Ügyesen építette fel visszatérését a szocialisták fenegyereke, volt kormányfő és pártelnök, a 2002 óta tartó időszak legfontosabb magyar kormányzati figurája. Mióta lemondott vagy leléptették a pártelnöki pulpitusról is 2009 áprilisában, a korábbi miniszterelnök megvonta magát a nyilvánosságtól. A „gyurcsánytalanítás" ugyan nem lehetett teljes mértékben sikeres, akkora volt a kereslet rá és nézeteire az új helyzetben.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

89 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
erzsi0055
Sajnos itt amit adott bermelyik párt a 20 év alatt, azt busásan visszavette.
" meglátásom szerint a magyar politika Önös érdekekre épült eddig" Mi meg hagytuk, vártunk, vártunk, vártunk........

- remélem tovább nem várunk, változtatni szeretnénk., merünk.

Jobbra tartok a jobb élet reményével, jobbra, jobbra, jobbra.... és almát ropogtatok!
vukkocska
@erzsi0055: Ha megnézed, még az autópályákat is arra építették, amerre ők laknak, meg az autóutakat. :)És ha mégjobban megfigyelted, még az egézségügyben a fizetéseket is azért emelték meg, mert a feleségek és hozzátartozók egézségügyi dolgozók. :) A pedagógusokról nem is beszélve. Én azért emlékszem még.
A sok almától elváshat a fogad, azért arra vigyázz, mennyit eszel. Hogy merre tartasz, az eddigi hozzászólásaidból is kiderült, de ez a Te magánügyed és véleményed, amit tiszteletben is lehet és kell tartani. Mindegyik pártnál.
beila32
nem vagyok egy nagy mszp-és rajongó de azért nem ök vonultak ki állandon a nagyteremből hanem a fidesz soha nem szavasztak meg semmit se jot sem rosszat, ,szerintem azt sem tudták hogy hol vannak.
Csubaka
@beila32: Az állításod ebben a formájában egyáltalán nem igaz. Jópofa baráti csevejnek egy korsó sör mellett a sarki csehóban biztosan elmegy, de ha reálisan akarsz ítélni ennél jóval tájékozottabbnak kellene lenned.A FIDESZ képviselői csak akkor vonultak ki a teremből amikor Gyurcsány Ferenc szólalt fel, viszont a frakció vezetője akkor is a teremben maradt. A FIDESZ ezen akciója Gyurcsány Ferenc Balatonöszödön bevallott választási hazugságainak a következménye volt. Nyilván lehet vitatkozni az értelmén és a hatásán, de nem pogácsázni mentek ki a büfébe.Ugyan ilyen alapon pl. az MDF-et is felelősségre lehet vonni a szavazáskori stratégiája miatt. Ők ugyanis ellenzéki pártként aposztrofálták magukat, érdekes módon viszont amikor FIDESZ-es javaslat került a tisztelt ház elé szavazásra az "ellenzéki" MDF-es képviselők közül mindig éppen annyian hiányoztak a szavazásról amennyovel az ellenzéki indítvány éppen elbukott.
orogordog
@furfang: 2002 régen volt és többet nem is lesz!!!!!!!!!!
Balatonöszödi Bősz.e beszéd sem lesz több!!!!!
alfás
az ostoba csak aszt nem tudja,ha forradalom lessz,ő fog futni a fajtájával.elöttünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.