Magyarország nem engedheti meg magának, hogy negyvenéves, tapasztalt, életerős fiatalemberek munkáját nélkülözze - mondta Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője vasárnap újságírók előtt, a rendvédelmi szakszervezetekkel való hétfői tárgyalást firtató felvetésre.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
Ez a kis pöcs akkor is hazudik, mikor köszön valakinek.
coyote3
Érdekes, én azt hittem ez az ülepfejű jogász és ért is a szakmájához. Ezek a zemberek amikor beálltak a fegyveres testületekhez, úgy kötöttek munkaszerződést, hogy korengedményes nyugdíjba vonulhatnak. Ha jól értelmezem ez a nyomoronc most egy szerzett jogot akar elvenni. de úgy is fogalmazhatunk, hogy szerződést szeg az álam ( copy by álamfő ) .Ez úgy lenne korrekt, ha ezentúl nem járna korengedményes nyugdíj. Mondjuk ezektől korrekt döntést várni olyan, mint medvét látni a búváriskolában.
silber13
Akkor a te munkádra is szükség lehetne te tikkadt, elmegyenge szöcske! Fizikai munkára gondoltam, te zselésfejű rozsomák!!! :-)))))))))
KöBüKi
A kormány arra legyen nyitott hogy mit kap a propin,és huzzon el a pi.....csába!!!!!!!!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.