Járatritkítás, a buszágazat privatizációja, újabb önkormányzati hitelfelvétel és a fővárosi intézmények lepusztulása lehet a BKV megmentésének ára - nyilatkozta a Népszabadságnak Tarlós István főpolgármester. A február 29-i közgyűlésnek a BKV-járatok ritkítását fogja javasolni. Ha nincs megoldás, elképzelhető, hogy a BKV is úgy dől majd be, mint a Malév - mondta.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Szerintem meg Tarlós ritkítás kellene a túlélés érdekében ...
taglo
Sőt, nemiskell járat ,mindenki járjon amivel tud,de a bérlet megvásárlása legyen KÖTELEZŐ!!Igy dupla ,jutalmakat lehetne osztani,karácsonykor !De féllő ,hogy igy is veszteséges lenne!
keresztapa
Szerencsétlenkedők ritkítás a vezető garnitúrába, ott minden első embernek útilaput a talpa alá. Addig amíg ez a jelenlegi, és a volt vezetők csak arra utaznak, hogy a kormány helyt fog állni az adósságok fizetésénél, addig ezek csak zsarolásra szakosodva fenyegetettségre képesek. Miért is nem tudnak fel állni a vezetői székekből? Azért ha felismerik tehetetlenségüket akkor fel kel állni. Ha ezt nem tudják megtenni akkor el kell őket bocsájtani alkalmatlanság címen. Jönnek megint a hitel kéréssel, a csőd fenyegetéssel, évek óta ez a trendi nagyon biztosak abban, hogy ezzel sikert érnek el minden évben.
keresztapa
@nyanya001: Vidéken már évek óta úgy utaznak, mint a hatvanas években és milyen közutakon, mennyi várakozással, és milyen járatritkítással. Az ország nem csak a BKV-n
közlekedik. Sajnálom a vidéken élőket ahol még a kis vasutakat is megszüntették, a közutak meg járhatatlanok, tömegközlekedést meg csak a hírekből ismerik. Erről is tudnia kellene a magasan lévőknek.
nyanya001
@keresztapa: Soha nem állt szándékomban kisebbíteni
azok jogait akik nem budapestiek !
Jómagam sem ott élek hanem egy elővárosban ahova a BKV buszok
kijárnak. Ahhoz képest, hogy a településünk évente 250 millióval
ehhez hozzá is járul, egyáltalán nem vagyunk elégedettek, vasút kiesik lakott területtől
a közút nagyon jó mert azt is felújította a Polg.mesteri hiv. jó pár éve, de itt
nagyon nagy a tranzrit közlekedés hiába van a sztráda, pár száz méterre
Csizmás Kond
Az nem is rentábilis, hogy néhány utassal furikázzanak a buszok tízpercenként.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.