A karneváli forgatag által megszépített, egyébként sanyarú sorsú Nagyerdei Stadionban Kósa Lajos színházat, kórházat, fellendült repteret, no és a helyszínre Loki-szentélyt ígért.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: cívispolgár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
milito
@szaboria: Te nagyon hülye vagy!

Az idióta szocialistáknál és Kurcsánynál "jobban" senki nem ért a gazdasághoz, mi? Köszönjük, megtapasztaltuk!
KöBüKi
@Nemezis: Volt egyszer egy csapat amelyiknek voltak méltán dicső eredményei,aztán volt még egy csapat amely a 66-os VB-n jól muzsikált.Aztán volt egy Mezei féle csapat amelyiktől sokat vártunk,de csak egy 0 : 6 -ra tellett.Nos azóta Én nem nézek magyar focit.Gyermekkoromban nagyon sok LOKI-meccsre jártam,az apám nagy loki szurkoló volt.Igy aztán a vidi szóba sem jöhet,mert mégiscsak furcsa volna Debrecenből a Székesfehérvárnak drukkolni.Amit leirtál kétségtelen hogy a semmihez képest eredmény,de a közepeshez képest semmi azaz SEMMI.
Mert győzni azok között akik gyengék számomra nem eredmény.Azok között akiket legyőzni már eredménynek számitott volna nem sikerült.
luciferi
@milito: nem szoktuk egymást hülyézni. Hölgyeket meg még úgysem, elvtárs.
KöBüKi
@milito: Kósa egy örökösen kompenzáló törpe keljfeljancsi.Elég ha ránézel az utolsó háromhavi produktumára.Kétségtelen hogy vannak eredményei,de milyen áron?
Nemezis
@KöBüKi: Szegény ember vizzel főz. Én a 60' évek végétől járok Loki meccsekre, és ilyen sikerekben nem volt részünk. Ezért nagyon megbecsülöm a mostani eredményeket. Soha nem szurkoltam divatból holmi külföldi sztároknak, igy nekem csak a Loki marad. És örülök annak, hogy a csapatom sikeres, még akkor is, ha nemzetközileg nem villog, de hát a költségvetésük legalább harmincszorosa mint a mienk. És ez a lényeg, mert a pénz az alapja az eredményeknek.
szaboria
@milito: Látszik gyerek szobád az nem volt, itt véleményt nyilvánitunk kinek mia véleménye azon lehet vitatkozni. Az idő mindig eldönti kinek lesz igaza.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.