A Jobbik politikusa azt mondta, hogy a kormány hatszázezer ember nyugdíját akarja elvenni. A rokkantnyugdíjasok magas számát annak is betudta, hogy a magyarországi egészségügyi mutatók Európai összevetésben sereghajtók. A képviselő a kialakult helyzet okait keresve, a múltba visszatekintve azt mondta, hogy húsz év alatt Magyarországon mindent privatizáltak és erre a szocialista kormányzás utolsó nyolc év "rátett", mert akkor "mindent széthordtak". Hozzátette, hogy most az egykulcsos adó bevezetése miatt is jönnek a "folyamatos megszorítások". Véleménye szerint a társadalom ezeket a lépéseket nem fogja tétlenül tűrni. "Higgyék el, hiába van Önöknek kétharmados többségük, hogyha egyszerűen nem lesz rendőrségük, honvédségük, akik megvédjék magukat" - mondta Sneider Tamás.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: northern
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Ez a hasonlat, miszerint nem lesz rendőrségük meg honvédségük eléggé sántít.
Először is nem a nyugdíjasok fogják megvédeni sem a kormányt sem az országot.
Másodszor, az az említett nyugdíjas aki az említett alakulatoktól ment nyugdíjba és nem kevéske nyugdíját azzal egészíti ki, hogy őrzővédőként vagy kidobóként dolgozik az azt bizonyítja, hogy szervezete nincs annyira leépülve, hogy indokolt lenne a korai nyugdíjazásra.
Harmadszor meg az, hogy most mint a kóbor-kutyák a kidobott koncon mindenki ezen marakodik.
Negyedikként meg csak megkérdezném ha már szóba hozták a rokkantnyugdíjasokat miért van az, hogy egyre több ép-egészséges és gazdag embert fognak meg mozgáskorlátozott-kártyával parkolni ?....
keresztapa
Lázárt keresik azonosító nélküli Gergényi csürhéi.
feketeözvegy
Milyen igaza van, kitörölhetik a seggüket a 2/3-al hamarosan.
Sok a rokkant? Előbb normális egészségügyet kellene létrehozni, akkor talán kevesebb beteg ember lenne..
Most ugyebár az a cél, hogy mindenki addig dolgozzon amíg fel nem fordul. Nem mernek elmenni betegállományba, mert kirúgják, vagy éppen nem tudják nélkülözni azt a 40%-ot a amivel kevesebb a tp. Ennek egyenes következménye, hogy a lábon kihordott betegségek megbosszulják magukat, a végén sokkal komolyabb, esetleg maradandó egészségkárosodása lesz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.