Az előzetes várakozásokkal szemben áprilisban sem indult növekedésnek a kiskereskedelmi forgalom. Az újabb 0,4 százalékos havi mérséklődés azt jelzi, hogy a kormány hangzatos jóslatai ellenére az egy kulcsos, 16 százalékos személyi jövedelemadó bevezetése nyomán mégsem maradt a háztartásokban annyi többletjövedelem, amellyel fogyasztásukat növelhették volna.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Mert akik ezzel többet kaptak nem az országban vásárolnak hanem nagystílűen külföldön.
Az átlagember pedig ha többet is kapna valamennyivel az árak oly mértékben mennek fel,hogy nem követi a fizetés.
Dr.luigilongo60
Európa országaiban rajtunk kívül csak 1-2 helyen található egykulcsos szja.
Azon azért nem ártana elgondolkodni durrbele kormányunknak, hogy vajon a 90% a hülye, vagy netán Mi.
Halkan jegyzem meg, hogy Orbán és bandája egy fejlett országban 40-50% körül adózna,az alacsony jövedelmek meg 10% alatt,vagy semmit.
Ezért kellet nekik a manyupok lóvéja is.
marlin
"Halljuk, Ágh Péternek, a Fidesz országgyűlési képviselőjének ma sikerült bejelentenie, hogy az országban az elmúlt időben nőttek a reálbérek.
Igaz, azt nem tudjuk, Ágh képviselő úr kikről beszélt, Magyarországon ugyanis - az MSZP által képviselt átlagos vagy az alatti jövedelmű - dolgozók bére átlagosan 2-2 ezer forinttal csökkent a január óta bevezetett, igazságtalan egykulcsos adórendszer miatt. Nem tudjuk, csak sejtjük. Lehet, Ágh képviselő úr magából indult ki, mikor sajátos bér-számfejtésbe fogott? Ő maga ugyanis havi nettó 180 ezer forinttal többet vihet haza, mint tavaly."
(Kormos Kata MSZP)
Csizmás Kond
@luigilongo60: Azon is elgondolkodhatnál, hogy miért csak a szocialista vezetésű államok csődölnek be...és halkan megírhatnád...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.