Dr. Dániel Péter ügyvéd megígérte: amennyiben meglátja valahova kifüggesztve a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatát, a tettek mezejére lép. Az őszi választásokon a Szociáldemokrata Párt színeiben induló ügyvéd elsőként szerda reggel, a VPOP épületében vette észre a kifüggesztett Orbán-bullát, és szét is kente rajta reggelijét. A VPOP feljelentést tett a rendőrségen!

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Don Quijote
@medy19: nem tudod mit jelent a fityisz???
olyan hasonszó mint a : maszop,szadesz,fletó,libajnai,libsi,zsidesz..........nem sorolom magyarul jobbos genyák agyi tévelyedése!!!:DD
Csizmás Kond
Szóval látom némi pártbeállítottság miatt képesek vagytok bármire....szégyen gyerekek....előbb ember kéne lenni és azután aktivista, mert felcserélve már nem működik.
Atomqkac azaz EbUraFakó
@csikknorisz: Nohát, tipikus példája annak, amikor az egyetemi diploma mellé nem kapnak intelligenciát az "értelmiségi" urak!
Apuci szépen kiperkálta a doháynt a diplomáért, de a fiúcska nem tanult jó modort.
Mindannyian tudjuk, miféle diplomások szaladgálnak ma országszerte, nem kell ezen a viselkedésen csodálkozni....
Dr.luigilongo60
@medy19: Mindenkinek érdemei szerint szoktam válaszolni.Szerényen felhívnám a figyelmedet Kukacossal és MNG- vel egyetemben, hogy Én csak leírtam a véleményemet valamiről, Ti meg hiéna falkaként támadtatok rám.Az se zavarjon, hogy mindig bennetetket moderálnak ki előszőr, mivel mindig Ti szítjátok a balhét.
Ezután ha egy leírt véleményemre reakcióként mindjárt nem hülyéztek le, majd Én is emberibb hangot fogok megütni veletek.
marlin
@csikknorisz: (tegnap, 22:28)
"vannak bizonyos viselkedesi normak, amiket illik betartani. "
Miről beszélsz?? A független bíróság határozata szerint a tojásdobálás a véleménynyilvánítás elfogadott formája!! Vagy te nem olvastad a bírósági határozatról szóló tudósításokat?? Emlékei szerint még kommentáltad is, csak akkor "más előjellel"!!
Akkor most mi van?? Merre mész Damaszkuszba??
Ugyhogy mielőtt írod a butaságokat és előadást akarsz tartani az etikáról tessék felidézni a korábbi véleményeteket, bizonyos politikusok tojással történt megdobálásával kapcsolatosan!!
De legalább azt írd meg, hogy miért mész szembe a birói döntés szentesítete gyakorlattal??
Vagy nektek szabad, az ügyvédnek meg nem?? Mi ez??
MNG
Na tessék! Élő példa a most összegyűltek körében a nemzeti együttműködés :)

Hát ennyit erről, hiába van kifüggesztve! Bennünk él sok sérelem, amit egymás arcába vágunk.

Mondjuk én nem érzem az együttműködés értelmét se a csillagosokkal, se a bodzásokkal, amíg ők bármit megtehetnek! ha megmondod nekik a frankót, akkor meg fel vannak háborodva a kreált rasszizmustól!

Tessék először jó mélyen önmagukban kutakodni, aztán lehet nyafizni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.