Ügyvédhez fordult a Sárosdi Lilla és több, nevét nem vállaló nő által szexuális zaklatási botrányba keveredett egykori színházigazgató.

Marton László sztárügyvédhez fordult, mert "nem bírja tovább a zaklatást"
Fotó: Youtube

Marton László a napokban felkereste Dr. Magyar György ügyvédi irodáját – tudta meg a Bors. Perről egyelőre nincs szó, Marton csak tanácsot kért.

Azért fordult ügyvédi irodánkhoz Marton úr, mert nem bírja tovább a zaklatást, amit kap a kialakult helyzet miatt. Az egészsége, lelki egyensúlya megroppant. Kifejezetten jogi értelemben neki van ügyvédje, de nincs ügye. Tanácsot kért, képviseletére adott teljes megbízást ügyvédi irodánknak

- nyilatkozta Magyar György ügyvéd a lapnak.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
A színházi világot megrázták ezek a kitárulkozó nyilatkozatok. Az élet más területén, pl a politikában csak szentek vannak, hogy ott nem fordult ilyesmi elő? Vagy ott csak verik az asszonyokat?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
havasigyopár
@Itsuka Nakimaga: Nem csak 1 emberről van szó.
havasigyopár
@Eriksson: Ezek szerint nagy a baj. Nem sajnálja a pénzt.
Eriksson
@havasigyopár: Így gondolom én is. ://
kiscsillag66
@elnyomott: Nem tudjuk, mi történt. Zavaros a történet. A nő megpillantotta a nemiszervet, ez még nem erőszakoskodás. Eddig senki nem tudott a színésznőről, ez most nagyon jó reklám neki. A rendező meg soha többé nem dolgozhat. Ez szerinted rendben van?
elnyomott
@kiscsillag66: - igen, rendben van. Senki ne mutogassa a nemi szervét, ha nem kölcsönös a dolog. Tényleg úgy véled, hogy szerinted rendben van?
Itsuka Nakimaga
@havasigyopár: No igen...ami nagyot szól, azt mindig sokan utánozzák...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.