Novemberben újabb 1,102 milliárd euróval csökkentek az ország devizatartalékai, az előző havi 1,889 milliárd euró csökkenés után, és a múlt hónap végén 35,771 milliárd eurót tettek ki - derül ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) szerdán közölt előzetes adataiból.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
@marlin2: Folyt. Latrok és Latrinák Lovagok és lóvaginák.Ez a magyar igazság. És aki felügyel arra hogy betartsák azok hol vannak? Remélem a JÉZUSKA HOZ NEKIK szép kis ... . . Ha én lennék de meg verném őket.Ott is ugranának ahol nincs árok.
coyote3
Oszt, hogy a bánatba történt? Legjobb tudásom szerint az csak a jegybank elnökének beleegyezésével történhet.
Disznópofa
Ne idegeskedjetek, ez nem nagy összeg ha figyelembe vesszük, hogy szárnyal tőle a gazdaságunk, annyira szárnyal, hogy emberi szemmel már követni sem lehet, valószínű a 600 fényévnyi távolsága hazánktól........
moiszikf
@Disznópofa: Úgy szárnyal,mint Ikarosz...
anka
- a Dárius kincse sem lenne elég nekik!!!
marlin2
Egy se jött, hogy megbeszélhettük volna az államadósság "reciprok csökkenésének" és a valutatartalékok csökkenésének valamint az einstandolt(!) nyukdíjak összefüggéseit!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.