1992-ben Schmitt Pál volt az egyetlen a Testnevelési Egyetemen doktoráló tíz ember közül, aki kihagyta a hivatkozásokat a disszertációjából - derült ki az [origo] által megtekintett doktori dolgozatokból. Az abban az évben doktori címet szerző kutatók most azt mondják, alapvető követelménynek tekintették a hivatkozást. A plágiumügyet egyikük szerint azért kellene nagyon gyorsan lezárnia a Semmelweis Egyetemnek, mert az az ott doktoráltak teljesítményét is leértékelheti.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
Nos az 1992 - ben akik vele doktoráltak mindegyiknél felmerül a gyanú, jogosan mert az elbírálókban rendült meg a bizalom, hogy valaki aki tehette utasította a címek odaítélésére az ítészeket, akik szófogadók voltak. Ez pedig tíz fő, egy ember miatt.
silber13
Hellcat : csak annyit, hogy a " kiemelt témák " felsorolásánál más a cím, mint belül.
Hellcat
@silber13: Igen. Elég megtévesztő :) Egyébként sem kritika volt, önvédelemre semmi ok. Viszont az SP rohadtul nekiállhatna.
Hellcat
SP= Schmitt Pál...(Mellesleg az én monogramom is SP. Nemvolt elég a tinisztrár kancsógyerek most egy másik SP is közutálat tárgya lett.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.