Mély megdöbbenéssel és felháborodással néztük az M1 déli híradóját egy kis hordozható tévén a töltés aljában Vámosgyörkön, azt a részletet, amelyik a Vámosgyörkről szólt. Az a polgármester is nyilatkozott amelyik előző nap már délután négykor a legnagyobb árhullám közepette részegen hazament, mit sem törődve a rábízott település lakosságával.

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: magyarszív
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szarvasgomba
@bigyibogyo: Na hát ezért van bikfafejed!!!!!Mert az nem lehet hogy deréktól felfelé a szomszédasszonyt szeretem lefelé meg a sajátomat és ráadásul egyszerre.!!!!
Szarvasgomba
@magyarszív: Ötven év kommunizmus után sajnos a magyar olyan komplett agymosáson ment át,hogy elődeink forognak a sirjaikban és eltakarják szemüket szégyenünkben.Én nem véletlenül hivtam fel korábban a figyelmet:Szózat,Himnusz,Nemzeti Dal cimü versekre.Eleinkről szól.Szerinted bogyó miből gondolja hogy egyáltalán szappannak jó lenne?
bigyibogyo
@Szarvasgomba: Látod? Megint csak velem foglalkozol. Emlékszel? Minden ilyen egy egyetértés az állításaimmal.
szaboria
@magyarszív: Igy szép az összetartás.
Szarvasgomba
@bigyibogyo: Fogalomzavarba vagy!!! Mert ahol a JOBBIK-osokat szapulod abba Én is benne vagyok,hipotézisekre alapozod megnyilvánulásaidat,különböző oldalakról meritessz mer egy önálló gondolatod sincs,és csipőből hazaárulózol mert meggyőztek holmi baromarcuak.Hiába az emberi butaság határtalan.Foglalkozom veled,mert kisérletet teszek arra hogy fafejedet egy kicsit pallérozzam.Egyoldalu csőlátásodat kitágitsam hogy végre talán lesz saját véleményed ami nemcsak különböző oldalak belinkeléséből áll,hanem saját filkód szüleménye.
És közben mérlegelem hogy mennyi esélyem van erre.
Tehát:első lecke: ahol a JOBBIK-ot és pártolóit szapulod ott engem is,igy állandóan velem,velünk foglalkozol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.