Bemutatták csütörtökön Budapesten a Miss World Hungary jelöltjeit, akik közül a június 18-án megválasztott nyertes képviseli Magyarországot a Miss World decemberi világdöntőjén Kínában.

Idén a Duna televízió és a Duna World műsorán megújult díszletek között, egy nagyszabású élő műsorban választják meg az ország legszebbjét, aki egy éven át viseli a Miss World Hungary címet – hangzott el a megmérettetésről tartott csütörtöki sajtótájékoztatón Budapesten.

A döntős versenyzők négy különböző öltözékben lépnek majd színpadra; a bikinis kör mellett Merő Péter estélyi és nemzeti öltözetében is felvonulnak majd a lányok és lesz a vizes világbajnokság ihlette kreatív kör is – mondta el Sarka Kata, a Magyarország Szépe ügyvezetője. Hozzátette: az itt viselt ruhákra pályázatot írtak ki a szervezők, ahová Víz és győzelem témában várták a divattervezők pályamunkáit.

Ők a Miss World Hungary jelöltjei – fotó

Fotó: Kovács Tamás/MTI

Sarka Kata arról is beszélt, hogy több száz lány közül választották ki azt a húsz fiatalt, akik hamarosan a sárvári táborba vonulnak, hogy felkészülhessenek a versenyre. Ott négy háziversenyt tartanak, a Miss Beauty Face, a Miss Bikini, a Miss Sport és a Miss Talent után egy-egy lánytól elbúcsúznak, így a televíziós döntőben már csak tizenhatan versengenek a koronáért.

A győztes Miss World Hungary udvarhölgyei a Miss Earth Hungary és a Top Model of the World Hungary cím birtokosai lesznek. Őket a 16 tagú zsűri választja ki, de idén is tartanak közönségszavazást, voksolni a korábbi évekhez hasonlóan egy alapdíjas telefonszámon lehet majd.

Újdonság, hogy ebben az évben már mobilapplikáció segítségével is informálódhatnak az érdeklődők a versenyről és ezen a platformon "szimpátia szavazatukkal" támogathatják a döntősöket. Az applikációban legtöbb voksott kapott lány A legszebb mosoly cím birtokosa lesz.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Qrvamustra indul. A legodaadóbb bekerül a kiválasztottak közé.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
"Az a baj, hogy tulajdonképpen így is kerek. Rogán Cecília is pont ugyanolyan sikeres
üzletasszony lesz, mint kebelbarátnői, Sarka Kata és Vajna Tímea. Apucinak nem volt elég a
letelepedési kötvényes sáp, meg a belvárosi ingatlanmutyik utáni zseton, csinált egy céget az
asszonynak is, hogy ne sírjon a szája. Ő már csak tudja mennyi pénzt lehet átmosni, lenyúlni
reklámügynökségi tevékenység címszó alatt. Egyszerűen hihetetlen, hogy ezek a lárvák
mindenhova beeszik magukat. Ez van, amikor repedtsarkú, felkapaszkodott semmihez nem
értők találnak egy gazdaállatot, aminek a vérét lehet szívni. Szakértelem nem szükséges
semmihez, a kapcsolati tőke mindent elintéz. Ezeket a büdös életben nem lehet már levakarni sehonnan. Addig ültek, gondolkodtak, amíg rá nem jöttek, mekkora üzlet a szépségipar, most majd jól pártkézbe veszik, nehogy maradjon még talpalatnyi, szabad levegővételre alkalmas terület, ahova az enyves mellső végtagjuk még nem tette be a lábát. Ha Rogán mangalicákat szerelne, akkor Szeszil disznótápot forgalmazna és elmesélné, hogy saját erejéből boldogult és azért áll stabilan mind a két szép lábán. Azért az a magasságos úristen lenézhetne már erre az országra, mielőtt a szépségipart is államosítanák ezek a díszpéldányok. Azt értem, hogy Sarka Kata és irritáló férje abból az erőlködésből élnek hosszú évek óta, hogy bármiről ők jussanak a tudományos ­fantasztikus bulvármédia csinálóinak figyelmébe. Azt is elviselem, hogy Sarka Kata mára önálló márkává küzdötte fel magát (bármit is jelentsen ez), aki egyszerre kifakadt implantátumokkal felszerelt modell, Budapest egykori legszebb lánya, a Miss Universe Hungary hajdani első udvarhölgye,
kétes, vagy egyáltalán semmilyen végzettségű üzletasszony, szerető anya, jó feleség, fitnesszguru, celeb és közszereplő és minden, amit akartok."
Fradigege
A legjobb csaj Hajdú Peti bazmeg! Igaz Kata???
human
@KisGenyo2: Lesz itt még nemzeti eszkort ügynökség is a keleti nyitást elősegítendő. Rogán Cecília lesz az elnöke szerintem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.