Rogán Antal szerint a Bajnai-kormány "hibája, bűne, felelőssége" miatt a 2009. és a 2010. évi költségvetés "hazugságban fogant", és ezt a Fidesz a jövő héten egy országgyűlési határozati javaslatban meg is fogalmazza.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@luciferi: Lehet elfogultnak látszok, de úgy Bajnai mint Oszkó az adócsalás művészetével lettek híres emberek.
Márpedig egy hosszú évekig kirabolt országot néhány mutató átfestésével nem lehet rendbe tenni, és másképpen is nehezen egy év alatt. Az, hogy most Orbán ezt most meg akarja ismételni az ugyanolyan félrevezetés. Ahhoz, hogy valaki befektessen, termeljen, a termelés után adót fizessen, amit majd ésszerűen fel akarnak használni oda nem elég egy év.
csikknorisz
Rogan Toni ugy gondolja, jajjajjaj. Eddig meg csak vot valahogy, de mosma mi lesz man igy velunk, ha a rogantonio banderasz igy kemenykedik a belvarosban?:)
luciferi
@csikknorisz: megmondom mi nem lesz, mi van! 20 éve, (4 éve van ott a kis csipás) nemvolt ilyen szinten eladósodva a kerület! Namost ha ő marad, -mert marad, birka nép - akkor ez egyenes arányosságban fog nőni, a kormányzásával eltöltöt éveinek számával. Ki fogja ezt majd kifizetni? Ha bukik a fidesz, akkor megint mi! És megint a következő, - bárki legyen az - lesz a szemét, mert valahogy a sok elbaszott lóvét próbálja kompenzálni..........
csikknorisz
@luciferi: Ez sajnos igy van. Meg egyelore, a jelenlegi alkotmany szerint. De majd ha visszahozzak a jarasokat:)
nyanya001
Rogán alatt erősen inog a szék az V. kerületben.
mindenlében
Rogán valamikor tanult valami olyat, amitől "gazdasági szakértőnek" mondhatja magát, éppen ezért tisztában van azzal, mekkora ökörséget beszél.
Ha valakit érdekel a téma, olvasson, hallgasson praktizáló szakértőket, akik világosan elmondják mi a helyzet. Javaslom pl. Oszkó Pétert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.