Leszállítaná a büntethetőség korhatárát a Jobbik két képviselője, akiknek javaslata szerint a 12 és 14 év közti gyerekeket is felelősségre lehetne vonni. A képviselők szerint erre azért van szükség, mert egyre több a gyerekkorú bűnöző, és egy 12 éves gyereknek már kialakult erkölcsi érzéke kell hogy legyen.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
@laci_54: Lopásért kötél? Akkor már a kötélgyártók milliomosok lennének a 21 év alatt.
fan.tomas
A kötél valóban kissé morbid, de ha mondjuk áztatva nyilvánosan elvernék a kölköt és a szülőt ahogy itt valaki már egyszer feltette ide egy linken, nos akkor talán kevesebb csibész lenne.
Vagy sem...
moiszikf
A gyerek olyan,mint a víz. Ha nem ütközik gátakba,bármeddig "elfolyik". Ez egy "felderítő mechanizmus",a gyerek így tapasztalja ki,mit lehet és mit nem,hol a helye,az általa ismert világban. A határok meghúzása a felnőttek dolga.
Powika
Korhatár nélkül...
A középkorban, aki lopott, levágták a kezét. Ez nem jó megoldás, ez nem jött be...

Ideális megoldás:
Le kell vágni a lábát! Akkor menjen lopni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.