mersekelt viselkedesu, am NEM orban-barat tarsamat irtogatja itt ezen az oldalon.
A Modi pedig nem tul sokat fog csinalni, miutan fizetett troll az illeto - szerintem
libellle
@karma1: Bizonyár ugy van, Valakik fizetnek neki, vagy pedig tényleg ugy van ahogyan az ügyvédem látja egy Psycho.
karma1
@Horizont: Mi van, Kedves, belulrol akarod a szervezetet rohasztani?...:o))) Probaltam rakeresni, ugy latszik, valami verfideszesnek kell lenni, hogy a Szezam megnyijon , mert a plebszet nam nagyon varjak oda...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.