A devizahitelesek többségének számára egyáltalán nem lesz ingyenes a végtörlesztés. Legalábbis azoknak nem, akik nem tartják a párnájuk alatt a teljes tartozásuk összegét. A hitelfelvételkor felmerülő költségek több százezer forintot is kitehetnek, kiszámoltuk, mire számíthatunk pontosan....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Elvtárs
2.700.000 ft-ért vettük 120 hónapos futamidőre 1998-ban az új autónkat. 40 hónap alatt havi 40 ezer volt eddig a törlesztés.
A törzstőke nem fogy!!! 1.600.000 eddig amit kifizettünk, azonban ha bármilyen okból megszűnik a szerződés, 1.956.000 ft-ot a Merkantil beszed pluszba minden áron... (ez 2 éve még 1.459.000 ft volt)...

Ja, ez az eredeti szerződésben nincs benne, csak a banki értesítőkn villog apróbetűsként zárójelne, megcsillagozva! Mivel D.A.S. ügyfelek vagyunk, elküldöm a jogsegélynek, hogy nézzá már át ezt a dolgot!

Utána beszámolok!
lópicigáspár
@Bástya Elvtárs: Ne sok jóra számíts a DAS-tól! Nekem is volt egy jogvitám 3 éve, közölték keressek egy ügyvédet! Megkérdeztem, hogy akkor mégis mire fizetem a "szolgáltatási" díjat neki, az volt a válasz erre nem (munkaügy)! Megfogadtam a tanácsukat, kerestem ügyvédet és fél év alatt nyertem a pert!
Kutyafüle
@Bástya Elvtárs: bocs,de jól írtál adatokat? az 1998-ban felvett 120 hónap az 10 év, tehát az 2008-ban lejár.
ila51
@Bástya Elvtárs: Mi is D.A.S. ügyfelek vagyunk 7 éve , idáig még kérdésünk sem volt , csak fizettünk félévente a folyószámláról átutalással. Nekem van egy kis jogi problémám biztosítási kártérítéssel , volt egy ügyvédem , aki evvel kapcsolatban nagyon hanyag volt. Megyek is a hivatalba , most a Futó utcában vannak szerencsét próbálok. @Bástya Elvtárs: Kíváncsian várom a beszámolót.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.