"Köszmédia" címmel jelent meg a WNTS nevű együttes legelső szerzeménye, amelyben kőkeményen odamondanak a köztévének. Zseniális dalszöveg, zseniális klip – nem is ragoznánk tovább, jó szórakozást hozzá!

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
Na ők se fognak koncertezni fidesz rendezvényen!
pbalage
most lett faszányos a propeller.

találat: 5
modernitás: 5

Erre - persze csak ha ilyen fideszes maffiózós geci lennék - max ezzel a szánalmas kis ratyiszarral tudnék visszavágni:

youtu.be/4-2W-MGqunI
Levendula
Ritkán kapcsolunk az MTV1-re, de amikor meghallom a némethbalázst pöszézni, azonnal elkapcsolunk... Nem járt ez logopédushoz? Még nem késő...
pbalage
ja nem azzal, hanem emezzel. picsbe, az előző benn maradt a vágólapon
www.youtube.com/watch?v=dlSktdHf6RE
simmering73
@pbalage: Az első volt a nyerő. De köszi (a másodikat is).
zöldszem
Hmm, Propeller! mi lesz ha megint megszólal a kormányszóvivő?
Csak úgy, a demokrácia, szabad véleménynyilvánítás a sajtószabadság nevében...
Freewolf
Primitív patkányok primitív megnyilvánulása. Csak nem liberális? :-)
Kamcsatka
@Freewolf: A mondanivalója meghaladja egy együgyű illiberális, CÖFÖS szellemi képességeit.
Aki Én
@Freewolf: 19:47
Ne már farkas, úgy tudtam, hogy nem bírod ki. Ettől persze még ütősebb, és nem volt hiábavaló.
Nem liberális, hanem kritikus. Tudom e két szó sokszor megzavar, jó lenne már a jelentésüket megtanulni. Na jó dühöngést.
Aki Én
Jó látni, hogy néha hangosan is megszólal valaki a valódi és túlnyomó többség nevében. Persze ez itt nem mindenkinek tetszik, de ettől még szórakoztatóbb. Bizonyára szar lehet ezzel szembesülni.
A youtube-s hozzászólások egyik remeke:
,,Doktor Úr 4 órája
elég menő, hogy sikerült megnyerni a magyar tévés arcokat a klipforgatáshoz, respekt!
Válasz · 20 "
volvós
@Levendula: 18:46
...mit vársz egy szivárványos cserépedénytöl ??? :-)))
volvós
@Freewolf: 19:47

Túlórázol, ketteske ???
Gyorsan vissza a rácsos ágyba,
gyógyszerosztás van !!! Kikapsz az
ápoló bácsiktól !!!
Rockxy
Jól megmondják.
És?
Hofi is megmondta már a hetvenes években.
Javult a helyzet?
Nem, romlott.
Akkor?
Nem pofázni kell, hanem csinálni valami olyat, amitől a hatalom összeszarja magát.
De nem tudunk összefogni.
Van valami ötleted?
enslaved
@Aki Én: Trágár szemét, na ez kell nektek...
enslaved
@Freewolf: Ez olyan, mint Dopeman stílusa volt, legalábbis szövegben. Ez tetszik az emberek többségének, szerintem no comment...
enslaved
@Horizont: Mondjuk azt nem csodálom, hogy neked tetszik, tele van káromkodással, igazi remekmű, mehetne az Eurovíziós dalfesztiválra is:-)
Desischado
Nagyon frappáns! Gratula! Legalább hallható egy valódi vélemény is! Várom a következő "fecskét"!
volvós
@enslaved: 23:31

Tudod, másnak is lehet véleménye...:-)))))))
A freewolf meg az izo véleménye jobb, vagy szebb ???
Hát nem hiszem, de kinek a pap, kinek a papné...:-))
enslaved
Persze, de ez akkor is csak egy trágárkodós dal. Nem tudom, de én nem szeretem, amikor egy dal elsősorban a vulgaritásával szeretne kitűnni.
vadnarancs
A farkassal ne foglalkozzatok, fizetett troll, pénzért eladta a véleményét, a tisztességét, a becsületét. Biztos nem kevés pénzt kap érte, ha már ennyire le tudott süllyedni... Kedvelt időtöltése a hozzászólók jelentgetése, innen már több hozzászólót is jelentgetett rendszeresen és töröltetett is. Ezek a büszke narancshuszárok, a tisztesség és erkölcs példaképei. Hányingerek!
Freewolf
Ez a liberálisok elmebaja, ahol mindennel szembe mennek, ami magyar! A libsik ezért is nemzet- és tájidegenek itt!
human
@human: Az Orbánrap-ből:
"Ígér, beveszik
Megnyer, mosolyog
Ígér, megnyer
Elfelejt, mosolyog
Nem ígér, nem nyer
Nem nagyon mosolyog"
human
@Freewolf: Ebből a fajelméletből még doktorálni fogsz. Lesz majd saját kis szobád, puha hangszigetelt falakkal és külön személyzet figyel majd rá, hogy ne bújj ki a kényszerzubbonyból :)
nezelodo
Tetszik a záróképén az a régi libsi! Ja, hogy már nem az!
Freewolf
@human: Álmodj csak, majd felébredsz!
Aki Én
@enslaved: Csodálkoztam volna ha értenéd a mondanivalót. De ha titeket bosszant, akkor már félsiker. A trágárkodás pedig ne csak akkor zavarjon, ha a kormány felé irányul. Ez így kicsit igazságtalan és kettős.
Nyugtasson a gondolat, hogy még mindig több dal és ima élteti a kedves vezetőt. Gondolom azért lehet, mert a túlnyomóan nyugdíjas korosztály jobban ráér már szerencsére.
eszegfu
@enslaved: 23:55 Én sem kedvelem a "trágárkodást"... ezért megszámoltam: a dalban a refrénben össz. a 2,5 perc alatt 5x hangzott el u. az a "csunya" szó. Csak az utóbbi napok hirei: családi csődvédelem: elköltöttek 20 mill. és 51 család kérte, O.V. látogatása Nyiregyházán, Szombathelyen, mindkét városban adósság elengedés, pénz igéret, taxisoknak kötelező lesz az online ptár gép, a kaszinókban még mind nem, paksi hitel 70 évre adósitja el az országot, Giro-Szász főtanácsadó lesz, mert ugye kevés van, Tiborcz közvilágitási projektje... igaz ezekben 1x sincs benne az a szó, pedig beleférne... b...meg ez van, szeressétek ezt! Nekem ez jutott eszembe a dalról...
Strong
...a szívemből szólt a dal...

küldeném mindenkinek aki szereti!
nezelodo
Nincs itt semmi látnivaló, nyilatkozta pár órája egy fidesznyik szómágus a paksi bővítési mutyi ügyében, vagy tán a vejkó lenyúlása ügyében, vagy a diszcigány lenyúlása ügyben, vagy a tarsolybarátkitömöttzseb stb. ügyében. Folytatnám, de sem hely sem idő, de főleg piruló érintett pofa nem akad az ügyekben. Na itt sincs semmi látnivaló legtöbbünknek van fogalma mi folyik itt, nem kell verni nemtetszésként fijjuk a nyálatokat. Nem kell finomkodni, hiszen a vezér és a legjobb barátja, (exe), gecizi egymást nyilvánosan. Ja hogy nem volt gyerekszobájuk? Ha volt a tehén istállóra nézett, és a Juci tehén volt a nörsz? Volt ilyen de akkor nem kell olyan finnyásnak lenni.
teuton
@Freewolf: Az elmebajos te vagy, neked mindenki hazaarulo, elmebajos vagy libsi-komcsi aki nem a diktatort imadja...Lapozgass mar vissza nehany evtizedet a törtenelemben, amikor a magat nagymagyarnak mondo magyar irtotta a magyart...
alterego56
@Freewolf: 08:37 Ki megy szembe kivel? Melyik tetű mondta azt hogy nem foglalkoznak a gyerek étkeztetéssel mert azt a baloldal javasolta? Kijaf@szom ment neki a paksi beruházásnak anno, és most ki kötött szerződést az oroszokkal? Kijaf@szom hajtotta el anno 5-6 éve az Apolló Tyres gumigyárat és ki ad neki ma szabad utat? Kijaf@szom b@szta el a 300 milliárdos sukorói kaszinó beruházást és ki f@sz adta oda Vajnának a kaszinó koncesssziót. Öcsisajt ezek az "emúttnyócévben" mást se csináltak csak mint az ökör mentek neki mindennek ami baloldalról jött. Magyarul szétverték a kormányzást. Gondolkodj mielőtt baromságokat írsz.
nyanya001
Még hogy köztévé !!!
Inkább kosz tévé a maffia kormány lakájainak gyülekezete
aki naponta többször vehemensen nyalják a kormány hátsóját !
Nálam letiltva az összes kormánypárti tv csatorna !
enslaved
@Horizont: Ha jól olvastam, háromszor káromkodtál ebben a hozzászólásodban. Ez elég unintelligens, pláne egy nőtől, de azért szórakoztat:-)
enslaved
@Aki Én: Nagyon is értem, miről szól a dal, de neked mindegy, ha azt mondanám, hogy nem értek egyet a véleményeddel, vagy b...d meg te p...szt a véleményedet? Remélem, érted a különbséget.
enslaved
@Horizont: Ne aggódj, eszemben sincs téged b...ni...
enslaved
@Horizont: A kipontozott helyekre azt illesztesz be, amit akarsz. Te erre gondoltál, van ilyen:-)
enslaved
@Horizont: A kitiltás bárkit elérhet egyszer, de akár többször is.
enslaved
@Horizont: Nálam sem. Nagy tévedésben vagy.
Aki Én
@enslaved: Nem érted. Fogytán a türelem és a tolerancia a fidesz hazugságokkal szemben. Ennyi, nem több.
perfekt
Ismerős ez-a zene.Mintha a "Moho Sapiens" Angyalbőrben-c zenéjének- plagizált mása lenne!! A szöveg pedig követi, a politikai küzdelem elvárásait,és a fiatalok vulgáris szöveg igényeit-sajnos.
varrólány
@perfekt: Nem akartam szólni, mert kilógok az itteni érték ítélkezők stílusától, de én is úgy látom hogy nincsenek határok ez emberek fejében. Mindent ki lehet mondani az rendben van , de hogy nincs olyan hogy "állj és ne tovább". Ki viszi tovább a szép anyanyelvet ha ez a népszerű a tetszetős? . Nincs olyan hogy én már rosszul érzem magam a saját kimondott trágárságomtól. Mert nincs olyan! Kell és kész, ez a szomorú!
Attól valaki már valaki és nem szürke hogy jólmegaztmondta.
varirmag
És van akinek ez tetszik ? Eddig is volt elég mocskosszájú ,ezek már igazán nem hiányoztak, Ha nem tetszik mekik a TV 1 NE NÉZZE !
Nézze a gyözikéket,az auréliokat,az alekoszokat !
Itt már attól "sztárok" mert ilyen szinten ordenárék, hát gratulálok.
varirmag
ezzel a szöveggel és ezzel a zenével(?) magukat alázták rommá.
perfekt
@varrólány: Szia.Igen-Az élet körülményeinek változása ez,aminek ismérveit-aki nem tudja ,vagy nem követi, azt megszólják.És bizony maradinak,konzervatívnak-helyenként talán még vulgárisabb jelzőket is használnak,bátran ,és tudod miért?- mert saját értékeiket nem ismerik--vagy túlteng bennük.A megmondók-kellenek olyanok mint a lakmusz papírok,indikálják,mondanivalóm helyes voltát--szerencsés,esetben-hibáimat is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.