Bajnai Gordon utolsó parlamenti beszéde és általában a mostani ténykedése lehetővé teheti későbbi visszatérését a politikába; vagy legalábbis vélhetően ez a kormányfő célja - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Török Gábor, a Vision Politics igazgatója. A politológus szerint látható, hogy a kormányfő számára jól szabott ez a szerep, egy válságkezelő, pártok feletti politikus képe, aki küzd a populizmussal és a szélsőjobbal.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
@inkvi: eddig békésen szól a társalgás. Saját magának még senki nem ácsolt bitófát. Nem erről szólt a cikk.
inkvi
@vukkocska: Én a címre kérdeztem rá! A szobrot faragják! Mi ebben a békétlenség?
vukkocska
@inkvi: OK. Szobrot tényleg nem szoktak ácsolni. Nekem csak a bitófa olvastán lettek rossz érzéseim. Látod, a címben fel sem tünt. :) Átsiklottam felette. Még akkor:):) Bocsi.
inkvi
@vukkocska: Oké! Különben régen is a bitófát ki kellett érdemelni! Hogy ott végezhesse az ember, azért tenni kellett valamit. Úgyhogy itt senki sincs veszélyben! "Nem csináltunk semmit!"
vukkocska
@inkvi: azért "Ruzsa" Sándorral nem cseréltem volna :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.