A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) előzetes adatai szerint folytatódott a születésszám csökkenése és emelkedett a halálozások száma az elmúlt egy év alatt. Tavaly szeptember óta egyre többen kötnek házasságot.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kovikovi
Persze, hogy fogy a MAGYAR!!!! Ilyen megszorítások mellett házasságot kötni és gyereket szülni? Vicc...
kamazuka
@kovikovi: Pénz reményében sokan választottak más identitást !
csak segély osztáskor magyarok aztán meghúrcolt számkivetett szegénysorsú gyűlölt a munkát nem szerető azt messze elkerülő állampolgárokka vedlenek!
adrenalink
Nem kell besz@rni! Majd 8 hónap múlva lesz a nagy bébi bumm! Ugyanis amikor februárban megkapták a zemberek az új család barát fizetésüket, mindjárt kedvet kaptak egy új kis élet létrehozásához.
Zsoel
Az ám a helyzet, hogy ma már nincs is szükség annyi emberre, mint régen, hiszen manapság, az agyonautomatizált és -gépesített világban nincs annyi munka, amennyi eltarthatna mindannyiunkat. Ezt a fejlettebb társadalmak már belátták (csak annyi gyereket vállalunk, amennyit felelősségteljesen fel is tudunk nevelni, és el tudunk helyezni a munkaerőpiacon, magyarul nem a mennyiségre, hanem a minőségre törekszünk), csak a fejletlenebb, korlátoltabb népek szaporodnak felelőtlenül bele a vakvilágba, mint a patkányok. Pedig ez már nem tartható fenn tovább. Természetes ellenségünk nincs, a betegségeket egyre inkább leküzdjük, a szaporodásunkat gátló folyamatok közül egyre inkább már csak az ásványkincsek, az élelem és az ivóvíz mennyisége számít tényezőnek. Azt pedig nem kéne megvárni, amíg teljesen elfogynak... A modern kor embere tehát kénytelen a saját józan esze és belátása szerint gátat vetni önnön terjedésének.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.