A magyar nyelv védelmével, ápolásával kapcsolatban kérte a nemzet színészeinek segítségét Schmitt Pál, amikor szerdán fogadta a művészeket a Sándor-palotában.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Látjátok feleim szümtükkel mik vogymuk? Paulus most a 12 apostolhoz fordult segítségért. Ritka hülyeség egy olyan államelnöktől, akire méltán ráillik Micsimackó jelzője: " egy csekély értelmű medvebocs ". Jelen esetben medvebocs nélkül..
vukkocska
@silber13: nem volt időm megint elolvasni Gárdonyinak ezt a remekművét, s mivel kívülről nem tanultam be :), nem tudom, mi az az ÖMF. Írd meg légyszíves, mert ha nem teszed, kénytelen leszek az első szabadidőmben még egyszer elolvasni. Ugye, ami azért nem olyan könnyű dolog.
vukkocska
@csutak: Csutak, nagyon aranyos vagy, megkaptam az üzit. Nekem is meg van, csak most nincs időm megkeresni benne az ÖMF-t, mit silbert 13 írt. Ugyan ő gálánsan felajánlotta, hogy én tudom miről ír, de most tényleg nem tudom. Köszi még egyszer.
Kesely
ÖMF: Helyesen: ömaf: ögye meg a fene!
Helyette manapság bazmegelünk... :)
kopeba
Nézzen tükörbe aztán mondjon le !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.