HA IGAZ AZ NAGY BAJ, HA NEM AZ MÉG NAGYOBB Szabadság, Viktor bácsi! Megnéztük az állítólag politikai okokból egy fesztiválról kitiltott Állami Áruház propagandaoperett mai verzióját. Tényleg van benne Orbán, de nem sok. Az ember nem akar leírni olyan mondatokat, hogy „ott tartunk megint, ahol 1975”-ben, de azért finoman szólva is ironikus, hogy több mint negyven év után az emberek egy része megint az Állami Áruház című operett és a fennálló politikai rendszer viszonyáról gondolkodik.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
@Commenter: mitől legyen vidám az ember meg mosolygós??? az ország kirabolva az egyebek a béka segge alatt létrányira oktatás egészségügy nyugdijak szegénység leromlott falvak könyvtárak utak ezer km nagyságrendekben oszlanak bomlanak gödrösek kátyusak, árak a csillagokban egy ember milliárdokat oszt - ogat dönt ki mikor mennyit hát mi a szarnak a kormány ? huzzanak el a szaharába mert itt max a nép döglik meg ők 2-3 millából lazán élvezkednek havonta és sokmindent kihagytam a külhont a belcsinyt meg a szavazás szervezést számolást a MTA- t meg a jogot meg a függetlenséget meg az etetést a sajtó részéről.röviden.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
FRISSÍTVE: Sajnálattal értesítjük az érdeklődöket arról, hogy a remélt 600 jegyigénylő e-mail helyett tegnap éjfélig annak csak töredéke, mindösszesen 63 darab érkezett be, így az Állami Áruház című előadást nem tartjuk meg az idei POSZT-on.
RonaGyuri
@RonaGyuri: bpcs másolási hiba

Ha igaz az nagy baj, de ha nem akkor még nagyobb

politikai okokból kitiltottak egy darabot, pontosabban egy előadást a „Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT)”-ról

Sajtóértesülések szerint elsőbb „meghívták POSZT-ra a Kecskeméti Katona József Színház az Állami Áruház című operett előadását”, azonban később meggondolták magukat.
A rossznyelvek szerint az volt a gond, hogy: „EZ ÖSSZEFÜGGÉSBEN AZZAL, HOGY AZ ELŐADÁSBAN MUTATJÁK ORBÁN VIKTOR ARCÁT”.
Ez egy dolog, azonban az igazi pikantéria a hivatalos indoklásban van: „Sajnálattal értesítjük az érdeklődöket arról, hogy a remélt 600 jegyigénylő e-mail helyett tegnap éjfélig annak csak töredéke, mindösszesen 63 darab érkezett be, így az Állami Áruház című előadást nem tartjuk meg az idei POSZT-on.”
Nos a dolog úgy áll, hogy akár igaz, hogy nem merik venni a jegyeket akár csak hivatkozás nagyon rossz – de nem feltétlenül túlzó – képet mutat a mai matyar rögvalóságról! =))
papa.49
A ,,gyáva emberke,, fél a humortól, mert nem érti a szerencsétlenje !!!
Commenter
@papa.49: A Bp-i Katona József színházban nem sikerült betiltani a kupakról mintázott bajnokot. A kecskeméti KJSZ igazgatója pedig fidesz szimpatizáns művész.
papa.49
@Commenter: Valahol olvastam egyszer ,,aki érti a tréfát, az igaz ember, de aki nem az mindenre képes ellene,, ...
Commenter
@papa.49: Nagyon igaz. Humor nélkül nem is lehet élni. Önmagunkon is tudni kell néha nevetni. A nevetés orvosság.
Commenter
@papa.49: én néha már nem tudom hogy sírjak, nevessek vagy sírva nevessek azon ami az országban a napi hírekben lejön. Az életben is mindennap szembesül az ember apró dolgok okán, hogy mennyire nem működik semmi. Többórás várakozás mindenütt. Türelmetlen, kiégett mosolytalan emberek. Olyan jó, ha néha a rosszkedv ellenkezője is szembejön veled az utcán és mosolyogva szép napot kíván. Nem kerül semmibe, többen is megtehetnék.
papa.49
@Commenter: Nem teszik, nem tesszük, miért mert a másik ember félreértheti, a gesztust, szerintem a társadalom akkor kezdett el elhidegedni egymástól mikor az emberek elmentek egymás mellett, köszönés mosoly nélkül ..
Amikor már a szomszédok se beszélgetnek, max. köszönnek ha találkoznak, az emberek bezárkóznak a saját elefántcsonttornyukba !!!
Commenter
@papa.49: ebben sok az igazság. A világ rohan, mi meg elrohanunk a másik ember mellett, és sok a negatív példa. Hány ember mellett mennek el az utcán úgy hogy " alkoholista, kábszeres" stb pedig lehet hogy alacsony a vérnyomása vagy cukros és azért lett rosszul? Hová tűnik az emberekből tisztelet a kivételnek, az emberség? A NER megöli a lelket is...
kissé felnőttem
@Commenter: mitől legyen vidám az ember meg mosolygós??? az ország kirabolva az egyebek a béka segge alatt létrányira oktatás egészségügy nyugdijak szegénység leromlott falvak könyvtárak utak ezer km nagyságrendekben oszlanak bomlanak gödrösek kátyusak, árak a csillagokban egy ember milliárdokat oszt - ogat dönt ki mikor mennyit hát mi a szarnak a kormány ? huzzanak el a szaharába mert itt max a nép döglik meg ők 2-3 millából lazán élvezkednek havonta és sokmindent kihagytam a külhont a belcsinyt meg a szavazás szervezést számolást a MTA- t meg a jogot meg a függetlenséget meg az etetést a sajtó részéről.röviden.
Commenter
@kissé felnőttem: valóban ez mind igaz, én is így látom. Csupán csak arra gondoltam hogy mosolyogva néha picit könnyebb elviselni a nehéz dolgokat is. Mindaz ami itt történik dehogy ad folyamatos jókedvre okot.
Nessy
@Commenter: nekem "rossz szokásom" mosolyogva köszönni, ha lépcsőn nem tudok le vagy felmenni mosolyogva segítséget kérni, ha a villamoson átadják a helyet mosolyogva megköszönni. Érdekes az emberek reakciója. Van, aki vissza mosolyog, van aki meglepődik.
Van aki kissé idiótának tart. De még nem utasítottak el, ha segítséget kértem. Különösen a fiatalok segítőkészek. A korosztályom már kétséges.
csak úgy....
ott toporog az ország, illetve a fidesz a néppárt elött,hogy viktor nem úgy gondóta és vegyél be ,mert akkor én is beveszem...
CDU ra szavaztam de a jövöben ki is nyalhássák ,ha nem tudnak gátat és korlátokat állítani az illiberálisba oltott neoliberals fasisztáknak...
verőce21
@csak húgy...: Hülye vagy fiam, ülj le!
Commenter
@Nessy: van aki meglepődik, vagy nem reagál, ilyen is akad. Jó esetben segítenek is.
bencemacska
Magyarországon "lipsi" túlsúly van a sajtóban, kultúrában, tudományban, stb. mondja ezt a Kocsis Málé.
A végén még el is fogom neki hinni, mivel rájöttem, hogy a seggnyalóik, nem is tudnak sem olvasni, sem írni = analfabéták!
csak úgy....
@verőce21: ezt, csak az elmebetegek meg te nem látod ,hogy szeretett viktorotok kakukk...,úgy emberileg,mint politikailag.
ha van eszed,most vehetsz olcsón álomkötvényt :) lassan fölkopik az államkötvény ? hülyének is megéri ...
namihami
A '70-es években már kisebb volt a betíltók hatalma, mint 2019-ben? Erről ennyit...
lusta
@papa.49: Peterdi nagy mondása.
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.
emerencia
@Nessy: Munkám során egyre több morc emberrel találkozom. Ha barátságosan szólok hozzájuk, a legtöbben kiesnek a szerepükből és kedvesen válaszolnak. Még mosolyogni sem kell rájuk.
relatív
@RonaGyuri: Minden rendszerben megjelennek a vélhető ' elvárást ' kiszolgálni akaró pipogya csinovnyikok !

Valószínűleg ebben az esetben IS ez történt, mint már annyiszor a rendszerek legaljasabb ki - szolgálói részéről a mások érdekvédelmének csorbításának előidézőjeként... IS !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.