A megújuló Magyarországon nem az összeköttetések és az ügyeskedés, hanem csak az igazi teljesítmény számít - mondta Orbán Viktor csütörtökön, amikor Réthelyi Miklós nemzetierőforrás-miniszterrel közösen elismeréseket adott át nemzetközi tanulmányi versenyen eredményt elért diákolimpikonoknak a Parlamentben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
- dehogy nem!!! - az összes csókos nyelve összeköttetésbe van a seggeddel..., ez ám az igazi teljesítmény!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
yazo64
Csak a sógor, koma, lyuksógórnő...
Rézangyal
Medve Anyám! Ezt meri mondani ez a gazember, miután mindenhova a saját rokonait, seggnyalóit ültette be? Hát ez már mindennek a teteje! A kikupálódott cigány is csak cigány marad! (tisztelet a nagyon kevés kivételnek)
Kiváló példa erre Jókai Mór : Fekete vér c. regénye. Ajánlom az olvasni tudok figyelmébe! 8-)
soljanka
Ennek helye van az "Orbán best of"-ban!!!
batukán
Ha egy kicsit is kinyitja a száját, már is hazudik!
Kinek vagy kiknek akarja ezt bizonyítani? Az összes politikai elit segge a másik nyelvétől cuppog! Akkor miről beszél ez?
vukkocska
nem olvastátok el pontosan: :) "már nem az összeköttetések számítanak" Már nem, mivel minden jó állást bebetonoztak kb 9 évre. A maradékon lehet osztozni, úgy kb a középréteg alatti közegben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.