Egy év próbaidőre felfüggesztve egy év börtönre ítélte a Nógrád Megyei Bíróság pénteken azt a pásztói férfit, aki tavaly ősszel ittasan kétszer is betelefonált a Hír TV-be, és fenyegetésekkel követelte Orbán Viktor miniszterelnök távozását.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
A zemútnyócévben miért nem ítéltek el senkit ilyenért, pedig állítólag nem is volt demokrácia, meg ilyen ÁVH-ról is böfögtek egyesek.
nyanya001
Az MTI híre erről így szól: „Egy év próbaidőre felfüggesztve egy év börtönre ítélte a Nógrád Megyei Bíróság pénteken azt a pásztói férfit, aki tavaly ősszel ittasan kétszer is betelefonált a Hír TV-be, és fenyegetésekkel követelte Orbán Viktor miniszterelnök távozását. A vádlott ezzel elkövette a terrorcselekménnyel fenyegetés bűntettét.”A bíró, az ügyész és az ügyvéd egybehangzó véleménye szerint komolytalan fenyegetésről van szó, ezért a vádlott a lehető legenyhébb büntetést kapta
„Amikor a vezér aszonta, hogy ha lehetőség van megölni a politikai ellenfelet, azt meg köll tenni - az nem terrorfenyegetés?
És ha a fenyegetés komolytalan, akkor azt mér köll elítélni?
Komolytalan fenyegetés az nem fenyegetés…
lópicigáspár
@nyanya001: Nekem gyerekkoromban a bátyám ilyen estben azt mondta: Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek!
abacs62
A fenyegetett érdemelne meg 20.évet a népnyúzó hadjáratáért.
Fater59
@nyanya001: Emlékezz , mit is mondott a szép reményű felcsúti ? Ne azt nézd mit mondok , hanem azt amit csinálok .
Az ügyészség nála , így jár el . Ezt orbáni, egyen jogúságnak hívják .
Pécsilaci
Ez egy mocskos szarházi, aki hazug, csaló, tolvaj. Ha nekem lenne egy mesterlövész puskám, és egy km távolságba hozna vele a sors, akkor ott vége lenne neki. Mindent megígért, és most mást nem csinálnak, csak átvernek mindenkit. Szinte mindenki nyomorba dől, hogy neki-k jó legyen. Piszkálja most, Gyurcsányt? Őt ki piszkálta az apja bányái miatt, vagy a tokai szőlőhegy, ahol a felesége hirtelen kapott támogatást, ami nem vissza térítendő, vagy a pintért a csempészet gyémántok miatt, vagy az olajszőkítés? Talán ti is emlékeztek ezekre. Szarházi az összes politikus. Ennyit róluk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.