Évi százmilliárd forintot feleslegesen fizet ki az egészségbiztosító, mivel a krónikus betegek csupán 40 százaléka szedi megfelelően a gyógyszereit - írja a Népszabadság. Csütörtökön tárgyalnak a kormány képviselői a gyógyszerpiaci szereplőkkel a gyógyszertámogatás rendszerének átalakításáról.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ria677
Talán azért nem szedik folyamatosan a gyógyszereket, amire pedig igazán szükségük lenne, mert még a támogatott árat sem tudják kifizetni.
nyanya001
Vagy azért, mert as támogatott gyógyszertől rosszul lesznek!
szaboria1
Ekkora hazugság ! Feleslegesen senki sem váltja ki a gyógyszerét ha nem veszi be. Senki nem zavarodott meg , hogy 5000- 6000.-ft.ot csak úgy kidob az ablakon. Megint egy számokkal való játék.Fals hivatkozást gyártanak, hogy emelhessék a gyógyszerek árát. Nekem van egy gyógyszerem és volt két hónap nem lehetett kapni egyszerűen nem találták el mivel lehetne pótolni. Nincs olyan hatóanyagú amivel lehetne helyettesíteni és mégis 3 szorosra emelték fel az árát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.