Az Európai Bizottságnak (EB) nincsenek „titkos tervei” a migráció fokozására, és amúgy sem születhet semmilyen uniós döntés a tagállamok és az Európai Parlament (EP) nélkül. Vagyis a magyar kormány tagjai és a magyarok által választott EP-képviselők is szavazhatnak az Európai Tanácsban, illetve az Európai Parlamentben – ahogy ez minden egyéb esetben is történik - hívja fel a figyelmet az Európai Bizottság.z Európai Unió migrációs politikájával számos félreértés, tévhit terjedt el, ezért az Európai Bizottság magyarországi képviselete egy részletes tájékoztatót tett közzé - válaszul a magyar kormány propaganda-hadjáratára. Migránskártyák: újabb kormányzati mítosz dőlt meg Humanitárius vízumok: Az Európai Parlament korábban elfogadott egy határozatot, amelyben arra kérte a bizottságot, hogy terjesszen elő javaslatot az úgynevezett humanitárius vízumok bevezetéséről. Ez a határozat azonban sem a bizottságra, sem másra nézve nem kötelező, és az EB egyértelművé tette, hogy nem...

Forrás: napi.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@durbincs: Jó kérdés ez pont magától, aki több néven, több stílusban, pro és kontra véleményekkel is létezik itt, s létének fő értelme csak a rébuszokban beszélés, a terelés...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
Ezt akár el is lehet hinni, de akkor elsőre miért tagadták a migráncskártyákat ?
1magyar
Most a horvát határon a csorda elindul, az Isten nem menti meg őket. Jut majd Brüsszelnek is belőlük.
1magyar
@durbincs: Majd kiderül a jó időben amikor a zöld határon ezrével törnek be hozzájuk és az osztrákok elsőként örülhetnek, de majd megegyeznek a németekkel is kié legyen a "besétáló eltartandó ember".:)
Commenter
@durbincs: Jó kérdés ez pont magától, aki több néven, több stílusban, pro és kontra véleményekkel is létezik itt, s létének fő értelme csak a rébuszokban beszélés, a terelés...
Commenter
@durbincs: maga aggódik , hogy baj vagy nem baj? Csak annyira vagyok részeg így korán, mint az absztinens migránsok akik amúgy nem ihatnak alkoholt? Ezt vágja?
desiro
@Commenter: Ez a hülyék hete!
@durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs:
Commenter
@durbincs: Kölnben járt? Hát persze hogy lerészegednek, ha leitatja őket! Persze nem kölnisch wasserrel!
tulipan
@durbincs: MI a hézag narancsos Melegvárhry seggnyaló, szaros pofájú Sügér?
Eladott Ország
uploads.disquscdn.com/images/ea3ac5cf308b2586f84f3be1af74b380c610e15f2fb8a6641e5146e199fcafc5.jpg?w=600&h=604
A fideszes ellenőrizhetetlen ruszki banknak álcázott terrorista központról se feledkezzünk meg, akik ellenőrzés nélkül azt hoznak be Európába akit csak akarnak. Az más kérdés, hogy inkább innen menekülnek az emberek, és nem nagyon akar ide jönni senki. Arra mi a qrvaistenf@száért nem vár választ ez a tetves kormány az EU-tól, hogy tudta-e,hogy állampolgárai pénzéböl egy buta gázszerelőből lett faszkalap strómant pénzel?
uploads.disquscdn.com/images/6598edb1c7c71cfc45334e0b2def99ce3f58685eb8947029510f87b69da1ed1a.jpg?w=600&h=439
tulipan
@Eladott Ország: Na, de mint látható Durbincs az oroszokat nagyon imádja, alig várja, hogy nekik is csókolhathassa megfelelő testrészük! :))))
tulipan
@durbincs: Meleg vagy ám,Te narancsos seggnyaldosó,szaros pofájú Sügér! na meg persze ballonkabátnyitogató pedogil, a gyerekek réme! A Ploesti bányakecódban ücsörögve vedelitek,Shikari, meg Verőre21 haverjaiddal a saját gyártású, bányalóvizeletpáleszedet! egyébként pedig a tanulatlan s félberepedt abnormál disszociáns, 30IQ-s agyadról meg mért és mit is szóljunk?
tulipan
@durbincs: Mennyire, hogy meleg vagy ám,Te narancsos seggnyaldosó,szaros pofájú Sügér! na meg persze ballonkabátnyitogató pedofil, a gyerekek réme! A Ploesti bányakecódban ücsörögve vedelitek,Shikari, meg Verőre21 haverjaiddal a saját gyártású, bányalóvizeletpáleszedet! egyébként pedig a tanulatlan s félberepedt abnormál disszociáns, 30IQ-s agyadról meg mért és mit is?
Nessy
durbibcs! Mi lenne, ha egyszer ebben a büdös életben a cikkhez szólnál hozzá és nem baromságokkal trollkodod szét a kommenteket?
Tiltja a vallásod, vagy aki mindezért megfizet? Ennyire ostoba nem lehet, aki legalább betudja kapcsolni a számítógépet! Vagy mégis?
Nessy
@durbincs: Én tisztességesen próbálok veled szót érteni, de tényleg felesleges energia pocsékolás! Érezd jó magad ebben az állapotodban!
Nessy
@durbincs: Legközelebb akkor csevegünk, ha egyetlen cikkre legalább érdemben reagálsz! OK?
tulipan
@durbincs: Mennyire, hogy meleg vagy ám,Te narancsos seggnyaldosó,szaros pofájú Sügér! na meg persze ballonkabátnyitogató pedofil, a gyerekek réme! A Ploesti bányakecódban ücsörögve vedelitek,Shikari, meg Verőre21 haverjaiddal a saját gyártású, bányalóvizeletpáleszedet! egyébként pedig a tanulatlan s félberepedt abnormál disszociáns, 30IQ-s agyadról meg mért és mit is? Hülye ide picsogó, onnan a messzi távolból! _2698
Commenter
@tulipan: ezt is csak orbán bukása után fogják magyarul kiadni, ugyanúgy mint Joakim Medin: a Félelem és undor az illiberális Magyarországon c.könyvet.
tulipan
@durbincs: Mennyire, hogy meleg vagy ám,Te narancsos seggnyaldosó,szaros pofájú Sügér! na meg persze ballonkabátnyitogató pedofil, a gyerekek réme! A Ploesti bányakecódban ücsörögve vedelitek,Shikari, meg Verőre21 haverjaiddal a saját gyártású, bányalóvizeletpáleszedet! egyébként pedig a tanulatlan s félberepedt abnormál disszociáns, 30IQ-s agyadról meg mért és mit is? Hülye ide picsogó, onnan a messzi távoli romány bányából! _3000
tulipan
@durbincs: Mennyire, hogy meleg vagy ám,Te narancsos seggnyaldosó,szaros pofájú Sügér! na meg persze ballonkabátnyitogató pedofil, a gyerekek réme! A Ploesti bányakecódban ücsörögve vedelitek,Shikari, meg Verőre21 haverjaiddal a saját gyártású, bányalóvizeletpáleszedet! egyébként pedig a tanulatlan s félberepedt abnormál disszociáns, 30IQ-s agyadról meg mért és mit is? Hülye ide picsogó, onnan a messzi távoli romány bányából! _3001
tulipan
@durbincs: tulipan
@durbincs: Mennyire, hogy meleg vagy ám,Te narancsos seggnyaldosó,szaros pofájú Sügér! na meg persze ballonkabátnyitogató pedofil, a gyerekek réme! A Ploesti bányakecódban ücsörögve vedelitek,Shikari, meg Verőre21 haverjaiddal a saját gyártású, bányalóvizeletpáleszedet! egyébként pedig a tanulatlan s félberepedt abnormál disszociáns, 30IQ-s agyadról meg mért és mit is? Hülye ide picsogó, onnan a messzi távoli romány bányából!
Te igy szoktad??? Na, akkor most legalább tájékoztattál! Kösz! _3002
tulipan
@durbincs: Ugye, TI kretén vén topák, mert megérdemelten, lefalazták már titeket mind a bányába ? veled együtt, @Shikari: @verőce21 @csizmás kond :: ott ültök lent a -13 szinten, Denevérürüléket rágcsálva? meg persze hozzá, a bányalóvizeletpáleszt vedelve ?
kokopelli
Érdekes módon sehol sem tagadták a (magyarul) "migráncskártyákat",csak az átlag fideszes
magyarok találgattták! Hogyan lehet olyant titokban tartani!A gyereknek is azt mondja a felnőtt:
"kérdezz kicsim! A papa megmondja neked!"
Aki Én
@durbincs: Ezt benézted haverom. Ez a hír arról szól, hogy a gazdád megint hazudik.
@Csizmás Kond: Ezt hol olvastad? Azt tagadták, hogy úgy lenne ahogy orbánék hazudják.
kokopelli
@durbincs: ...hogy van anyád? Van még "medvefuvarja" a banyának?A te füledet is a "Balu"
szegte be anno?
..17 976 km,te degenerált orbánkloopapír!
menekült
@Csizmás Kond: Milyen migráncskártyákról beszélsz?
papa.49
Az összes hazugsága a csutitetűnek ezzel a cikkel MEG LETT CÁFOLVA !!!
menekült
@papa.49: Ezeket a féleszűeket itt feljebb ez nem érdekli. Ilyen kicsi aggyal nem is értem, hogy bírnak létezni. :)
advocat
Hazudnak, és még az unió fizet. Megérdemlik.
papa.49
@menekült: Tudod erre a választ???
,,Annyi eszük van mint a tyúkoknak, csak nem szarják körbe az udvart,, bár ebben nem vagyok biztos )))))))))
papa.49
@durbincs: Hogy tud megy a feljelentés a megfelelő helyre !
tulipan
@durbincs: Ejnye,:te sötét, kretén orbánseggnyaldosó,széthasadt agyú, normális ésszel, nem leget megérteni hogy egy ember, hogy lehet ennyire bután megszállott? Valamikor még a 90-es években én is fideszt éltettem és dolgoztam is nekik, de már 98-ban kínyílt a szemem a sok mocskosságuktól. Csak egy pár dolog Ezüst hajó, Kaja Ibrahim és a többiek. Ők már akkor sem a hazáért hajtottak hanem a saját meggazdagodás érdekelte! ? ezért hát ugye neked persze szintén, a csalás, lopás az éltető elemed, ott abban a 18 emeletinyi mélységben levő Ploesti bányakecód sötétségéban bújkálva:? Csak hogy tud, megy a feljelentés a megfelelő helyre
Ez vár rátok és minden aljas, rohadék,különítményeeseitekre, mocsok SEGGNYALÓ ROMÁN! :))))
24.hu/kulfold/2019/04/09/feloszlathat...
csipetke
Jó ez a cikk,de mi ezelőtt is tudtuk,hogy a fidesz hazudik,mint a vízfolyás.Ezt a cikket minden fidesz szavazóhoz el kéne juttatni,hátha megvilágosodnának.
Valószínűleg durbincs két vérző agysejtje közül az egyik megmurdelt,a másikkal sikerült beküldenie ezt a cikket,ami a gazdája ellen szól.Vagy durbincs is fordított egyet a köpönyegén,ahogy időről időre a gazdája teszi?
menekült
@csipetke: Biztos nem fordított, csak egy dologhoz ért, hogy más hozzászólókat mocskoljon az idétlen szövegével. Gondolom, nem volt már más téma, amiben ezt megtehette, hát betette ezt a cikket, hogy élvezkedjen.
Aki Én
@durbincs: ,,a mágé többet ? nem"
DE!
csipetke
@menekült: 8:14 Úgy látszik,az az egy sérült agysejtje is gallyra ment,mert ilyet még nem csinált,hogy a gazdája ellen szóló cikket küldjön be...
kokopelli
@csipetke: miért is írogattok neki? Mocskos orbánnyalonc,a "magyar Adonis" G.F.G csicskája,
ha nem a G.F.G maga! Sajnos nem tudok az ő IQ-jára lemenni,mert a "bányászbéka" segge alá
csak a fideszes kaliberek merészkednek!
csipetke
@kokopelli: 17:19 Hát igen.Igazad van,de időnként mindannyian beleszaladunk ebbe az idiótába,és néha válaszolunk neki.De ha nem ír neki senki,ő akkor is izélget itt mindenkit,anélkül,hogy a témához tudna akár egyetlen normális szót is írni.
kokopelli
@csipetke: Annyira nem hülye a "Hülye"! Tudja a barom,hogy a "karma" Új-Zéland"-on lakik és az
légvonalban 17 976 km! (leírtam) A prop .szerkesztője is egy nagy rakás ß@r,mert nem rakja ta-
karékra! Én fórumoztam nyugatabbra más nyelven,és egy semmiségért 2-hetet kaptam (letiltást)!
Csak az idegennyelv gyakorlása miatt léptem be,és érdekes módon nem sértegettek,gúnyolódtak velem,hanem még biztatást is kaptam! A szülőföldemről kérdezgettek,ill. tippeket vártak tőlem,ha odamuzaznának...stb...stb! Az ilyen durbincs mocskokat két komment után kirugnák! Azóta lehet,
hogy mindenhol ez van,de én egy anno egy TV-s társaság fórumján voltam,ahol nem "egy" párt
adta meg a hangot!!!
Jozefina
@csipetke: 17:47 Igaza van "kokopelli"-nek!!! Nem kell vele szóba állni. Majd el vitatkozik saját magával. Csak eltereli a valódi témáról a figyelmet. Valószínűleg ez a feladata.
tulipan
@durbincs: Hej, te sötét, kretén orbán seggnyaldosója, te széthasad agyú, normális ésszel, nem leget megérteni hogy egy ember, hogy lehet ennyire bután megszállott? Valamikor még a 90-es években én is fideszt éltettem és dolgoztam is nekik, de már 98-ban kínyílt a szemem a sok mocskosságuktól. Csak egy pár dolog Ezüst hajó, Kaja Ibrahim és a többiek. Ők már akkor sem a hazáért hajtottak hanem a saját meggazdagodás érdekelte!
Ez vár rátok és minden aljas, rohadék,különítményeeseitekre, mocsok SEGGNYALÓ ROMÁN! Azé' ne ríjjál már hsiz ennyi jutott:)))) tudjuk jó, hogy te 1 GECI vagy ,de akkor mért nem horgolsz inkább ? drága a Petro ? A petro romániában a benzin?
24.hu/kulfold/2019/04/09/feloszlathat...
kokopelli
@Jozefina: már írtam,hogy elképzelhető az is,hogy a propeller kiadója,felelőse és szerkesztője
bújik meg az "análfabéta" Sügér mögött!?Szembeszállt már vele egy is a fideszcsikák közül?!Nem,
mert ők még dicsérik is az "istenbarmát"! Jellemző rájuk! Nem érdemes velük még szóbaállni sem!
Van egy szint,ami alá a normális ember nem megy! ...a fizetett barmok szintje!
kokopelli
@tulipan: ...mit írtam? Jelentkezett a G.Fodor.G csicskája,de nem értem,hogy mit nyüszít
össze!!! Még a tőmondatok sem mennek neki! (;-))))))))))))
tulipan
@durbincs: Hej, te sötét, kretén orbán seggnyaldosója, te széthasad agyú, normális ésszel, nem leget megérteni hogy egy ember, hogy lehet ennyire bután megszállott? Valamikor még a 90-es években én is fideszt éltettem és dolgoztam is nekik, de már 98-ban kínyílt a szemem a sok mocskosságuktól. Csak egy pár dolog Ezüst hajó, Kaja Ibrahim és a többiek. Ők már akkor sem a hazáért hajtottak hanem a saját meggazdagodás érdekelte!
Ez vár rátok és minden aljas, rohadék,különítményeeseitekre, mocsok SEGGNYALÓ ROMÁN! Azé' ne ríjjál már hsiz ennyi jutott:)))) tudjuk jó, hogy te 1 GECI vagy ,de akkor mért nem horgolsz inkább ? drága a Petro ? A petro romániában a benzin?
24.hu/kulfold/2019/04/09/feloszlathat...
tulipan
@durbincs: hamár a röfögésed modhatni szegényes,agyrepedt eszeddel meg kéne tán várrnod, hogy öszenpj9n és okoskodnod? pláne azzal a rettenet sok 2x20 IQ-dal?
advocat
Az uniónak nem kellene ilyen mélyre süllyedni.
tulipan
@durbincs: Hej, te sötét, kretén orbánseggnyaldosója te széthasadt agyú, normális ésszel, nem leget megérteni hogy egy ember, hogy lehet ennyire bután megszállott? Valamikor még a 90-es években én is fideszt éltettem és dolgoztam is nekik, de már 98-ban kínyílt a szemem a sok mocskosságuktól. Csak egy pár dolog Ezüst hajó, Kaja Ibrahim és a többiek. Ők már akkor sem a hazáért hajtottak hanem a saját meggazdagodás érdekelte!
Ez vár rátok és minden aljas, rohadék,különítményeeseitekre, mocsok SEGGNYALÓ ROMÁN! Azé' ne ríjjál már hsiz ennyi jutott:))))
24.hu/kulfold/2019/04/09/feloszlathat...
Mán' tök agyhalott Akor eb állj ki a napra, mert nagyo bedes leszel!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.