A Tárki adatai szerint nagyjából ugyanolyan erős az előítélet a romákkal szemben, mint 15 éve volt, bár vannak pozitív jelek is. Bernáth Anikó kutató az InfoRádiónak elmondta, hogy a többség negatívan gondol az idegenekre, a határon túli magyaroknak ugyanakkor a többség megengedné a letelepedést.

Forrás: inforadio.hu
Feltöltő: northern
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
palika
Pozitiv jelek mindig is lesznek, de nem a nép oldaláról! Különben még van esélyük, hogy élve maradjanak, de ahhoz el kell költözniük!
Sííva
Tett valamit a kisebbség, hogy az emberek véleménye pozitív irányban változzon? Nem vettem észre!
Tisztelet a sajnos túl kevés kivételnek!
gabrella
Egy mérhetetlenül primitív embercsoport,különös kegyetlenséggel megáldva, közülük van pár aki magyar vérvonallal is rendelkezik és próbálja védeni,segíteni,felemelni a fehér emberek kárára és pénzéből őket.
németfigyelö
Mi az hogy "magyar elöitélet" kérdez egy németet,osztrákot,olaszot,cseht,szlovákot,szerbet,olaszot,franciát és igy tövább mitt gondol rolük.A baj az hogy a többség magyarul beszél (még a szlovák es román cigány is akki itt koldul,lopp stb. németországban) és igy a német gyorssan osszekeveri a cigányt a magyaral.A cseheknél pld. még sokkal jobban "szeretik" a cigányokat- én saját magam láttam pár ével ezelött Prágaban egy csoport cigányt "tourista helyen" tartószkodok jött egy fuvar cseh rendör felpakolták ökett és kivitték a külvárosba vagy valahova ,csak hogy ne szavarják a touristákat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.