Szocialista dilemmák. Szekeres Imre távozik a honvédelmi tárca éléről? Négyszázmillió tonna szenet bányásznak majd a Mecsekben. Kis áramdrágulást hozhat az április. Mi lesz veled, Raiffeisen? Mérleg híján felfüggesztik az adószámot. Pozitív adóslista helyett ügyfélkasztokat alkalmazhat a hitelező.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vinetu85
@vukkocska: Egy kommunista és egy liberális párt között szerinted nincs különbség?
Érdekes kormányzásnak néznénk elébe, ha a kormány meghasonlik (összeveszik) még saját magával is, és nem csak a másik oldalon ülő ellenzéki szerepbe politizáló képviselőkkel.
kacsa0707
@Nemezis: Ezt mondom én is, hogy az MSZP a Jobbikot támogatja, csak hangosan félnek kimondani, és titokban bízik a Jobbik sikerébe.
vukkocska
@vinetu85: Te csak a Jobbikos felfogásodat tudod elképzelni, e szerint gondolkodsz. Ne akarj más agyával gondolkodni, mert az úgy sem fog menni. Hagy meg a gondolatait mindenkinek magának. Bokrosról írtam, és nem liberálisról. Az MDF soha nem volt liberális párt. A meghasonlás és összevesés nem szinonim fogalmak. Ne keverd.
Nemezis
@vukkocska: Az átlag szocialista meg akarja buktatni a fideszt. Vagy ugy hogy a szocialisták nyerjenek (ami most nem fog menni), vagy ugy, hogy más nyerjen, de ne a fidesz. Ezért nem fognak sem az mdf-re, sem az lmp-re szavazni, mert tudják, hogy azzal a fidesz hatalomrajutását támogatnák. Ne hidd hogy csakajobboldalban gondolkodom, de neked is be kell látnod, hogy ez a választás a jobboldalról szól. Másnak nem lesz szemernyi esélye sem. Már csak az a kérdés, hogy hány százalékban lesznek leosztva a jobboldalnak a mandátumok. Nem sok esélyt látok arra, hogy négy párt lesz a parlamentben. Szerintem csak három. De az biztos hogy érdekes lesz. De biztos vagyok benne, hogy egy tisztességes baloldalnak a parlamentben a helye, és ha megtisztulnak, a szavazóik is vissza fognak térni, és ujra politikai tényezők lesznek. Hogy ez 4-8 vagy 12 év lesz-e, az csak rajtuk mullik.
vinetu85
@kacsa0707: Ez már régi szöveg, sőt az is, hogy a Jobbik a fidesz kreálmánya. Elkopott már ez a lemez.

@vukkocska: Én nem más agyával gondolkodok, van nekem sajátom is (amit esetleg nem mindenki mondhat el magáról).
Ráadásul nem csak eszem van, hanem szemem és fülem is, amivel látok és hallok.
Amit pedig a saját szememmel látok, saját fülemmel hallok, annak az ellenkezőjéről ne akarjon meggyőzni senki sem hamis érvekkel sem zavaros fogalakkal. (ugy sem tud elámítani)
"Olyanról még nem hallottál, hogy az embert nem a szavai minősítik hanem a cselekedetei?"
Szerinted milyen ember lehet az az ember, akinek a szavai nem tükrözik a cselekedetét?
Ez az idézet a Bibliának egy elferdített változata: mely ténylegesen úgy szól, hogy a "szó cselekedetek nélkül halott"
Az általad leírt mód a "liberális fordítás", még a Bibliát is úgy tekered ki, hogy azzal a saját igazadat támaszthasd alá.
A tisztességes embernek nincs szüksége tisztességtelen fegyverekre.
vukkocska
@Nemezis: Nagyfiúk és lányok az MSZP-sek, majd döntenek. Senki nem mondja, hogy az MSZP meg fogja nyerni a választásokat, még ők sem. A mérték nem mindegy csupán. :)

@vinetu85: amit én írtam, az azt jelenti, hogy kitalálod, hogy a másik mit gondol vagy cselekszik. Ez jelenti azt, hogy más agyával gondolkodsz. Természetesen úgy gondolom, hogy nekem igazam van. :) Ha nem úgy érezném, nem írnám. Azt sem vitatom, hogy aki ide leírja a véleményét, mindenki úgy gondolja, hogy neki van igaza. Ez természetes. Van Bibliám. De mint megkövült ateista, csak forgatgatom, mert érdekel. Az általános műveltséghez hozzá tartozik. De nem tudom kívülről, az írásaimnál nincs mellettem, így nem is tudom kitekerni. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.